Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Force on Force

Kaksi päivää Force on Forcea Ropeconissa

 

Pääkaupunkiseudun pelikerho oli mukana, juuri päättyneessä Ropeconissa 2012 laajalla rintamalla ja järjesti paljon ohjelmaa ja osallistui ahkerasti turnauksiin. Noppakerhon modernien pelien erikoisryhmä toteutti yhdessä Warheadin kavereiden kanssa hienon – kentien yhden tapahtuman hienoimmista – peliesittelypisteen, jossa kahden päivän aikana pelattiin Force on Force pelejä kaikkiaan yhdeksän viralliseen ohjelmaan kuuluvaa ja lukuisia pitkän lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Teemamme oli Combat Operations in Scale, ja teemaan sopivaa modernia sotatavaraa oli esillä reaalisesta koosta aina pikku-ukkoihin.

Pisteellämme oli aika ajoin suorastaan ruuhkaa ja peleihin jonotettiin, joten tapahtuma oli erittäin onnistunut. Muutama Force on Force pelaaja “syntyi” päivien aikana ja samoin muutama potentiaalinen kerhon jäsen. Force on Forcea pelasi arviolta nelisenkymmentä henkilöä kahden päivän aikana.

 

 

 

 

 Lisää aiheesta Mentorin blogissa ja mainio raportti Warhead blogissa.

Ja Mikan kattava Ropercon raportti kansainväliseen levitykseen.

 

Ensivuonna suunnitteilla modernia taistelua ja zombeja!

Bookmark and Share

7 comments to Kaksi päivää Force on Forcea Ropeconissa

You must be logged in to post a comment.