Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Flames of War

Talonrakennustalkoot, ensimmäinen näytös

Tänään päästiin kerholla sotkemaan paikkoja kitillä, eli ohjelmassa oli talonrakennustalkoot. Kun itse tulin paikalle, oli muottit olleet jo käytössä ja pöydällä oli läjäpäin erilaisia elementtejä joista pystyi rakentamaan, tiili, kivi, lauta, tai hirsitaloja. Kattomallejakin oli muutamia.  Rakentelu porukalla (4 kerholaista paikalla) oli mukavaa ja muutama talokin saatiin valmiiksi.

 

 

 

 

 

Bookmark and Share

10 comments to Talonrakennustalkoot, ensimmäinen näytös

 • avatar Mikko

  Oli hauskaa puuhaa rakentelu, eka kerta meni käytännössä materiaaliin ja paloihin tutustumiseen, mutta hyvä saldo tuosta jäi kyllä. Talot ovat nyt oikean kokoisia ja näköisiä, hyvää maastoa tulee.

  Kipsi, paloja, muotit ja 1 neliö polystyreenilevyä on nyt kerholla, kipsin sekoitussuhde on noin 2kipsi/1vesi = lettutaikinan ja kakkutaikinan välimaasto.

  Noita paloja saa valaa vaikka pelien lomassa niin saadaan matskua lisää. Järkätään muutaman viikon sisällä uusi ilta ja jatketaan.

  • avatar kalle

   Muistatko Mikko mitä se käytetty kipsi on, ja mistä sitä saa ostettua ? Jonkun verran houkuttelisi hankkia jotain muotteja himppeen.

 • avatar kalle

  Kehvatsu, unohdin autuaasti koko homman… Pitääpä yrittää uudelleen seuraavaan sessioon. Tsori.

 • avatar Mika

  Hyvän näköisiä, varsinkin tukkirakennuksen pinta on mainio. Tuosta voi rakentaa koko Karjalan :)

  • Mulla on nippu vanhempia Hirstin muotteja. Kuvia tuloksista… etsivä löytää ja silleen.

   Olen miettinyt, että voisi tehdä “kaupunkipohjan” mukulakivilaatoista Viktoriaanisiin peleihin sen semmoisiin, mutta en kyllä moista saa enää mahtumaan varastoon. Isommissa projekteissa tosin valuihin kuluvaa aikaa ei kannata aliarvioida. Ja niiden tiilien kannattaa antaa kuivaa kunnolla ennen liimaamista.

 • avatar Mikko

  joo, se oli primodur 100 :Sta. Kerasililta hain sitä, kaapelitehtaalta.
  http://www.kerasil.fi/epages/Kerasil.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Kerasil/Products/505100
  Soita että niillä on sitä tuola myymälässä ennenkun menet.

  Postailen uutta talkoopäivää tässä kohtsilleen, on päässyt unohtumaan mutta tämä muistutti taas.

 • avatar Mikko

  Pitäisi alkaa suunnittelemaan uutta talkoosäätöä.
  Tällä hetkellä itselle sopii 23.3, 30.3 tai 31.3. Jos joku haluaa valaa itsekseen/pitää toiset talkoot, niin ei siinä meikäläistä tarvita, varmistakaa vaan että muotteja on.

  Pistän meiliä sillä samalla listalla jolla sen aiemmankin talkooilmoituksen, mutta jos muilla kiinnostusta on, niin kommentoikaa päästäksenne mukaan ajan säätämiseen.

  Ne muotit on tällä hetkellä meikäläisellä, valoin muutaman palan kotosalla. Tuon takasin kun seuraavan kerran kertsillä käyn.

You must be logged in to post a comment.