logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Sunnuntain pelipäivät !

Tommi isännöi Sunnuntaiden Infinity -pelipäivä, aloitus kello 12.00, aina silloin kun ei ole muita tapahtumia tai turnauksia !

 

40k pelipäivät siirtyvät tauolle, mutta meno jatkuu samana päivänä, samaan aikaan ja samalla isännällä mutta eri pelillä. Jatkossa parillisina sunnuntaina pelataan kerholla Infinityä.
Saa tulla myös kokeilemaan.

Parittomat sunnuntaint säilyvät edelleen fabapäivinä.

Infinity isäntänä Tommi ja faba isäntänä Kalle, alaovelta löytyy puhelinnumerot mihin soittamalla pääsee sisään.

Bookmark and Share

61 comments to Sunnuntain pelipäivät !

 • avatar Teemu

  Pienemmässä pelihuonessa pelataan maanantaisin n. 8-10 pelaajan voimin Empires In Arms-kampanjaa, joten sinne mahtuu vain yksi figupeli lisäksi. Mutta onhan meillä se isompi pelihuone, mikä onkin parempi hapenkin riittävyyden suhteen.

  TEemu

 • avatar kalle

  Enemmänkin olisi fabaa mahtunut pelailemaan…

  Muistakaa jo valmistautua ensi maanantaille pelailemaan 40k:ta. Täällä voi huudella olevansa tulossa ja haastaa vastustajia matsiin, tai sitten voi vaan ilmestyä lelujen kanssa paikalle pelaamaan. Isäntänä ensi maanantaina Tommi, ja ovet aukaissee Mika.

  And in english : 15.10 we are playing Warhammer 40k, You can announce here that You are coming to play, or just come and play.

 • avatar kalle

  Muistutetaan maanantain pelipäivästä :

  15.10, 40k pelipäivä 17.30 alkaen Isäntänä Tommi, ovet aukaisee Mika. Askartelemaankin mahtuu.

 • avatar Aleksis Meaney

  Olisin tulossa 29.10. kokeilemaan uutta wood elf armeijaani. Ei ole tullut kymmeneen vuoteen fabaa pelattua, niin kiinnostais päästä kokeilemaan uusia sääntöjä. 2400 pointsia onnistuu. Oisko ottajia?

  • avatar kalle

   Otetaan haastetta vastaan. En ole tosta maanantaista ihan varma (parit matsit viikonloppuna, voi olla ettei jaksa maanantaina), mutta jos ei siinä onnistu, niin ehdottelen jotain muita päiviä.

 • avatar anwil

  Eipä huolta, isäntää vastaan pääsee aina pelaamaan. Eli kantava hajatelma näistä pelipäivistä olisi se että aina pääsee pelaamaan, toki pelejä voi sopia etukäteenkin.

  • avatar Aleksis Meaney

   Kiitos tiedoista. Can’t wait! Kymmenen vuoden hiljaiselo päättyy hammeri rintamalla päättyy. En taida saada kaikkea maaleihin, mutta toivottavasti ei haittaa liikaa. Vähitellen karistelen pölyjä pois…

 • avatar kalle

  Maanantai 12.11. on jälleen fabapäivä, Sami odottaa haastajia !

 • avatar Aleksis Meaney

  Onko tälle päivälle 26.11. tulossa Fabapelaajia? Wood Elffit etsivät vastustajaa.

 • avatar kalle

  Pidetään 12.12. kaikille avoin (siis myös ei kerholaisille, uusille ja tuleville ja oleville jäsenille) avoin fabailupäivä 12.12. kello 16.00 alkaen. Defaulttina 2400 pinnan etc -armeijat, tottakai voi ottaa muutakin kokoa mukaan ja sopia matseja valmiiksi etc.

  Voi tulla paikalle pelaamaan armeijansa kanssa. Minä olen ainakin paikalla avaamassa ovet ja 2400 pinnan armeija mukana.

 • avatar kalle

  Ennen joulua kerkeisi hyvin yhden fabamatsin pelaamaan. Kukas haluaisia ottaa keskiviikkona 19.12. kello 15.00 erää 2400 pinnan, ORC:in päivitetyillä etc kompeilla (https://docs.google.com/document/pub?id=1hjaNZB7sLXjOf5hf1f-SIu-gLaWXqX_zTQAS4AdC9SE) ?

  Vois kokeilla joukkueturnauksen jotain listakandidaattia, eli maksimaalista juustoa haetaan.

 • avatar anwil

  Mä voisin oikeastaan käydä pelailemassa, kun jää tuo tiimiturnauskin väliin. Miksei voisi ottaa avoimen fabailupäivän tuollekin ajankohdalle, jos muitakin innokkaita sattuisi paikalle.

 • avatar kalle

  Voitaisiin taas pidellä faba- & 40k -pelipäiviä. Nyt kun on kampanja käynnistymässä, niin ei varmaan tarvita sen aikana enää erikseen fabaliupäiviä ? Joten jos isäntiä löytyy, niin otetaan tammi- ja helmikuun maanantaille- tai keskiviikoille isäntiä .

  Ja homman ideahan on edelleenkin se, että kun maanantaina ja keskiviikkona on jo valmiiksi ovenavaaja, ja sekaan hyvin muutama pelaaja lisää mahtuu, niin isännän hommana on vaan ilmestyä sopivankokoisen armeijan kanssa paikalle, jolloin kuka tahansa voi ilmestyä paikalle ja pääsee pelaamaan. Jos tulee pariton määrä pelaajia, niin sitten isäntä uhrautuvaisena yksilönä ei pelaa. Toki voi ja kannattaa huudella jos on tulossa, mutta ei ole mikään pakko.

  Siispä tarjolla on isännyys päiville :
  vk3 : ma 14.1. tai ke 16.1,
  vk5 : ma 28.1. tai ke 30.1.
  vk 7 : ma 11.2. tai ke 13.2
  vk 9 : ma 25.2 tai ke : 27.2.

  • avatar Icchan

   Mulle vois kelvata viikkojen 7 ja 9 maanantait 40K isännöintiin. Aloitus se perinteinen 17:30, mutta vähän pienemmillä pistekoolla kun on aiemmin pelattu, ettei veny ne pelit niin penteleen myöhäsiks. 1250-1500 sopivia kokoja mielestäni.

 • avatar Ohris

  Vois vaikka ite jonain päivänä ilmestyäkin paikalle… Mut pitäs olla avaimia.
  Oispa kerholla vaikka laina-avaimia joita vois sit ottaa käyttöön jos meinaa tulla availee ovia…

  Ei taida olla?

  • avatar kalle

   Otetaan seuraavassa hallituksen kokouksessa avainten määrä taas asialistalle. Ne maksaa jonkun rahamäärän hankkia. Kunhan saadaan ne uuden tilan lukotkin joskus sarjoitettua…

 • avatar anwil

  Aikaisemminkin mainostin, niin ura-avainten (abloy exec) patentti vanhentuu maaliskuussa, jonka jälkeen niitä saa teettää uusia missä vain marketin pajassa ilman avainkorttia. Ja voipi jopa olla, että kertsin avaimet ovat vanhempaa mallia kuin exec, eli niitä voisi jo nyt teettää.

 • avatar Ohris

  Juu oishan toi kätevä olla ja jos se on vain egeistä kiinni niin kyllä sen muutaman kympin voi vaikka itse maksaa…

  Mutta onko noiden teettäminen jotenkin muuten hankalaa tai ei haluta teettää avaimia liikaa?

 • avatar kalle

  HUOM : Maanantaina 11.2. On Tommi isännöimässä Maanantain 40k -pelipäivää, kaikki mukaan pelailemaan ilman sen kummempaa ennakkosopimista. Sopiakin saa toki.

  Viikkojen 9- maanantaiden tai keskiviikkojen 40k -peli -isännille on paikkoja tarjolla.

 • avatar Jack Day

  Elikkäs luinko oikein, että huomenna 13.2 on 40k pelipäivä? Oltais kaverin kanssa tulossa kattomaan tiloja.

 • avatar kalle

  Maanantaina 25.2 klo 17:30 on siis jälleen 40k -pelipäivä.

  Oliskos maaliskuulle isäntiä 17.30 alkaviin sessioihin :

  4.3. : Fabaa ? ( tai ke 6.3 )
  11.3 : 40k:ta ? ( tai ke 13.3. )
  18.3 : Fabaa ? (tai ke 20.3 )
  25.3 : 40k:ta ? ( tai ke 27.3. )

  Isännän tehtävänä on siis vaan tulla armeijansa kanssa paikalle, ja pelata satunnaisia paikalle tulevia vastustajia vastaan. Maanantaisin on Mika paikalla avaamassa ovet ja keskiviikkona Tapio. Jos haluaa aloittaa aikaisemmin, pääsen luultavasti avaamaan oven aikaisemminkin, jolloin pelit voi aloittaa ihmisten aikaan.

  Eli, jos tällainen isännöinti onnistuu, niin ilmoita, ja mainostetaan täällä, sotussa ja facebookissa.

 • avatar Sortaja

  Mä ajattelin tänään mennä kerholle 40K-mielessä joten voin isännöidä pelejä jos joku sinne vielä ehtii pelaamaan tulla tällä varoitusajalla.

 • avatar Icchan

  Poikkeuksellisesti ensi maanantaina, eli 18.3, olisi tarkoitus olla taas 40k pelipäivä, sillä oletuksella että saan Mikalta avaimet ja voin tulla avaamaan ovet.

 • avatar Mika

  Joo, saat multa lauantaina avaimen kun pääsen vasta lähempänä seiskaa maanantaina paikalle.

 • avatar Antti Lahtela

  Pääsenkin paikalle ensi maanantaina aikaisemmasta ilmoituksesta huolimatta, joten ei välttämättä tarvitse avaimia lainailla.

 • avatar Icchan

  Ollaan ensi maanantaina taas tulossa pelaamaan 40k:ta, 25.3 siis. Vissiin avaajia paikalla ihan normaalisti?

 • avatar Icchan

  Maanantain 40k pelipäivät siirtyis sunnuntaipäiville niinä päivinä kun ei ole turnauksia tai muuta isompaa. Jos jotain isompaa varausta on, niin sitten pelipäivä siirtyy normisti maanantaille.

 • avatar kalle

  Peruuntu huomiseksi suunniteltu turnausreissu, mutta olisi kiva pelata fabaa. Siis, pääsiskös joku pelaamaan mun takapihalle fabaa huomenna johonkin aikaan ? 2400 pinnaa, ja vaikka noilla kompeilla :

  https://www.sotavasara.net/keskustelu/viewtopic.php?f=11&t=104686

  Paistan makkarat ja tarjoan pullollisen brittiläistä Alea.

 • avatar Icchan

  Päivitin kalenteriin 40K/Faba pelipäivät tälle vuodelle. 40K nyt parittomina viikkoina, Faba parillisina. Onko tämä sopiva järjestely Faba isännälle?

  • avatar kalle

   Ei onnistu valitettavasti. Vaimon duunivuorot on juurikin parillisina viikkoina, eli parittomina sunnuntaina pystyn operoimaan kerholla. Tosin 19.1. ensimmäistä on Ropecon seminaari, ja 1.2. Talvisota, mutta 16.2. taas sitten jotain ohjelmaa :)

 • avatar Juho Saari

  Moi,

  Soittelinkin jo Tommille, eli jos sopii niin oltaisiin tulossa rymistelemään ensi sunnuntaina 9.2 isojen figujen viereen epicciä.
  Tommi mainitsi että kolme pöytää olisi ainakin vapaana 40k peleistä. Jos jengille sopii niin me kaapataan ne epicille.
  Ne ketkä kokee aikaisen tappion isojen poikien pöydässä ovat tervetulleita tyyppäämään epicciä kanssamme!
  40k pelaajille titaanin tai gargantin ohjaajan paikka taattu vierailevana tähtenä

  Ymmärtääkseni isosta huoneesta olisi Tommin puheen mukaan 2 pöytää vapaana ja sitten käytävään voisi viritää ehkä yhden?
  -Juho

  • avatar kalle

   Eiköhän sinne mahdu, pöytiä on, ja siihen käytävälle saa pari, askarteluhuoneeseen pari tarvittaessa ja siinä on tällä hetkellä naapurihuoneitakin tyhjillään.

   • avatar Icchan

    Ens sunnuntaina tosiaan on normaalia ahtaampaa kerholla, kun 40K pelaajat vie 1-2 pöytää plus maalauspöydän ja Infinityäkin tullaan pelaamaan ja siihen menee kans 1-2 pöytää.
    Mutta ei pitäs valittaa, lisää aktiviteettiahan me ollaan toivottu :)

 • avatar Juho

  Moi!

  Joo eiköhän me kaikki mahduta ja mieluusti kasataan vaikka käytävään.
  Me oltaisiin mieluusti virittelemässä pöytiä jo 9:00 aamusta. Voikos taas lainata joltain avainta?
  Juho

 • avatar Aleksis Meaney

  Oisko nyt sunnuntaille Faba vastustajaa?

 • avatar Icchan

  Ens sunnuntaina 11.1 on kerholla iso Infinity päivä! Ensimmäistä kertaa saadaan kerhon kaikki Infinity-pelaajat paikalle ihmettelemään uutta sääntökirjaa ja sen kiemuroita. Eli siis paras hetki myös alottelijoille tulla mukaan kokeilemaan, peliseuraa tai demottaja löytyy satavarmasti.

You must be logged in to post a comment.