logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Kommentointiin lisätty reply ja uusin viesti nyt ketjun alussa.

Eli lisäsin reply-toiminnon noihin kommentteihin, joten nyt ihmisten jättämiin kommentteihin voi vastata suoraan ko. kommentin alle. Tämä helpottaa keskustelua keskustelu-ketjuissa. Siirsin myös järjestystä, nyt uusin viesti on koko ketjun alussa.

Bookmark and Share

28 comments to Kommentointiin lisätty reply ja uusin viesti nyt ketjun alussa.

 • Eli jos joku kommentoi viestiä tähän tapaan.

  • Voi siihen kommenttiin jatkokommentoida painamalla alkuperäisessä kommentissa olevaa “Reply” -tekstiä, jolloin kommentti tulee alkuperäisen alle. Kommentin alle voi tulla 5 tasoa, se varmaan riittää. Kahden keskiset chatit kannattaa käydä, face-to-face, puhelimella tai jollain muulla keinoilla.

   • avatar Tero S

    Jaakko varmaan tarkoitti että uusimmat viestit eivät ole silloin ylimpänä, vaan ne löytyy muiden viestien välistä…

    • No se on totta, vaatii vähän totuttelua. Kokeillaan nyt hetki miten toimii tuolla keskustelualueella. Mikäänhän ei pakota “replyämään”, jolloin sen oman vastauksen saa sinne kärkeen jos tuntuu, että se on tärkeä.

    • avatar Jaakko

     Niin tämä oli se pointti. Mitään hyötyähän tästä sekasotkusta ei ole. Kuvittele sitten sama johonkin keskusteluketjuun, jossa on useampi sivu. Pitää klikkailla ja lukea aina joka sivu läpi löytääkseen uudet viestit.

 • avatar jaakko

  Jos nyt rehellisesti sanon, niin tää uusi kommenttisysteemi on ihan hanurista. Keskustelujen seuraaminen on todella hankalaa, kun ei ikinä tiedä missä välissä joku uusi viesti sattuu olemaan. Ei tällainen puumalli toimi, jos koko keskustelua ei esim. otsikkotasolla ole näkyvissä.

  Eli lyhyesti toivoisin paluuta vanhaan. Ja viestit myös takaisin vanhasta uuteen kiitos.

 • avatar Mika

  Kokeillaas tällästä. Kirjoittelin viimeisimmät rakentelujutut erilliseen blogiin ja linkitin sen keskustelukommenttien alle. Näin kampanja- ja turnausilmoitukset saavat enemmän näkyvyyttä sivuston pääosiossa.

 • avatar Mika

  Minusta kommentit on sivuston pihvi, edistää aktiivisuutta ja ne oli tarkoituksella laitettu oikeassa palstassa näkyvämpään osaan vaikka saikin kokonaisuuden hieman leviämään. Erityisesti siten että kommentistä näkyy otsikon lisäksi alkua.

  Ovat asia mitä seurataan, nuo linkit ja muut ovat staattisempaa ja siten kuuluisi minusta kommentien alle. Linkkeja esim käydään ehkä kerran katsomassa mutta kommetteja ja keskustelua usemmankin kerran päivässä.

  Uusimmat ja satunainen sivua pitäisi minusta olla vasemmalla alhaalla kun ovat toistoa. Näkisin että kategoria valintaa toimii filtterrinä ja on siten käytetympi kuin nämä kaksi.

  • avatar Juha

   Samaa mieltä tästä, tuo viestiketju näyttää olevan ykköskanava kerholaisten ajatustenvaihdolle ja hommien koordinoinnille, joten sen pitäisi olle het esillä, kun sivu aukeaa.

  • Pitää muista, että sivusto palvelee myös satunnaista vierailijaa, jota taas “sisäpiirin” kommentit/keskustelut kiinnosta, vaikka en kiistä, etteikö ne olisi
   oleellinen juttu tässä.

   Oikealla yläkulmassa on linkki “comments” jota klikkaamalla saa kommentit esiin.

   Siirtelen kommentit parempaan paikkaan kun keksin niille fiksumman esitystavan.

   Jossain vaiheessa varmaan koko teema vaihtuu johonkin kehittyneempään.

   • avatar Mika

    Hähää! Mä siirsin ne takas kun menee työaikaa hukkaan kun ei yhdellä nopealla bookmark vilkaisulla nähnyt enää mistä keskustellaan ilman että joutuu klikkaileen tai scrollaileen :)

    Satunnaista vierailijaa kiinostanee että täällä tapahtuu aktiivisesti tai keskustelu lentää ja siten kannattaa liittyä mukaan.

    Munusta nämä kommentit ovat melkein parempi kuin foorumi siinä mielessä että aikaisemmin piti lukea kommentteja sekä foorumia erikseen. Nyt kaikki kesksutelut näkyy yhdessä ketjussa, joskin tuo uuden juttu ketjunavaus puuttuu.

    Olen samaa meiltä Jaakon kanssa että tää reply toiminto vaikeuttaa seuraamista kun on tottunut että kommentoinnit on aikajärjestyksessä alaspäin.

    Login kohtaa hankala löytää kun sitä varten tarvii aina rullailla alaspäin. Lisäsin Login kohdan ylänavikaation tuomaan tähän helpotusta joskaan en keksinyt miten sen saisi toimimaan myös logouttina.

 • avatar jaakko

  Onks tässä nyt joku kuvio taustalla, että sivustoa tarkoituksella muokataan huonompaan suuntaan? If it ain’t broke, don’t fix it.

  Jos tonne sivuun lisää tilaa pitää saada, niin ottaa sit kommenteista noi kuvat veke. Hirveesti iloa niistä nyt ei muutenkaan ole ainakaan tunnistustarkoituksessa, kun kovin harvalla sellainen kuva on, josta jotain selvää saisi.

 • avatar kalle

  Oikeasti hyvä ratkaisu olisi sivustolle ‘keskustelufoorumi’, johon saa aiheita avattua, ja keskustelun niihin. Ihan ekana voisi joka tapauksessa olla joku kanava satunnaisten pelien sopimiseen.

 • avatar Tapio

  Hähää… mä siirrän sit ne takas. Olis parempi jos et Mika mee sorkkimaan noita rakennejuttuja, joku asia voi vielä hajota ja kuka niitä sitten joutuu korjailemaan.

  Nostan ainakin sponsorit ja kuvanlisäys ohjeet ylemmäksi, jotta saamme
  lisää sponsoreita ja ihmiset laittaisivat kuviaan.

  Varmaan pitää rajoittaa sun oikeuksia, koska emme siedä tuollaista julkeaa kapinallisuutta ja anarkiaa mitä täällä villitset.

  Login oli kyllä hyvä lisäys.

 • avatar Sami Kilpinen

  No olen kyllä samaa mieltä Jaakon kanssa, että tämä järjestelmä ei todellakaan ole selkeämpi, päinvastoin hämäävä.

  Hyvää foorumia etsit…eikös tuo Warseerin uusi softa ole hyvän näköinen? http://www.warseer.com/forums/forum.php

  Samaan tyyliin “uusimmat kommentit” tuossa oikealla.

  • Joo toi on erillinen forumsofta, pitäisi olla WordPress plugin, mut en tiedä tarvitaanko tässä edes mitään erillistä foorumia.

   • avatar Sami Kilpinen

    Aika selkeästi tarvitaan. En näe miksi ei tarvitsisi, kerta keskustelu on näinkin vilkasta, ja vilkastuu entisestään, kun voi pistää peli / pelikertakohtaisia juttuja kunkin aihepiirin alle. Nythän käytännössä vain uusimmat viestit ovat näkyvissä ja huomioitavissa, loput pitäisi erikseen kaivaa ketjujen alta – ja kuka niitä nyt lähtee erikseen kaivamaan, onko niissä uutta sisältöä.

    Kahdella Kuulla on ilmaisesti ja suht helposti aikaansaatu tuollainen : http://kaksikuutary.phpbb.fi/index.php
    Se nyt vaan ei ole kovin vilkas, porukka varmaan viestittelee Facebookissa.

    • No kaikea olisi kiva saada, softien asentelu, konffailu, ylläpito jne. vaan vie aikaa. Keskustelua voi kuitenkin käydä sotavasarassa ja lautapeliseuran sivuilla, jossa myös muita alan ihmisiä.

     Jos WP:hen löytyy joku näppärä keskusteluforum plugari niin sen voi sitten lisäillä.

     • avatar Sami Kilpinen

      Toki ymmärrän realiteetit, ja en mitään vaadi, kerta en ole sivustoa rakentamassa, mutta annoin vain mielipiteeni selkeästi siihen ajatukseen, että Nopat ei edes tarvitsisi keskustelufoorumia.

      En nyt puhu mistään jutustelusta tai yleisestä keskustelusta. Puhun meidän kerhon sisäisestä pelien järjestämisestä, joka toimii miljoona kertaa paremmin ilman, että pitää joko a) vahvistaa tapahtuma ja saada se jotenkin etusivun uutiseksi tai b) laittaa kommentti jonnekin näistä “keskusteluketjuista” hukkumaan.

      Minulla ei ole ihmisten puhelinnumeroita enkä siis voi järjestää näitä pelejä soittelemalla, vaan keskustelupalsta olennaisesti auttaisi käytännössä pelaamaan enemmän. Siitähän tässä koko touhussa on kyse.

      Eri asia sitten, jos haluamme ulkoistaa pelien järjestämisen Sotavasaraan, kyllä sekin käy.

 • avatar Mika

  Heheh, vain testaamalla oppii WordPressin salat. On kyllä hieman haastavia käyttää osaa noista dashboardin systeemeistä mutta hetken pähkäilemässä tajuaa, luulisin.. WordPress hajoaa vain päivityksistä, vika ei ole koskaan käyttäjässä :)

 • avatar jaakko

  Mikalle peukkua muutoksista takaisin. Nyt vielä tää reply-sekamelska helvettiin ja viestit takaisin kronologiseen järjestykseen.

  Jos sponsseille halutaan näkyvyyttä, niin tossa yläpalkissa kerhon nimen oikealla puolella on tilaa vaikka kuinka. Oikea palkki on just hyvä nyt.

 • avatar Mikko

  Joo, 1 ääni kanssa sen puolesta että takasin siihen missä oli. Tää on todella hämäävä tää uus tyyli.

You must be logged in to post a comment.