logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Force on Force

Peliesittely: Force on Force ja Ropecon 2012 demotus

Hei,

Hyvää on taas tarjolla heinäkuun lopussa Ropeconissa. Demotamme Force on Forcea Noppakerhon ja War Headin aktiivien kanssa. Kaikki tarvittava on valmiina, riittää kun tulet paikalle.

Force on Force on Ambust Alley Gamesin ja Osprey Publishing julkaisema miniatyyripeleihin soveltuva säännöstö. Säännöt simuloivat jalkaväen taistelua moderneissa olosuhteissa. Peli soveltuu ryhmätason peleihin (englanniksi skirmish) missä ryhmällä tai pienellä joukkueella on jokin ennalta asetettu tehtävä.

Perusmekaniikka on yksinkertainen, onnistumista kuvaa aina yli neljän (4+) heitto nopalla. Tähän yleensä vastapuoli heittää vastaheiton, jolloin isompi noppaluku voittaa. Joukkojen kyvyt ja varustus on yksinkertaistettu noppiin, paremmin koulutetut taistelijat käyttävät 8- tai 10 -sivuisia noppia ja heikommin koulutetut 6-sivuista noppaa. Lue koko aloittelijanopas ja pelin esittely noppakerhon sivuilta.

Ropeconissa Modern Wargaming in Scale -pelit ovat pystyssä lauantaina ja sunnuntaina. Demotehtävässä pelaajien tavoite on käydä pelastamassa hajonneen auton miehistö kaupungista. Yksi demopeli kestää noin 1 – 2 tuntia. Demossa on käytössä 28mm figuurit.

Ambush Alley Games ystävällisesti lähetti meille pientä jaettavaa ja demoon osallistuneille pelaajille tuntolaatta niin kauan kuin tavaraa riittää.

Alla ensimakua tulevasta. Tervetuloa pelaileen tai jutteleen!

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.