logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Dust Warfare demotusta

Nyt olisi mahdollista kokeilla Dust Warfarea. Kaikki figuurit on valmiina molemmille puolille ja säännöt osaava on innostunut opettamaan meillekin. Ketkä tahtovat tulla kokeilemaan peliä? Laittakaa kommentteihin ehdotuksia päivistä. Esimerkiksi Eksentristen pelien keskiviikot on aika hyviä lähtökohtaisesti demopeleille.

Bookmark and Share

5 comments to Dust Warfare demotusta

 • avatar Juha

  Hienoa, kohta keskiviikkoiltana on paljon pelivaihtoehtoja! Todellinen vaihtoehtojen keskiviikko. Kukas muuten on tämän Dustin demotuksen takana, eipä ole aiemmin kerholla ollut esillä, vai enkö ole vain huomannut?

 • avatar Icchan

  Viikonloppuna olisi enemmän aikaa.
  Toisaalta juuri tuli Infinityyn tilattua startterfigut joten nyt on muut figupelit pistetty jäihin pariksi vuodeksi. Peli kiinnostaa silti nähdä. Mites tuo Model Expo, saisko sinne järkättyä (myös) demopeliä?

 • avatar Sami K.

  Minulla on vielä avaamaton Dust Tacticsin startteri, se iso alkuperäinen siis. Voisi tulla vilkaisemaan, miten säännöt ovat eläneet ja miten toimii käytännössä. Minua suolasi hirmuisesti muutama asia, mm. “suojan poistava” kranaatinheitin, tulen kantaman ulkopuolelle juokseminen reaktiona, mutta ehkä ne ovat jo korjattu.

 • avatar Jaakko S.

  Miekin ostin joskus ton sääntökirjan, mutta jäi silloin siihen. Voisin kanssa olla joskus kiinnostunut kokeilemaan ihan pelipöydälläkin.

 • avatar Mika

  Siirretään demotusta kesäkuulle, kun nähdään mitä Dust Warfare pelisysteemille käy. Kesäkuun alusta alkaen Dust:a julkaisee ja jakelee Battlefront. Flames miehet huomaavat että nyt kenties toisen maailman sodan kentille saadaan viimein komeita kävelijärobotteja :)

  http://www.dust-models.com/news_d.php?id=147

You must be logged in to post a comment.