Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Flames of War

Räjähdyksiä

Hans, miksi kaikki linnut lopettivat laulamisen, ja mikä tuo viheltävä ääni on?

Olen kuolannut WWPD :n AAR :ssa näkemiäni paperterrainin explosion markkereita, mutten ole viitsinyt niitä tilata koska ne ovat hiukkasen liian sarjakuvamaisen näköisiä. Nekin kuitenkin ovat hienon näköisiä ja tuovat pelikuviin mukavasti elämää ja näyttävät mihin keskitys kulloinkin osui.

GW :llä oli hyvä ohje joka kuitenkin sellaisenaan oli vähän sopimaton 15mm skaalaan, koska koko paukku näytti turhan paksulta. Kuvassa näkyvät ovat samalla tavalla tehty, mutta niistä on jätetty se verkko (ja tyranidit) pois.

Eli ensin liimasin kerhon prikalle puutikkuja kuumaliimalla. Sitten tikkuihin WS :n puskia epätasaisesti, jättäen rakoja mistä näkyy tikkua läpi. Tämän jälkeen liimalla vielä näkyviin tikkuihin WS :n hienompaa turffia ottamaan tasaista pintaa pois.

Kun rakennelma oli valmis, niin koko höskälle avokätisiä erikeeper+vesikylpyjä kolmisen kertaa. Lopuksi harmaa pohjamaali ja muu maalaus. Meikäläisen räjähdykset ovat enempi hollywood tyylisiä tulihelvettejä, realistisuutta haluavat pääsevät todnäk. helpommalla kun ei tarvitse noin paljoa tulta maalata. Maalaus vaatii vielä pari harjoittelukierrosta, nyt vetäisen keltaisella kaikki syvät kohdat, vähentäen kuitenkin sakaroiden yläkärjessä. Sen jälkeen drybrushit oranssilla, harmaalla ja valkoisella.

Ach, nein!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share

2 comments to Räjähdyksiä

  • avatar JussiV

    Hienoa!Meneekö noi prikat tankkien tornien juureen, vaiko enemmän mausteeksi pelipöytään kuten tuolla WWPD:llä on käytetty? Samalla tekniikallahan saisi tehtyä savujakin tankin raatoihin.

  • avatar Mikko

    Noi on enemmän maastoräjähdyksiä. Ton tekniikan innoittamana mulla on vieressä kuivumassa versio joka tulisi tuheoutuneeseen tankkiin, siinä on 5 sentin kolikko pohjana, noissa prikka on isompi. Pistän kuvaa jos siitä tulee esityskelpoinen.

You must be logged in to post a comment.