logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Force on Force

Black Fire FoF kampanja – panttivankitilanne!

gunmenFoF kampanjamme Musta Tuli jatkuu keskiviikkona aina ajankohtaisella panttivankiteemalla. Edellisen kohtaamisen seurauksena joukko siviiliteknikoita ja PMC operaattoreita jäi tunnistamattomien asemiesten vangeiksi. Luonnollisesti seikkailu jatkuu tästä herkullisesta tilanteesta.

Uudet osallistujat puolestaan saavat pelata edellisen avaus -skenarion, niin nähdään toistaako historia itseään, vai saavatko eurooppalaiset palkkasoturit suojeluhommansa hoidettua.

Tämä tapahtuu eksentristen pelien keskiviikkona 2.10 klo 17.30 alkaen.

Edellisen pelin tarinaa löydät Courierin sivuilta!

cot-banner

Bookmark and Share

13 comments to Black Fire FoF kampanja – panttivankitilanne!

 • Suositulta hassanslist -saitilta poimittu ilmoitus: Vähän kolhittuja ulkomaisia palkkasotureita kaupan, hp. miljoona dollaria/kpl, tarjous vain tänään 10 miljoonaa / 9kpl. Myydään siinä kunnossa kuin ovat, senkka tarkistettu.

 • Toiminta kiihtyy ja asetelma sotalordien ja öljy-yhtiöiden välillä kiristyy. Edellisen pelin tarinaa: http://figupeliklubi.blogspot.fi/2013/10/fof-panttivankitilanteita-ja-kaappauksia.html

 • avatar Sappi

  Tällä viikolla pitäisi päästä poikkeuksellisesti keskiviikoksi pelaamaan.

  • Hieno homma, tällä kertaa oliskin tarkoitus eskaloida konfliktia, ja ottaa hieman konvetionaalisempi ottelu sotalordien yhdistetyn armeijan ja PMC miesten välillä. Jolloin Bill ja Sami K ovat PMC roolissa ja Mikko ja sinä olette sotalordeina, olihan sulla niitä asemiehiä?

 • avatar Sami K.

  Niin, silloin tulee enemmän tarinaakin. Tarinanäkökulmastahan tuo toinen PMC edustaa kilpailijaa, joka on periaatteessa pienempi paha kuin kansallistajat, mutta kilpailijan etu ei ole oma etu. Toki korvausta ja hämyisiä diilejä vastaan voi tapahtua mitä vaan, ettei se yhteispeli täysin poissuljettuakaan ole.

 • avatar Sami K.

  Voimme pelata saman skenun varmaan kummatkin jos ei muita hyviä ehdotuksia tule. Onko Sapella mielipidettä? Voisihan sitä jonkun tarinaan sopivan etsiä.

 • avatar Sappi

  Mulla on siis niitä afrikkalaisia maastoasumiehiä, ei vielä sellaisia sekalaisia asemiehiä valmiina. Veljen kanssa piti maalata niitä, mutta tämä lukeekin nyt syksyn pääsykokeisiin ja asemiehet on telakalla.

  Äänestän myös kahden pöydän taktiikkaa, ellei sitten toteuteta 2 v 2 – peliä jotenkin hyvin löyhällä liitolla. Miraclen ja Seko Sekon liitto on jokseenkin epätodennäköinen, tosin eihän heidän välillään vielä mitään avointa konfliktia ole ollut. Kenties Seko Seko ei edes tiedä everstin ambitioista ja kyseessä on Miraclelta jonkin sortin pienemmän pahan valinta? Miraclen kannalta Kharumin etu eli kansallistaminen toki menee välittömän valta-aseman saavuttamisen edelle.

  • OK, kaksi erillistä taistelua sitten. Maastoasumiehet sopivat hyvin, nehän vois tyypittää D8/D10 hemmoiksi, niin saatte ottaa oikein “taktisen” samin kanssa, kun TQ on molemmilla puolilla sama.

   Pelin vois hoitaa, niin että, pannaan yksi iso kaupunkipöytä, ja jaetaan se puoliksi kahteen sektoriin, jossa käydään kaksi rinnakkaista taistelua, samassa kaupungissa, mutta eri sektoreilla.´

   Silloin saamme kaksi one-on-one peliä, mutta saman näyttämön. Minulla on ajatus toiseen peliin (siinä on tankkeja ;-), mutta teille taidan laittaa klassisen kohteen haltuunoton.

   • avatar Sappi

    Reguja vai irreguja?

    Kuulostaa hyvältä. Tämähän voisi juonellisesti olla ikään kuin sattumalta yhtäaikaa molempien sotaherrojen itsenäisesti toteuttama isku vaikka öljy-yhtiöiden delegaatioiden neuvottelutilanteeseen.

    No, tämä nyt taas tällaisena heittona.

    • Olemme pelanneet kaikki reguina, joten pelit ovat “kineettisiä” luonteeltaan. Tuota juuri ajattelin, Seko Sekolla on jo menossa konflikti Eastriver PMC:N kanssa ja samassa kaupungissa tapahtuu myös Miraclen ja Oneshot PMC:n taistelu. Molemmilla omat tavoiteet. Voihan myös yntyä tilanne, jossa taistelut sotkeutuvat, mutta se ei ole tavoite.

You must be logged in to post a comment.