Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Eksentriset pelit

Hikisen koiran iltapäivä

Hajaantukaa! Täällä ei ole mitään nähtävää!

Pahamaineinen Markkasen jengin on puraissut liian ison palan! Komisario Korhosen lähes pyyteettömästi (vain avobemari tuhkakupilla työsuhdeautoksi ja 6000e palkankorotus) johtama sääntökomitea on saanut lyötyä ryöstöjen, kaappausten ja kidnappausten pelisäännöt lähestulkoon lukkoon.

Korhonen on saanut salanimellä Mr. H kulkevalta tiedonantajalta vihiä Markkasen aikeista iskeä Noppa Cityn Tanssityttöjen Eläkerahaston haarakonttoriin vain hitusen liian myöhään! Konnien tyhjentäessä estradiesiintyjien vanhuudenturvaa jumppakasseihinsa Noppa Cityn valiot ovat piirittäneet rakennuksen. Onko Markkasen taru nyt lopussa?

Auttaako uusin sääntöversio, Heist v0.11, pysäyttämään rikosaallon? Onko virheistä jätetty oppimatta vai menty metsään vielä lujempaa? Alkaako tämä vihdoinkin olla valmis? Ovatko vain Wirallisesti Julkaistut(tm) pelit pelaamisen arvoisia? Tule selvittämään asia henkilökohtaisesti.

Kohtalon hetket keskiviikkona 20.11. klo 17.30 Noppa Cityn ostarilla, Prätkäkyttäpökätie 5.

Paikalla kaikki tarpeellinen, vain sinun nasevat kommenttisi puuttuvat.

cot-banner

Bookmark and Share

4 comments to Hikisen koiran iltapäivä

You must be logged in to post a comment.