logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Force on Force

Black Fire – FoF kampanja alkaa 25.9.

fire 2Eksentristen pelien keskiviikko siirtyy Afrikkaan ja Force on Force  kampanja Musta Tuli alkaa keskiviikkona 25.9.

Innokkaat sotalordit ja muut operaattorit ilmoittautukoon listoille, niin saadaan osapuolet kirjattua ylös ja edesottamukset seurantaan!

Ilmoittautuminen kommentilla tähän, joitakin on jo kerääntynyt, mutta vahvistetaan vielä. Ilmoittautuessa kerro joukkosi nimi, tyyppi ja muut olennaiset, aiemmin annettujen joukkotyyppikuvausten mukaan.

Kampanjan taustan ja muut olennaiset voi tarkistaa: http://www.nopat.fi/2013/skenaariot/mustan-tulen-maa-force-on-force-kampanja-syksy-2013/

Tervetuloa mukaan seikkailemaan!

cot-banner

 

 

 

Kampanjan osapuolet ja pelaajat

Eteläinen

Mikko K-S: Eteläisen Kharumin Demokraattinen Liitto

Presidentti-Kenraali Mobutu Seko Seko kunniakaarteineen on Kharumin suvereeni hallitsija uskollisen apurinsa eversti Nyam Nyam Nyassan suosiollisella avustuksella. Nyassa on logistiikan mestari, jonka joukot eivät koskaan marssi nälkäisinä. Presidentillä on hyvät suhteet ulkovaltoihin, mm. vaikutusvaltainen WCF (World Crocodile Foundation) -järjestö tukee häntä. Kuulemma alueen krokotiilit eivät ole koskaan ennen voineet niin paksusti kuin Seko Sekon valtakaudella.

Leo: Eversti Miracle SehiGbatokwian rykmentti.

Everstiä Seko Sekon suvereeniksi väitetty valta-asema on vaivannut jo kauan. Öljyvarat tulisi Sehin mukaan käyttää itämaisiin asehankintoihin ja Khartumin geopoliittisen aseman vahvistamiseen eikä suinkaan presidentillisten krokotiilien nahkojen kiillottamiseen. SehiGbatokwia ajaa Pohjois-Khartumin puhdistamista, Khartumin rajojen sulkemista, länsimaisten yhtiöiden omaisuuden pakkolunastamista ja irtisanoutumista näiden kätyrijärjestöjen yhteistyöstä. Sehi on valmis koviin keinoihin näkemyksiensä edistämiseksi. Krokotiileista on määrä valmistaa tulevaan kuninkaalliseen palatsiin nahkainen sohva.

 Öljy-yhtiöiden PMC joukot

Sami K: Oneshot Solutions LLC on OPEC-sertifioitu PMC.

Oneshot Solutions LLC on OPEC-sertifioitu PMC ja luonnollinen valinta Kharumiin.

Bill: Eastriver Investment International

Afrikan kehityksen tukija ja deistyksen toimeenpanija, jos usean vuoden ajan.

Bookmark and Share

24 comments to Black Fire – FoF kampanja alkaa 25.9.

 • Eteläisen Kharumin Demokraattisen Liiton Presidentti Kenraali Mobutu Seko Seko joukkoineen ilmoittautuu.

  Tuon joukkoni keskiviikkona, katsotaan sitten mitä pelataan.

  Tuon myös neljä öljysäiliötä ja jätän ne kerholle ainakin kampanjan ajaksi. Saa käyttää vapaasti peleissä.

  • Seko Seko kirjattu ja saa aloittaa “hallitsevana” sotalordina, eli siis presidenttinä. Keskiviikon tilanne on se, että paikalla on kaksi PMC:tä ja kaksi sotalordin joukkoa, mikä antais mahdollisuuden sotaa sillä vastakkainasettelulla ja jopa samalla pöydällä. Mites olis sellainen ratkaisu?

   Tai sitten ihan perinteisesti 1 – 1 ottelu kahdella pöydällä, tosin nyt alkoi tuo iso alkutappelu innostaa…

 • avatar Sami K.

  Kävikin niin, että lähden pelileirille jos tuona keskiviikkona, en siis pääse kuin ensi viikosta alkaen.

 • Toistaiseksi ilmoittautuneet osapuolet on kirjattu postiin. Rauhanturvaajat puuttuvat vielä.

 • avatar Antti Lahtela

  Afrikan Unioni on huolestuneena seurannut Kharumin konfliktin kärjistymistä ja lopullinen ratkaisu rauhanturvaajien lähettämisestä tehtäneen pian.

  Ensimmäisenä kriisialueelle lähetettävät Nigerian tasavallan joukot eivät ehdi vielä ensimmäisiin taisteluihin, mutta kun joukot on saatu varustettua niin heidät voi nähdä suojaamassa ruoka-avun perille pääsyä.

  Eli kuten puhetta oli, niin teen porukan afrikkalaisia rauhanturvaajia, mutta en ajatellut osallistua näillä kampanjaan itsenäisenä joukkona. Pelin johtaja voi varmaankin keksiä näille käyttöä konfliktin eskaloiduttua? :)

 • Ensimmäinen FoF kohtaaminen käydään Kahrumin sotalordien ja öljy-yhtiön PMC:n välillä. Viestiliikenteestä päätellen oletan paikalle tulevan, Mikko K-S, Bill ja mahdollisesti Leo? Mika ja Sami K ovat estyneet.

 • avatar Sappi

  Ei onnaa, peruskaavan mukaiset keskiviikkoiset iltavuorot kehissä.

 • FoF kampanja aloitettu vauhdikkaalla ja dramaattisella Seko Sekon ja PMC:n yhteenotolla. Useita henkilöitä kidnapattiin hyökkäyksen yhteydessä. tarkemiin asiasta: http://figupeliklubi.blogspot.fi/2013/09/fof-musta-tuli-syttyy.html

  • Hieno avaus kampanjalle. Kiitos pelistä!

   Itse asiassa Nyassan vangiksi jäi yhdeksän haavoittunutta operaattoria (yksi meni krokotiileille suoraan) ja kolme melko elävää teknikkoa. Ilmeisesti presidentin ohjeistus länsimaisten äänestäjien värväämisestä oli epäselvä tai sitten kaikki kalpeanaamat vain ovat samannnäköisiä.

   Uutistoimisto al-Bananan seurapiiritoimittaja vihjaa Presidentin aikovan järjestää ennenkuulumattoman hienot pidot, joissa uusilla länsimaisilla äänestäjillä on kunniaosa! Presidentillisessä krokotiilialtaassa maiskutellaan jo malttamattomina!

   • Länsimainen tiedonvälitys (tai turvallsuuspalvelu) koettaa varmaan hillitä paniikia ;-), toden totta vankeja jäi yhdeksän ja ne teknikot! Eastriver Investement on aloittanut kuumeisen rekrytointikampanjan entisen neuvostoliiton alueelta…

    • Btw: Näin tarkemmin katsottuna TAGilla on erikseen “Civilians and Prisoners”, jossa on se mun “Hostages” -setti ja toinen “Captured Terrorists”.

     • avatar Sappi

      Nämä mainitut pidot antaisivat Everstin saapumatta jääneen kutsun odottamisen synkistämälle mielelle oivan tilaisuuden vaikka mille sabotaasille. Pitäisikö teknikot vapauttaa kansainvälisen yhteisön mieliksi ja harhauttamiseksi? Kidnapata pitojen keskeltä herkistyneessä mielentilassa olevia johtohahmoja? Lahdata yksinkertaisest koko juhlakansa viimeiseen mieheen? Päästää pitojen huipentumahetkellä ilmat pihalle suurimmasta krokotiilista tarkk’ampujaparin voimin? Entäpä öljy-yhtiöiden palkkalaisten vapautusoperaatio? Mahdollisuuksia on lukematon määrä..

      • Tästä lähtee etenemään. Ensinnäkin PMC pyrkii vapauttamaan omansa ja yhtiön miehet ASAP. PMC yhtiö saattaa tehdä diilin eversti Miraclen kanssa juuri tuosta attentaatista, kun ei halua sotkea omai joukkojaan poliittisesti arveluttavaan tekoon. Tämähän avaa Miraclelle tilaisuuden…

       • avatar Sappi

        Kutkuttavaa saattaisi myös olla lähettää öljy-yhtiön pelastusoperaation kylkeen oma tarkk’ampujapari(tai lähinnä sala-ampujapari) sotkemaan kaikkien osapuolien pakkaa ja napsimaan korkean tason kohteita jokaiselta pois. Tai kohottaa paikallisten siviilien vastarintaa aiheuttamalla sekamelskan keskellä pöheiköstä ampumalla siviiliuhreja, jotka sitten yrittäisi naamioida öljy-yhtiön palkollisten tai Seko Sekon joukkojen aikaansaannokseksi..

        Diilikin toimii, mutta lähtökohtaisesti yhtenä Miraclen kampanjan avoimesti ilmaistuna tavoitteena on kuitenkin öljy-yhtiön kansallistaminen eikä sen kanssa veljeily, vaikka Seko Sekon nolaaminen on sekin varsin toivottavaa. Diilin olisi siis ainakin syytä olla todella herkullinen, jos siihen päädytään, tai sitä on vaikea perustella kannattajajoukolle.

        • Tuossahan on jo pari hyvää juonikuviota! Voihan öljy-yhtiöltä ottaa rahat kun ne saa perivihollisen kukistamisesta ;)

         • avatar Sappi

          No joo, jos puhutaan Seko Sekon täydellisestä eliminoinnista, niin kyllä.. en vaan ajatellut, että kampanjan tässä vaiheessa vielä kukaan keskeinen hahmo heittäisi lusikkansa nurkkaan.

 • avatar Sappi

  No sitähän minäkin, mutta että edes valta-asema täysin kääntyisi tässä vaiheessa vielä.. Mutta mikäs siinä. Kampanjan vetäjä päättää, minä heitän ideoita ilmoille.

 • avatar Sami K.

  Oneshot Solutionsin salaperäinen työnantaja (*cough*BP*cough*) antaa käskyn siirtyä välittömästi tukemaan salaa Sekosekon joukkoja ja varmistamaan, että kilpailijan miesvoima ja erityisesti tärkeät teknikot joko a) saadaan diilattua itselle tai b) hiljennetään. Prioriteettina on kuitenkin kilpailijan ja ilkeän kansallistaja-Miraclen heikentäminen ilman, että kukaan saa tietää, kuka on asialla.

You must be logged in to post a comment.