Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Historialliset sotapelit

Battle for Normandy -kampanjapeli alkaa.

The 4th Infantry Division (Ivy)

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Nyt olisi tarkoitus pelata Normandian maihinnousu läpi. Pelinä on The Battle for Normandy, joka on hexapelinä aikamoinen jättiläinen, sääntöjen ollessa kuitenkin helposti sisäistettävissä.

Tarkoituksena on pelata koko kampanjapeli kevään aikana. Se käsittää kaikki maihinnousun vaiheet, mm. laskuvarjopudotus ja maihinnousut eri sektoreille.  Peliin on mallinnettu huolto, liittoutuneiden ilmaylivoima, sään vaikutukset, pioneerien toiminta ja komentorakenne ( Armeijakunta HQ -> Divisioona HQ -> Divisioonan yksiköt).  Yksiköt ovat pääasiassa pataljoonia ja komppanioita. Yksiköt, niiden sijainnit ja saapumisajat ovat historiallisesti tarkkoja.

Kampanjapelissä molemmilla puolilla tulee olemaan useampia komentajia ja peliä pelataan tahdilla 1-2 kertaa viikossa. Aina ei tietenkään tarvitse olla paikalla.

Pelaamme ennen koko kampanjaa vielä yhden pienemmän skenaarion oppimismielessä. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan peliin, otapa yhteyttä. Nyt siis voi vielä opetella säännöt. Tämä pienemmän pelin pelaamme tammikuussa.

Säännöistä olisi syytä lukea kappaleet 1-7, 10-14.

http://files.boardgamegeek.com/file/download/6e2t1w6lts/TBfN_Living_Rules_Ver_2.pdf?

 

Kuva:

http://en.wikipedia.org/wiki/4th_Infantry_Division (United_States)

 

Bookmark and Share

3 comments to Battle for Normandy -kampanjapeli alkaa.

You must be logged in to post a comment.