Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Flames of War

Valmis Linkan talo + raunio

Nyt on pari rakennusta valmiina, laitan tänään postia talonrakennus talkoo halukkaille päivämääristä, ohessa muutama kuva ja kokeilemani metodi.

Löytyi tiilen maalaamiseen ihan ok nopea tapa kun muutamaa kokeilin:

-Harmaa pohjamaali

-Burnt Cadmium Red overbrush (tai joku muu liian tumma punainen)

-Sinne tänne muutamaan tiileen badab blackilla tummempia kohtia (ehkä vois koittaa orange brownilla vaaleita myös)

-Sekoitus Pledgen muovilattiavahaa 50%, vettä 50% ja valkoista maalia. Tässä on washi, joka valuu väleihin todella liukkaasti. Peittoaa helposti flow improver/vesi/maali washin.

Tuolla tuli ainakin omaa silmää mielyttävää punatiiltä kohtuullisen nopeasti. Pledge jättää vielä mukavan suojakerroksenkin, ja ilmeisesti kipsistä johtuen ei kiillä. Noissa kuvissa ei oikeen näy se valkoinen samalla lailla kun mitä luonnossa. Aini, en jaksanut kaikkia ikkunoita ottaa pois joten maalasin muutamaan verhot ja ‘ard coatilla kiillon.

Kokeilin tehdä tuon pommikuopan raunioon ihan kipsijämistä, aluksi piti täyttää se rapavedellä mutta toi ympäristö on jotenki liian kuivan näköistä sille että pommikuoppa olisi täynnä vettä. Pommikuoppia pitää vääntää lisää vielä, se jäi jotenki hampaankoloon.

Bookmark and Share

2 comments to Valmis Linkan talo + raunio

  • avatar Aatu Riuttamäki

    Tosi pätevän näköisiä! Hyvin tehty!:)

  • avatar Mika

    Diggaan tuota rauniota!

    Hankin kerholle taannoin edullisen valkoisen suojapöytäliinan millä voi maasto/maalaustalkoiden ajaksi suojata pokeripöydän. Se löytyy askarteluhuoneesta ikkunan viereisestä kapeasta valkoisesta pystyhyllystä pokeripöydän vieressä. Jos suoja lepattaa liikaa, niin toimistotarvikevetolaatikossa on maalarinteippiä kiinnitysavuksia

You must be logged in to post a comment.