logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Carnevale demo/turnaus/tempaus 16.2.2013

Starvation

Nopat & Taktiikka on mukana kansainvälisessä Carnevale -tempauksessa 16.2. Järjestäjänä Silveri,  eli minä en tiedä asiasta mitään :)

Tapahtuman sääntösetti : Starvation

Pelipöytiä tulee olemaan 6 kappaletta käytössä, eli kovin paljoa muuta ei kertsillä tuolloin mahdu hääräilemään, mikäli täydet 12 pelaajaa saadaan geimeihin.

Päivä siis lauantai 16.2.

Paikka : Nopat & Taktiikka kerhotila, Nahkahousuntie 5, 3. kerros, soittakaa alhaalta : Kalle.

Aikataulu :

 • 09.30 – 10.00 Ilmestyminen paikalle
 • 10.00 – 12.00 Eka kierros
 • 12.00 – 13.00 Safkis
 • 13.00 – 15.00 Toka kierros
 • 15.00 – 17.00 Finaalikierros

Tilaa on kahdelletoista, en tiedä montako paikkaa on vielä vapaana, jos yhtään :)

Mukana :

 • Silveri

Stay tuned for more information !

 

Bookmark and Share

10 comments to Carnevale demo/turnaus/tempaus 16.2.2013

 • avatar Sami K.

  Pitääpä tulla kokeilemaan, hyvä, että uusia pelejä tulee aina vähän väliä.

 • avatar Silveri

  Tänne voisi jättää vaikka alustavia ilmoittautumisia, josta tiedän paljonko pitäisi tavaraa raahata sinnepäin. Mulla on 3:n aloitusboksin edestä armeijoita, millä peliä pääsee kokeilemaan, kaverilta saanen 1:n setin lainaan ja jää vielä nähtäväksi suostuuko valmistaja lahjoittamaan vielä 2 aloitusboksia demokäyttöön, niin saataisiin ainakin 6:lle demotettavalle armeijat (sitäpaitsi en tiedä pystynkö kerrallaan demottamaan 3:a pöytää enempää).

  Pelin virallinen saitti: http://www.vesper-on.com/
  Säännöt ja runsaasti videomateriaalia peliin liittyen: http://www.vesper-on.com/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=5&Itemid=10&lang=en

 • avatar Juha

  Tosi hyvä, ja tervetullut lisä pelien valikoimaan.

 • avatar Silveri

  Tarkennuksena siis vielä, eli pelipöytiä (demotus 30″x30″, virallinen koko 36″x36″) siis tulee olemaan nelisen kappaletta, ellei joillain osallistujilla ole omia armeijoita mukana (ja tuo arvio on yläkanttiin ja laskettu siis sen perusteella, että saan 6 demoarmeijaa kasaan ja parilla osallistujalla on omat figut). Vie siis yhteensä parin fabapöydän verran. En tosin tiedä paljonko kertsillä on tilaa, mutta ei nyt välttämättä viedä ihan koko tilaa.

  Turnaus/demotuskin menee lähinnä siihen tapaan, että (ellei pelaajilla ole omia armeijoita), niin kaikki turnauspelit ovat käytännössä demoja, jolloin valinnaisesti osallistujat voivat kokeilla eri armeijoita vuorotellen tai sitten jos himottaa vetää koko turnaus lävitse samalla armeijalla, eikä jonoa ole pelaamaan kovinkaan paljoa, voi pelaaja pelata samalla tiimillä koko turnauksen läpi.

  Turnauksen lopputulos kuitenkin määräytyy jengien mukaisesti, eikä varsinaisesti ole sidottu niillä pelanneisiin pelaajiin.

  Matsin peruspistekoot ovat 160 pts, eli starterin määrä, mutta yritän ainakin Rashaareista ja Ospendaleista kasata kummastakin yhden 200 pisteen ja yhden 250 pisteen listan, jos niillä haluaa tyypata vähän isompia pelejä lopputurnauksesta.

  • avatar kalle

   Jees, pelialue on pelipöytää (72” * 48” ) pienempi, mutta turha ahtautua, kirjat, raadot yms vie kuitenkin tilaa, joten varataan vaan pelipöytä per peli. Meillä on isommassa pelitilassa sopivasti neljä pöytää, joten laitetaan siihen hommelit pyörimään. Ja jos halutaan että enemmän kuin neljä peliä pyörii samassa tilassa, niin sitten vaan jaetaan yksi pelipöytä kahdelle pelille.

 • avatar Silveri

  Kuriositeettina: http://www.vesper-on.com/index.php?lang=en

  Suomi on päässyt listalle kokonaisella 2 tapahtumalla! Huomenna nähdään!

 • avatar Sami K.

  Keitäs tähän on nyt tulossa? Huomenna joutuu taas pättämään kahden vaihtoehdon väliltä. Voiko tuossa pelissä pelata lyhyemmän setin tarvittaessa? No tietysti jos parittomia on varmaan. En ollut tiedostanut tapahtuman turnausluonnetta, tapahtuuko siis pelaaminen itsenäisesti, vai onko demottaja joka peliin vai miten?

 • avatar Silveri

  Kyseessä oli siis pääsääntöisesti demotustapahtuma, muotoilin asian ilmeisesti huonosti.

  Uuden demon voin toki järjestää, mikäli N&K:n jäsenistöllä siihen on halua ja innostusta. Muutoin ajattelin keväämmällä järjestää 3 pelin kampanjan kotonani Porvoossa vähän isommilla armeijoilla, jossa peliä pääsee testaamaan “kunnolla”. Multa löytynee pari laina-armeijaakin käyttöön.

  Lisätiedot sotun puolelta: https://www.sotavasara.net/keskustelu/viewtopic.php?f=16&t=99239&p=1202031#p1202031

You must be logged in to post a comment.