logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Maalaus ja rakentaminen

Miniatyyrimeetti 26.1. klo 13:00

Pidetään taas kerholla yhteinen maalaus- ja askartelupäivä. Aloitus on 13:00 ja tarkoitus on maalailla klo 20:00 asti, joten aamu-unisetkin ehtivät mukaan :)

Pääkaupunkiseudun miniatyyrimeetti ja noppakerhon askartelulauantai on vapaa kaikille harrastajille tai aiheesta kiinnostuneille ja osallistuminen ei maksa mitään. Alaovesta pääsee sisään soittamalla Mikalle, puhelinnumero on alaovessa. Tervetuloa!

Kerhohuone on Lauttasaaressa osoitteessa Nahkahousuntie 5.

Paikalle löytää bussilinjolla 21V, 65A ja 66 , jotka lähtevät Rautatieaseman vierestä Sokoksen edestä. 15min matka-ajalla ei kauas eksy keskustasta.

Kaikilta varmaan löytyy se oma maalaus- tai rakenteluprojekti jota ei ole saanut vietyä eteenpäin viime aikoina. Yhdessä maalaessa projektit yleensä etenee nopeammin ja läppää on mukava heittää rennossa maalausseurassa. Kenties oppiakin uusia tekniikoita. Paikalle on varattu useampi työpiste ja päivässä voi kysyä neuvoja sekä opastusta kokenemmilta maalaajilta ja rakentajilta.

Tapahtumassa voi joko osallistua yhteiseen Wall of Martyrs -maastoprojektiin, maalata omia juttujaan tai vaikka tehdä kumpaakin. Omissa projekteissa luonnolliset omat figuurit ja maalit mukaan.

Miniatyyrimeetin historia ja keskusteluketju Sotavasarassa.

Wall of Martyr on prosessoitavana, tarkotus olis liimailla ja spreiata toi miittiin mennessä, saas nährä  :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Kerhon sijainti kartalla

Näytä suurempi kartta

Streetview

Näytä suurempi kartta

Bookmark and Share

5 comments to Miniatyyrimeetti 26.1. klo 13:00

You must be logged in to post a comment.