logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Messu- ja matkaraportit

Ropeconissa nähdään!

 

Tervetuloa Ropeconissa moikkaan Noppakerholaisia viimevuotiseen tapaan. Ahkeria nopanheittäjiä seikkailee Warhammer Fantasy Battle-, Warmachine/Hordes- ja Flames of War- peleissä/turnauksissa/järjestäjinä sekä järjestelemässä ainakin Modern Combat in Scale (Force on Force säännöstöllä) ja Warmachine demoa. Iloisia veikkoja on varmaan muuallakin touhuumassa.

Tänään kerholla olikin vilkasta ja paikalla oli paljon pelaajia viimeistelemässä armeijoitaan ja hiomassa taktiikoita. Oli hauska tutustua itselle uusiin noppaajiin. Päivän päätteeksi pakkasimme pakettiauton täyteen maastoja ja muuta tavaraa demotuksiin ja turnauksiin. Tuommekin mukanamme maastoja ainakin 20 pelipöydälle. Kiitos kaikille avuista ja erityisesti Sampolle pakettiauton lainasta. Game on!

Kerholaiset tunnistaa mustasta tpaidasta, jossa on noppaajan kilpilogo rinnassa.

Noppakerhon maalauspisteet ahkerassa käytössä, huomaa asusteena uusi Nopat tpaita.

Noppakerholla oli tänään mukavasti väkeä pelailemassa ja hiomassa taktiikoita

Nopat.fi -tpaita.

 

 

Bookmark and Share

2 comments to Ropeconissa nähdään!

 • avatar Mika

  Muistui vielä mieleen Villen esitelmät.

  Selviytyminen lopun jälkeen
  La 23.00 –  Su 00.00, Klondyke Esitelmä
  Järjestäjä: Ville Uusivuori
  Suuri katastrofi (zombit, ydinsota, hunnit, meteoriitti, yms) on tuhonnut lähes kaiken ja pieni joukko selviytyjiä koettaa pysytellä hengissä vanhan raunioissa tai lähtevät etsimään jotain kaukaista paikkaa, jossa normaaliolot vielä vallitsevat. Esitelmässä tarkastellaan selviytymistä sivilisaation raunioissa sekä selviytyjien pitemmän tähtäimen mahdollisuuksia. Mistä löytää ruokaa ja kuinka pitkäksi aikaa se kestää. Mitä tehdä kun se loppuu? Miten pienellä selviytyjäjoukolla on mahdollista rakentaa entinen uudelleen?

  Suuntana Tuomiovuori, mitä kannattaa pakata reppuun?
  Su 15.00 –  Su 16.00, Klondyke Esitelmä
  Järjestäjä: Ville Uusivuori
  Luolastot suunnattomine aarteineen ja lukemattomine örkkeineen sijaitsevat harvemmin näköetäisyydellä kaupungin muureista. Näin ollen sankarit joutuvat usein vaeltamaan tiettömien korpitaivalten läpi päästäkseen koluamaan luolastoja kullan ja expon toivossa. Näissä metsissä heitä eivät uhkaa ainoastaan vaeltavat hirviöt vaan myös nälkä, jano ja eksyminen. Esittelen metsässä selviytymisen perusteita, erityisesti low-fantasy tai realistisempia pelejä ajatellen. Tarkastelen ainakin suunnistuksen haasteita ajalta ennen kunnon karttoja, kelloja tai kompasseja GPSsästä puhumattakaan. Paljonko ruokaa ja vettä seikkailija tarvitsee päivässä, miten ruoka saadaan säilymään viikon, tai pitemmänkin reissun ajan ja mistä sitä voisi haalia lisää matkan varrelta.

 • avatar kalle

  Todella mielenkiintoisia aiheita !

You must be logged in to post a comment.