logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Force on Force

Force on Force kampanja – pelastakaa luutnantti

Force on Force kampanja jatkuu keskiviikkona 12.9. Brittien ensimmäisellä operaatiolla, jossa nämä pelastavat osuman saanutta luutnanttia, ja saavat muutakin tehtävää matkan varrella…

Aloitamme klo 17.30. Ilmoittele osallistumisestasi viestillä tähän postiin.

Edellisen taistelun raportti on Warheadin blogissa.

Kampanjan tausta ja pelaaja -briiffi löytyy täältä.

Kampanja jatkuu…

 

Bookmark and Share

30 comments to Force on Force kampanja – pelastakaa luutnantti

 • avatar Mika

  Tällähän en harmillisesti pääse, pitää lainata sulle avain tiistaina.

 • avatar Juha

  OK, pitää hakea sulta avain vaikka tiistaina.

 • avatar Sami K.

  No, kuten sanottua, tulossa ollaan.

 • avatar Sami K.

  Sen voin sanoa myös, että 22.9 ei käy minulle, varmaan siihen mennessä olisi kyllä jo figutkin tehty.

 • avatar Sami K.

  Figut tulivat tänään. Montakos figua olisi hyvä olla huomiseen operaatioon (eli skenaarion mukaan)?

  Voisin ainakin pari fireteamia helposti tehdä tänään ellen kolmekin.

  • avatar Juha

   Huomenna tarvitaan neljä fire teamia, mutta huomenna tulessa ovat Mikon britit. Joten, sun joukkojen rooli pitää sijoittaa kampanjaan ja sitten rakentaa niille setti skenuja, joiden kautta pelaat. Haluatko muuten heittää ne toimimaan lain ja järjestyksen reunalla, OpForina vai liittyä liittouman operaatioon?

 • Ei riitä ukkelit neljään tiimiin, joudun pummaamaan pari kk-miestä.

 • avatar Sami K.

  Mieluusti suorittavaan osapuoleen, joka siis käsittääkseni on liittouma. Eli ei irregular insurgentteina. Varmaan perusoletuksena on brittien marinet, parat tai SAS, koska figuilla on siis perusaseena C8 SFW (on M4-variantti, joten käy myös hyvin niistä), Minimi Para-SAWit (M249 siis) ja L7A2 GPMG:t (lähellä M-60:tä toki) muutamalla singolla höystettynä.

  Varmaan fiilis säilyy parhaiten, jos noita kalustoja käyttäviä joukkoja simuloidaan, mutta siten, että noita kaikkia tiimejä pääsee käyttämään samaan aikaan, kuten Mikko nyt.

  Eli ehdotuksia otetaan vastaan.

  • avatar Juha

   No sitten vaikka niitä royal marineita eihän siinä mitään. Noista kaluista ei niin tarkkaa ole, rynkky on rynkky ja tukiase on tukiase jne. sen sanelee skenario, jos ei satu olemaan ihan oikeaa nappia niin sitten proxytään kohtuudella. Mikäs nuppiluku sulla nyt on niitä mariineja?

 • Keskiviikkona on siis luvassa briittiliittolaisten kekkerit, oliko siihen skenuun kaavailtu muita liittouman osapuolia? Amerikkalaisten komentaja on huomenna estynyt, mutta tarvittaessa voin ottaa komennon! Rangerit on vedetty operaatioalueelta salaiseen boot camp-lokaatioon kouluttamaan uutta 75th Fire teamia. ;)

  • avatar Juha

   Pari vaihtoehtoa on, katsotaan saako skenua kasvatettua tai sitten muutan tehtävää tai pari pöytää, joka voi olla haaste, koska Mika ei ole paikalla,jolloin pelaan itse OpForia. Tietty OpForin puolella voi aona taistella myös. Pitää pohtia.

   • avatar Sami K.

    No, minä varmaan sitten otan yhden pöydän OpForin ja sinä Juha toisen, jos muita ei tule, tai vaikka tulisikin.

    En siis nyt lähtenyt tänään vielä kiireellä figuja, kun ymmärsin, että vaatii hieman aikaa saada keksittyä niille rooli ja tehtävät. Jutellaan niistä lisää huomenna, ja voin vaikka tuoda niitä näytille. Jos jollakin sattuu vielä olemaan valkoista pohjamaalia lainaan (omani on hukkunut johonkin), voin samalla pohjamaalata ne.

    Figumäärä on 17, joista siis 6x rifleman, 3x Grenadier, 3xSAW Gunner, 2xGPMG gunner, 2x RPG, 1x Spec Ops guy with silenced pistol (joku extrabonushäröilijä, jonka sain toivomani snipun sijaan).

    Tuohon pitäisi ainakin 1 SAW Gunner saada lisään, mutta sinko ajaa periaatteessa saman asian.

    • avatar Juha

     Eli siis pari ryhmää nurmiporia. Se on hyvä setti, nappaan sille tiimille jonkun skenusarjan ja alueen jolla toimivat, niin pääsevät hommiin. Huomenna voidan mennä yhdellä pöydällä ja katsotaan miten jaetaan suorittajat ja OpFor.

     • avatar Sami K.

      Hyvä homma. Jos vielä voin tutkia sitä skenaariosarjaa, niin tiedän, tarvitseeko jotain erikoisfiguja, kuten snipua, hommata vielä. Tuo Spec Ops-äijähän on selkeä luutnantti – tai sitten Sam Fisher / Jason Bourne!

 • Noo, mä voin käyttää huomisen vaikka figujen maalailuun, niin ei tarvitse alkaa sitä varten keksimään uutta tehtävää ja pystyttämään ylimääräistä pöytää! Jenkit on olleet niin kiireisiä viime aikoina, että välipäivä tullee tarpeeseen. ;) Hyvät pelit ja onnea liittolaisille! Do or die!

  • avatar Sami K.

   Jos Teemu maalailet, niin viitsitkö paljastaa minulle Extreme Edge Highlightingin saloja vähän? Pidän sarjakuvatyylistä ja räikeistä korostuksista, jotka näkyvät selkeästi pelipöydällä, eivätkä vain läheltä tarkastellessa.
   Otan vaikka jonkun hukan mukaan sitä varten. Tietenkin jos en pelaamiseltani ehdi, niin eri asia…

 • Bill on myös tulossa tänään.

 • Overlord, Overlord, this is Frenzy-1-Actual, interrogative; what is the status on the British rescue op, break. Be adviced, Ranger Fire teams standing by to provide backup support if necessary, please advice, over.

  • avatar Sami K.

   This is Four-Five Commando, callsign Claymore-01 reporting. Setting up perimeter and FOB, ready for ops from 3.10 onwards. Frenzy-1 be advised, rescue op is complete despite heavy resistance and casualties, 2 KIA, another going home, and 2 recovering.

  • avatar Juha

   Frenzy-1-Actual, Overlord Actual. British resque succeeded, moderate to heavy casualties. Target needs more recon and must be cleared. Frenzy-1, next ops sceduled on 22nd september,advise your availlability and stand by for further instructions. Overlord Actual, over and out.

   • FOB Inflexible force roster updated due to minor wastage of enlisted personnel.

    Cultural education activities already booked for 22-SEP, Inflexible unable to commit forces to patrolling.

  • avatar Juha

   Frenzy 2-1 Overlord Actual. What is your availlability and troop for Operation Grim Dragon on 22nd september? Please advise, over.

 • Overlord Actual, Frenzy-1-Actual, be adviced, all Victors and footmobiles are unavailable at this time, I say again, units otherwise engaged on 22nd, hang tight, over.

You must be logged in to post a comment.