Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Yhdistys tiedottaa

Muistathan siivoilla jälkesi

Noppakerhon tapa on että tila jää seuraaville pelaajille miellyttävään kuntoon. Nostelethan maastot siististi hyllyille ja roskat roskakoriin sekä tyhjät pullot pullojen keräykseen. Ja sitä ennen kaada juomista  jämät viemäriin.

Viereisen kuvan satsi on parin ikkunalaudan saalis ja ikkunalautoja on useampia..

 

Bookmark and Share

4 comments to Muistathan siivoilla jälkesi

 • avatar Juha

  Hei, saisko sinne pelihuoneeseen roskiksen, niin nekin, jotka eivät jaksa kantaa orskia viereiseen huoneeseen jaksaisivat pudottaa ne mustaan pussiin ;)

  • avatar kalle

   Pitää varmaan kohta pitää talkoot, ja muuttaa kamat siihen nykyiseen isompaan pelihuoneeseen. Jos siellä on lukkopuoli kunnossa, niin sitten alkaisi olla aika.

 • avatar Mika

  Kieltämättä hyvä idea hommata toinen roskis, ei kellään olisi isoa saavia lahjoittaa? Edellinen on ketun ruokien mukana tullut ilmainen pönttö.

  Koirienomistajat, katselkaa kaupoissa josko saataisiin toinen ilmainen saavi :)

  Yrittäkää myös osua roskikseen, sen ympärinen alua on kohtuullisen järkyssä kunnossa. Askarteluhuoneen lattia pitäisi pestä.

 • Tarvitaan myös se uusi kahvinkeitin.

You must be logged in to post a comment.