logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Huone 316

 

 

klubiHuone 316 on vuokrattu 1.6. alkaen. Se on siis se huone askarteluhuoneen vieressä. Huoneessa ei vissiin ole juuri nyt lukkoa, mutta muistutin huoltoyhtiötä juurikin asiasta. Ei kannata kuitenkaan hengitystään pidättää, jos vanhat merkit pitää paikkansa. Toisaalta, huoneesta ei enää tarvitse myöskään ei-varastettavia kamoja tartte roudata poiskaan.

Kertsillä on nyt siis mielenvikaiset 83m2 vuokrattuna Suomen parhaalla ja kalleimmalla alueella, ja kustannukset sen mukaiset, joten näillä näkymin jo pitkään jatkunut jäsenmaksun alenemistrendi saataneen katkaistua. Lisätilan suurin funktio on se, että näissä tiloissa saadaan nyt yhteensä 10 pelipöytää pystyyn, mikä on sopiva koko isohkoihin turnauksiin. Turnauksia ja muista isompia  tapahtumia kannattaakin kertsillä jatkossakin mahdollisimman paljon järkätä, että saadaan pidettyä tulopuolikin kunnossa. Olen mm Orc:ia ja Royal Familyä koittanut houkutella käyttämään tilojamme turnauksiinsa ja tapahtumiinsa jatkossa, normaaleilla pääsymaksukustannuksilla.

Samalla kannustan muitakin olemaan aktiivinen syksyn tapahtuman järjestämisrintamalla.

(kuvan kalustus ei liity mitenkään tähän juttuun, vaan on siinä harhauttamis- ja hämmennysmielessä)

 

 

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.