Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Roolipelit

Trail of Cthulhu

cthulhu-conseptual-and-digital-art-1dut.com-23

Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn…

Yllättäen figupelaajista on jo löytynyt kolme vapaaehtoista uhraamaan mielenterveytensä maailmankaikkeuden pelastamiseksi. Yhdelle innokkaalle olisi vielä paikka tarjolla.

Mistä onkaan kyse?

N&T:n perinteisestä teemasta poiketen kyseessä on siis roolipeli. Pelisysteeminä käytetään GUMSHOEen pohjautuvaa Trail of Cthulhua. Ei kannata huolestua jos tämä ei ole tuttu, systeemi on varsin helppo oppia eikä sääntöjä tarvitse mitenkään erityisesti opetella. Muutoinkin sessiot on tarkoitus vetää enemmän tarinavetoisena settinä, eikä niinkään hack & slash -tyyppisenä luolalahtaamisena.

Aloitetaan pelailu kevyellä, mutta sitäkin intensiivisemmällä miniskenaariolla. Toivon mukaan tästä saadaan intoa jatkaa hommaa muutaman pidemmän skenaarion kautta vaikkapa laajamittaisempaankin kampanjaan. Pelikertojen tiheyttä ja muita käytännön seikkoja voidaan miettiä kun ensikohtaamisesta on selvitty, toivottavasti ilman miehistötappioita.

Shub-Niggurath

 

Missä ja milloin?

Sikäli kun saamme itsemme organisoitua, niin koitetaan päästä aloittelemaan joulun pyhien jälkeen esim. 27.12-30.12. Premissit ovat ainakin kohdallaan, nimittäin pelisessiot tullaan järjestämään Perkkaalla edustussaunatiloissa. Introsession jälkeen voisi vielä jatkaa tunnelmaa pelailemalla Mansions of Madnessia tai vaikkapa Arkham Horroria.

Mukana menossa ovat Sami K., Mika ja Mikko Ku.  ja Keeperin ominaisuudessa Sami H.

Jos kiinnostuit, niin otappa yhteyttä allekirjoittaneeseen!

 

Ja miten siinä kävikään…

Mikan blogista muutama kuva sekä Cthulhu sessiosta sekä Eldrich Horror lautapelailusta!

http://maalaus.blogspot.fi/2013/12/trail-of-cthulhu.html

http://maalaus.blogspot.fi/2013/12/eldritch-horror.html

Bookmark and Share

2 comments to Trail of Cthulhu

  • avatar Teijo M

    Hell yea – tulhua! Sign me in…kuka se nyt onkaan joka se allekirjoittanut on :D

  • avatar anwil

    Lisäilin linkit Mikan blogiin. Näyttää uhkaavasti silttä että saadaan Eternal Lies kampanjakin polkaistua käyntiin! Siinäpä sitä puuhaa figuttamisen oheen ensi vuodelle!

You must be logged in to post a comment.