logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Epic

Oletko valmis astumaan Titaanin ohjaimiin? – Epic saapuu kerholle SU 29.1

Eikö olisi kiva ohjailla titaaneja 40000 maailmassa? Ampua satoja figuja kerralla kaatavia keskityksiä, romauttaa taloja ja ohjata kokonaisia kompanioita kohta varmaa kuolemaa? Jos vastaat kyllä, olet kiinnostunut  Epicistä!

“Sunnuntaina 29.1 Uutena Nopat & Taktiikan jäsenenä raahaan paikalle sekalaisen kokoonpanon imperial, marine, orc ja eldar armeijoita. Mukana muutama peliin jo tutustunut tuttava jonka kanssa sodimme 40000 maailmassa “eeppisesti” 6mm kokoluokan figuilla. Sääntöinä käyttänemme netepic.org-sivuston versioita. Jos kaappisi pohjalta löytyy moisia ukkeleita tai olet pelistä kiinnostunut niin tervetuloa mestoille ihmettelemään! Pyritään aloittamaan jo ennnen puolta päivää jos saadaan avaimet/ovien avaus natsaamaan.

-Juho “

 

Eli tuli sitten pelattua ensimmäinen peli EPIC:iä ja pakko kyllä pikkaisten kehaista.  Erittäin helpot säännöt (jota sääntökonsultti hyvin tuki), joten peliin pääsi sisään helposti. Piilossa annettavat komennot poistaa liian shakin peluun ja toisaalta tuo vähän Fog-of-war:ia ja bluffipeliä mukaan.  Samanaikainen vuoromalli tekee pelistä jännän, koska joukkojen aktivointijärjestys vaikuttaa peliin ja vuorotellen tehtävät liikkeet pätkivät oman vuoron odottelun lyhyeksi. Ehkä isojen laitteiden hajoaminen laakista on vähän tylsää. Joku simppeli tuhotaulukko, eli voi ensin mennä vaan aseet tai liike ja sitten vasta kaboom. Mut kokonaisuutena erittäin helposti omaksuttava peli.

Örkit ottivat tällä kertaa voiton, allekirjoittaneen komennossa. Vastustaja heitti noppaa välillä luokattoman huonosti. Tyyliin 15 d6 heittoa ja  yksi 5+ osuma.  Alla muutama kuva.

 

Bookmark and Share

13 comments to Oletko valmis astumaan Titaanin ohjaimiin? – Epic saapuu kerholle SU 29.1

 • avatar Sami Kilpinen

  No, tämähän on hyvä. Eikun epic pyörimään. Tulen varmaankin paikalle, tarvitaanko örkkejä lisää vai riittävätkö Juhon tuomat jo tälle kerralle?

 • Voisin itsekin tulla tutustumaan peliin.

 • avatar Eikka

  Minulla ja veljelläni on isot kasat epic ukkoja, joiden kanssa ollaan pelattu Epic Armageddon sääntösetin kanssa.

  Harmillisesti tuo viikonloppu on kiinni, eikä pääse kääntymään. Joskus toiste sitten uudestaan, joohan?

 • avatar Juho Saari

  Moi,

  Tuon rompetta jonkin verran mutta tuo toki omasi jos löytyy. En ole oikein varma kuinka moni haluaa peliä jollain muotoa tyypätä, joten etsin laatikoista valmiiksi samaan “nippuun” 4-6 kappaletta 1500 pisteen pikkuarmeijaa. Näistä voi valita jos ei ole omaa jengiä. Otan myös vähän lisäkamaa jos joku haluaa koota isomman armeijan.

 • avatar Paavo Järvenpää

  Täältä olis yksi pelaaja tulossa messiin. Viime epic-väännöistä on jokunen vuosi, joten ihmetellään sitten yhdessä miten ne säännöt menivätkään. Tuon eldareita ja/tai kaaosta.
  Onko tietoa aloitusajasta? Eli mihin aikaan pääsee sisään?

  Pave

  • Ilmeisesti jengiä on kerholla jo 10.00 Yritän itse tulla 12 mennessä, että jos tuut noihin aikoihin, niin voidaan vaikka otella vastakkain.

  • avatar kalle

   Ovet on auki about kymmeneltä, pelaillaan Mikan kanssa fabaa. Juho on ilmeisesti samoihin aikoihin tulossa pistämään paikkoja epic -kuntoon. Soitelkaa mulle jos olette aamusella liikenteessä, numero on ovessa.

 • avatar Sami Kilpinen

  No voi surkeus, kun en päässyt eilen illalla kotiin, niin unohtui tämä Epic. Et Tapsa sitten viitsinyt viestitellä takaisin?

  Nyt heti uusi Epic-päivä ensi sunnuntaille, ok?

  • En tajunnut mitä tarkoitit viestilläsi

   • avatar Sami Kilpinen

    No, esimerkiksi soittaa, jos oli epäselvää. Tuosta jäi “numeron” välistä pois. Ei noita tarvitse kokonaisuudessaan alkaa tänne kirjoittamaan, noita viestejä – en näe oleelliseksi julkistaa niitä.

    Mutta ok. Opinpa jälleen, että tekstiviestit helkkariin – vihaan niitä jo muutenkin. Laitoin sellaisen kohteliaisuussyistä, kun en ollut varma, voiko soittaa. Oli kyllä viimeinen niitti tekstareille, tästä lähin soitan aina ja useasti!

 • avatar Juho Saari

  Moi,

  Kiitos myös omalta osaltani hyvistä puitteista pelille. Itse otin hienoisesti “pataan” omassa pelissäni. Pelin “eeppisin kohta” meillä oli vastustajani basilisk -patteriston aiheuttama tehdaskomplekin sortuminen. Rytäkässä meni kokonainen kiväärijoukkueeni ja puolet tarkka-ampujista. Ei ehkä pitäisi tunkea taloa aina täyteen…

  Noita osumakohtia muuten kyllä löytyy esim garganteilla ja titaaneilla on juuri tuollaiset osuma ja vaurio templatet joissa sitten seurataan mm. tulipalojen leviämistä garganttien sisällä. Myös pienemmät vehkeet kuten banebladet tankit yms. eivät aina ekasta tipu. Tapion komentamalla Evil Sunz klaanilla oli vahvistuksena yksi Gibletgrinda -superheavy tankki. Tällä olisi ollut juuri tällainen vahinkotaulukko mikä jäi nyt pahasti briiffamatta.

  Omassa Imperial v. Imperial pelissämme Toukon ja Ramin Warhound Titaani otti raskaalta tykistöltäni kiltisti kaksi suoraa osumaa suojien ja panssarien läpi. Tuloksena oli vain liikkeen hidastuminen (oikea jalka jumissa) ja 50% mahdollisuus joka kierros että ei voi antaa käskyjä (suora osuma päähän). Pirulainen ei kuitenkaan siis tippunut vaan jatkoi jääkärieni murhaamista.

  Yritetään tosiaan sopia uutta matsia asap. Voin taas tehdä erilaisen kokoelman armeijoita valmiiksi mistä voi valita jos ei ole omaa jengiä. Laitetaan seuraaviin kokoelmiin enemmän gargantti-titaani osastoa sitten:)

  -juho

You must be logged in to post a comment.