Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Eksentriset pelit

Eksentristen pelien loppuvuosi

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEksentristen pelien syksy on edennyt hyvinkin erilaisten pelikokeilujen, pelitestaamisen ja tutumman FoF kampanjoinnin parissa, joten kummallista toimintaa on ollut moneen makuun. Marraskuun koittaessa pääeksentrikot vetävät hieman henkeä, ja suunnittelevat tulevaa.

Tämä tarkoittaa käytännössä, että Force on Force kampanjointi jää tauolle toistaiseksi. Loppuvuoden keskitymme pistepeleihin, pelitestaukseen ja suunnitteilla on myös mm. Muskets & Tomahawk minikampanja. Lisäksi marraskuu menee Black Powder pelaamisen ja tulossa olevan Austerlitzin megapelin suunnittelussa, ja muussa pelitouhuilussa.

Eksentristen pelien sykysn tapahtumia voi palautella mieliin Council Courierin sivuilta.

Kerholla on kuitenkin keskiviikkona isäntä paikalla, joten kaikki pelaamaan haluavat ovat tervetulleita pelaamaan eksentrisiä tai valtavirtapelejä aivan halujensa mukaan. Siis toiminta jatkuu edelleen pelaamisen merkeissä.

Terveisin pelieksentrikot.

cot-banner

Bookmark and Share

1 comment to Eksentristen pelien loppuvuosi

  • Jeps, marraskuu on testikuukausi. Ensi viikolla hiomme viimeistä loppusilausta Heistiin, eikä ideat siihen lopu. Viikon ohjelma ilmoitetaan aina maanantaina.

    Joulukuussa luvassa jouluyllätys, mutta siitä lisää vähän myöhemmin.

You must be logged in to post a comment.