Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Fantasia- ja Scifi-pelit

Infinity demotusta la 9.3.

Oletko kyllästynyt yltiösynkkiin tulevaisuuden visioihin? Etkö millaan jaksaisi maalata kymmeniä figuureja päästäksesi pelqamaan? Pidätkö kauniista miniatyyreistä? Haluaisitko tehdä vastustajan toimiessa muutakin kuin vain haukotella? Jos vastasit johonkin kohtiaan kyllä, saattaa tämä tilaisuus sopia juuri sinulle!


Nyt on siis tilaisuus tulla tutustumaan espanialaisen Corvus Bellin maanmainioon Infinity scifi-peliin. Pelissä noin kymmenen figuurin kokoiset iskujoukot ottavat mittaa toisistaan runsasmaastoisella pöydällä. Pelin taidokkaat metallifiguurit ja säännöt ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja kansainvälinen pelaajayhteisö kasvaa koko ajan. Täysikokoisen armeijan saa alle satasella.

Jos kiinnostuksesi heräsi kannattaa suunnistaa 9.3. Lauttasaareen Nahkahousuntie 5:n. Pelit alkavat klo 11 ja jatkuvat niin kauan kuin kysyntää riittää. Demoissa käytetään hieman yksinkertaistettuja aloitussääntöjä, jotka, kuten kokonaiset säännötkin, löytyvät valmistajan sivuilta downloads kohdasta:

http://www.infinitythegame.com/infinity/en

Nopat ja Taktiikka Ryn tilat ovat lyhyen bussimatkan päässä keskustasta. Tarkemmat saapumisohjeet löytyvät heidän sivuiltaan:

http://www.nopat.fi/

http://www.nopat.fi/nopat-ja-taktiikka/kerhohuone/

Jos heräsi kysymyksiä, voi ne esittää tähän ketjuun. Tervetuloa kokeilemaan. Quick Start sääntöjä ilmaiseksi osallistujille niin kauan kuin riittää.

English summary:
9. of March there will be Infinity Demoa in Nopat & Taktiikka – club room starting 11 AM. The adress is Nahkahousuntie 5 In Lauttasaari.

 

Bookmark and Share

27 comments to Infinity demotusta la 9.3.

You must be logged in to post a comment.