logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Jäsenmaksu kevät 2012 (95€/55€) & Nimitiedot portaaliin.

Missä se maksu viipyy?!

Noin puolet jäsenistä on vasta maksanut jäsenmaksun, pyydän mitä ystävällisimmin suorittamaan jäsenmaksun seuraavan viikon aikana, muuten syötämme lihanne kaaoksen hauvoille!

Eli on taas se aika vuodesta kun kerätään pieni summa jäseniltämme yhdistyksen vuokrakulujen maksamista varten.

Kevätkauden (Tammi-kesäkuu)  jäsenmaksu on VAIN 95€ !! ja maksetaan tutulle tilille. Tässä vielä pikaohje.

 • Tili: Nordea 157235-379490
 • saajaksi Tero Särkijärvi (yhdistyksen rahastonhoitaja/kirjanpitäjä)
 • Laita viitteeksi teksti: Oma etunimi ja sukunimi, kevät 2012 (+ opiskelija)
 • Summa 95€  (/ 55€ jos opiskelija)

 

Lisäksi pyytäisin kaikkia portaalin käyttäjiä lisäämään etu- ja sukunimen portaalin tunnuksen tietoihin.  Portaalin jäsentietokantaan siivotaan, jolloin kaikki nimettömät tunnukset poistetaan. Omat tiedot löytyy kirjautumalla sisään palveluun.  Kirjautumislinkki löytyy oikean navi-palstan alalaidasta.

Terveisin

Yhdistyksen hallitus

Ps.  Jäsenmaksua tiputetaan alaspäin seuraavan kerran kesällä, jos jäsenmäärä jatkaa suotuisaa kasvua.

Bookmark and Share

24 comments to Jäsenmaksu kevät 2012 (95€/55€) & Nimitiedot portaaliin.

 • avatar kalle

  Mistä puheenollen, täytynee taas väkertää jäsenkortit… Koitan saada ne tonne 22.1. -turnaukseen mennessä valmiiksi, siltä osin kuin on sitä ennen jäsenten nimet tiedossa.

 • avatar Ohris

  Näkiskö joku koska mä olen maksanut viimeksi ton maksun? En meinaan ole tuossa Tammi-Kesäkuu aikataulussa vaan muistaakseni oma kauteni päättyi joskus Helmi tai Maaliskuussa… Oma merkintäni meni muisti-tikun mukana unholaan…

  Nettipankista en myöskään löytänyt maksuani koska siitä on jo jonkin aikaa…

  – Mika Baljaskin

 • avatar Sami Kilpinen

  Ainakin minulle sanottiin, että ei tässä pysty jokaiselle omia “maksukausia” laskemaan, vaan jokainen menee saman systeemin mukaan. Eli jos aloitti kauden myöhemmin, sai lyhyemmän kauden samalla rahalla. Itse odotinkin, kunnes maksu puolittui (puolikkaasta kaudesta tms. tarvitsee maksaa vain puolikas maksu). Mutta en tiedä, mitä olette sopineet, mutta todennäköisesti samalla tavalla pitää maksaa…tai sitten pitää odottaa siihen puolikkaaseen jäljellä olevaan kauteen.

 • avatar kalle

  Nyt kannattaa huudella, jos on liittynyt jäseneksi vuodelle 2012 (eikä ole ennestään jäsen siis), koska kortit lähtee painoon kohta, ja on kerholla 22.1. viimeistään. Saa niitä toki myöhemminkin, mutta se on taas sitten tuulensuunnasta ja eetteripyörteistä kiinni millon innostun taas noita väkertämään.

  Kortilla saa tänäkin vuonna. 10% alennuksen Fantasiapeleistä ja Pelikaupasta.

 • Joo eli maksu on aina kaudesta (kevät 1-6 / syksy 7-12) jos tulee ihan kauden lopussa mukaan, eli vaikka lokakuussa niin sitten voi maksaa puolikkaan maksun. Nyt tammikuussa siis maksetaan kevätkaudesta ja sitten heinä-elokuussa (joillain se maksu tuntui venyvät syyskuullekin) maksetaan syksykaudesta.

  Eli rahaa tilille tai mä alan vittumaiseksi :)

 • avatar Sami Kilpinen

  Niin, eli oleellista on siis kerholla käymisen aikataulut, eikä maksuaikataulu, sen laskemiseen, paljonko täytyy maksaa.

  Koska on “soft” deadline? Onnistuneesti laitoit viestin 5 min sen jälkeen, kun hoidin viikon laskuasiat.

 • avatar kalle

  Vuoden 2012 jäsenkortit on kertsillä, hakekaa sieltä, ja ilmotelkaa jos omanne puuttuu. Risto T. toimittaa mallikortit Kaisaniemen Pelikauppaan ja Fantsuun, itse vein Tapiolan Pelikauppaan mallin.

 • avatar Sami Kilpinen

  Oletettavasti eivät stackaa Fantsun määräalennuksien kanssa, joten pikkuostoksiin toimivat vain?

 • avatar kalle

  Joo, ei ole tule alea alen päälle.

 • avatar Sami Kilpinen

  “Pieni summa”…aikamoista porvaripuhetta satasesta!

  Mutta oletan, että “opiskelijan” määritelmä on edelleen sama (ainakin kohdallani) ja maksoin 55€.

 • avatar Jaakko Siitonen

  Hei, onko kerholla mahdollista käydä satunnaisesti pelailemassa maksaen samalla jonkun summan rahaa per kerta? En raaskisi ihan satasta maksaa, kun varmaan monesti ei tulisi käytyä, mutta satunnaisesti olisi hauskaa käydä pelailemassa vieraampia naamoja vastaan ja samalla tukea hyvää kerhotoimintaa.

 • avatar Leo

  Niin, mun pitäis vielä saada kortti.. Ei löytynyt tuosta erästä.

  • avatar kalle

   Moi, pistäisitkö mulle koko nimesi, niin teen kortin. Sama muillekin, jos on hiljattain liittyneitä jäseniä (tai muuten vaan kortti jäi tekemättä), niin ilmoitelkaa mullekin niin saatte kortin kertsille. Mulla ei ole Teron tilille suoraa accessia, vaan jäsenlistaus tulee sieltä säännöllisen epäsäännöllisesti ‘aina joskus’ -periaatteella. kalle piste mannonen at gmail piste com.

 • avatar Lasse Kuikka

  Taidan jäädä poissaolevaksi jäseneksi ainakin huhtikuun loppuun saakka. Koulua pukkaa siihen malliin, että tuskin ehtii edes maalaamaan, eli miten sitten pelaamaan. Ei syksylläkään ehtinyt käymään läheskään 55€:n edestä. :A

  Vaan kesällä viimeistään soditaan.

 • avatar kalle

  Ei tuota jäsenmaksua kannata alkaa miettiä _pelkästään_ siltä kannalta, paljonko peliminuutin hinnaksi tulee, vaan kannattaa ajatella asiaa siltä kannalta, että pääkaupunkiseudulle ylipäätään saadaan pidettyä pelikerho ja pelitilat monipuoliselle pelaamiselle. Tottakai jokaisella on siltikin oikeus oman elämäntilanteen mukaan olla välillä jäsenenä ja välillä poissa, mutta noin niin kuin ajatusmallina kyse on kaikenkaikkiaan siitä, että meillä ylipäänsä saadaan pyörimään pelirinki. Jäsenmaksujen, ja turnausmaksujen yms keräämisen ainoa funktiohan on saada kerhotilan vuokrat maksettua, ja mielellään varauduttua mahdollisiin vuokrankorotuksiin tai uusien tilojen etsimiseen. Sitten tulee kullakin kausia jolloin kerkeää pelailemaan kerholla enemmän tai vähemmän.

  Tämä nyt enemmän tällaisena fundeerauksena, kuin kommenttina kenenkään yksittäisen jäsenen valintoihin, en haluaisi kuitenkaan ketään lähteä syyllistämään siitä, jos välillä pitää sapattia peliriippuvuudesta :)

 • avatar jaakko

  Ei nyt välttämättä ihan huono idea ois lähettää tärkeistä tiedotteista, kuten tästä maksuasiasta, sähköpostia jäsenille. Ja toki jäsenmaksulle voisi jo alun alkaen määrätä jonkun eräpäivän. En oo itekään mitään sen suurempaa kiirettä pitänyt, kun ei ole näyttänyt kovin kiireelliseltä viestinnän perusteella.

  • Kannattaa tarkastaa, että sähköposti on portaalissa oikein, koska sitä kautta viralliset ilmoitukset lähetetään. Muistakaa siis syöttää tiedot oikein tänne portaaliin.

   Eräpäivä on periaatteessa 1.1. ja 1.7. mutta ei nyt olla penaltimaksuja vielä alettu ottamaan käyttöön.

 • avatar anwil

  Jäsenmaksu maksettu.

  //sami

 • avatar Marko Sysipuro

  Jäsenmaksu maksettu. Pahoittelen viivästystä.

  T. Marko

You must be logged in to post a comment.