logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Apocalypse

Kauden Apocalypse sodittu – pieni suuri taistelu

Saimme sunnuntaina sodittua kauden pienen suuren taistelun, jossa kokosimme pöydälle perinteisen joukon kaaosta, örkkejä, necroneita ja imperiumin hienoinpia miehiä. Ankaran mättämisen ja väännön jälkeen taistelu päättyi niukkaan Imperiumin voittoon parilla pisteellä.

Taistelun koko oli tällä kertaa vaatimattomasti 30 000 pistettä.

Kentällä nähtiin ensikertaa uusia kaaoksen lentäviä konehirviöitä ja perinteistä Apocalypse kalustoa. Peli oli niin ikään perinteiseen tapaan hauska ja tiukka!

 

Kuvia taistelun kulusta löytyy täältä.

Bookmark and Share

2 comments to Kauden Apocalypse sodittu – pieni suuri taistelu

 • avatar kalle

  Pitkästä aikaa pääsi voittavalle puolella Apossa, joten hieno matsi ! Ja muutenkin, koska matsi oli tosiaan tasainen ja täynnä hyviä vääntöjä. ‘Hyvikset’, eli IG+GK+BA+SM tuli reippaasti vaan päälle, eikä jäänyt himmailemaan yhtään niinkuin yleensä. Oltiin panostettu vähän enemmän iskuvoimaan, ja vastaavasti kaikki ampuvat koneet oli jätetty kotiin, paitsi pari Banebladea ja muutama lentskari. Jalkaväki ampui sinänsä suht paljon.

  Tehtiin objektit tällä kertaa siten, että no-mans-landille tuli kahden pisteen arvoiset objektit suht tasan keskiviivalle, ja kummankin puolen deployment -alueille pistettiin kaksi yhden pisteen arvoista objektia. Lopussa molemmat pitivät ‘omat’ objektinsa ja keskellä olevista yksi oli kontestoitoitu, yksi oli kokonaan tyhjä, ja yhden saimme haltuun viimeisen kierroksen ankaralla ampumisella.

  Kerrankin mun Paladiinit suoritti kybällä, pääsin ehkä vähän pehmeämpiin kohteisiin kiinni. IG:n veteraanitkin pääsivät kerrankin mätkimään heikompiaan, kun pääsin pistämään gretchineille pataan…

  Hyvä matsi, kiitos tiimiläisille ja vastustajille hyvästä pelistä !

 • avatar Juha

  Hyvä matsi ja erityismaininta Imperiumin komentajille rohkeasta hyökkäyksestä no mans landille, siinä oli sitä jotain! Tosin se hiivatin vortex vei Ghazghulin ja meganobit warppiin ennen kuin ehdimme vastaiskuun ;) mutta such are the fortunes of war! Hyvä peli.

You must be logged in to post a comment.