logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Infinity demotusta la 9.3.

Oletko kyllästynyt yltiösynkkiin tulevaisuuden visioihin? Etkö millaan jaksaisi maalata kymmeniä figuureja päästäksesi pelqamaan? Pidätkö kauniista miniatyyreistä? Haluaisitko tehdä vastustajan toimiessa muutakin kuin vain haukotella? Jos vastasit johonkin kohtiaan kyllä, saattaa tämä tilaisuus sopia juuri sinulle!


Nyt on siis tilaisuus tulla tutustumaan espanialaisen Corvus Bellin maanmainioon Infinity scifi-peliin. Pelissä noin kymmenen figuurin kokoiset iskujoukot ottavat mittaa toisistaan runsasmaastoisella pöydällä. Pelin taidokkaat metallifiguurit ja säännöt ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja kansainvälinen pelaajayhteisö kasvaa koko ajan. Täysikokoisen armeijan saa alle satasella.

Jos kiinnostuksesi heräsi kannattaa suunnistaa 9.3. Lauttasaareen Nahkahousuntie 5:n. Pelit alkavat klo 11 ja jatkuvat niin kauan kuin kysyntää riittää. Demoissa käytetään hieman yksinkertaistettuja aloitussääntöjä, jotka, kuten kokonaiset säännötkin, löytyvät valmistajan sivuilta downloads kohdasta:

http://www.infinitythegame.com/infinity/en

Nopat ja Taktiikka Ryn tilat ovat lyhyen bussimatkan päässä keskustasta. Tarkemmat saapumisohjeet löytyvät heidän sivuiltaan:

http://www.nopat.fi/

http://www.nopat.fi/nopat-ja-taktiikka/kerhohuone/

Jos heräsi kysymyksiä, voi ne esittää tähän ketjuun. Tervetuloa kokeilemaan. Quick Start sääntöjä ilmaiseksi osallistujille niin kauan kuin riittää.

English summary:
9. of March there will be Infinity Demoa in Nopat & Taktiikka – club room starting 11 AM. The adress is Nahkahousuntie 5 In Lauttasaari.

 

Bookmark and Share

27 comments to Infinity demotusta la 9.3.

You must be logged in to post a comment.