Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Kaupalliset tiedotteet

Roll D6 – Lautapelilauantait jatkuu!

Hei!

rd6_logo_smallNoppien yritysponsori Roll D6 järjestää taas kevään kuluessa Lautapelilauantai -tapahtumia, jonne myös Noppien pikku-ukkoväki on tervetullutta pelaamaan lautapelejä ja viettämään iltaa. Paikalla pääsee pelaamaan prototyyppipelejä tai muita lautapelejä Rollin kokoelmista. Illalla voi saunoa.

http://www.lautapelilauantai.fi

Lautapelilauantaiden teemat keväällä:

Kevään lautapelilauantaissa on myös teemaohjelmaa johon voi osallistua.

Maaliskuu: Palikkapaja

Palikkapajassa suunnittelemme ja ideoimme uusia puisia carcassonne -tyylisiä (meeple) pelinappuloita. Parhaat ideat pääsevät tuotantoon asti, Roll D6:n tulevassa pelisuunnittelijoille tarkoitetussa  tuotevalikoimassa.

Huhtikuu: Lastenpelien suunnittelua

Tutustumme lasten peleihin eri vuosikymmeniltä, ja mietimme mikä lasten peleissä on tärkeää ja mistä hyvän lasten pelin elementit syntyvät.

Toukokuu: Sotapelimekaniikkaa lautapelisuunnittelijoille

Harvat lautapelisuunnittelijat pelaavat sotapelejä intohimoisesti, ja moni hyvä taisteluelementejä sisältävä peli sortuukin heikkoon sotamekaniikan suunnitteluun. Käymme läpi muutaman esimerkkitapauksen, sekä esittelemme sotapelien perusmekaniikat.

 

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.