Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Kerhohuoneen tapahtumia

Huone 316

 

 

klubiHuone 316 on vuokrattu 1.6. alkaen. Se on siis se huone askarteluhuoneen vieressä. Huoneessa ei vissiin ole juuri nyt lukkoa, mutta muistutin huoltoyhtiötä juurikin asiasta. Ei kannata kuitenkaan hengitystään pidättää, jos vanhat merkit pitää paikkansa. Toisaalta, huoneesta ei enää tarvitse myöskään ei-varastettavia kamoja tartte roudata poiskaan.

Kertsillä on nyt siis mielenvikaiset 83m2 vuokrattuna Suomen parhaalla ja kalleimmalla alueella, ja kustannukset sen mukaiset, joten näillä näkymin jo pitkään jatkunut jäsenmaksun alenemistrendi saataneen katkaistua. Lisätilan suurin funktio on se, että näissä tiloissa saadaan nyt yhteensä 10 pelipöytää pystyyn, mikä on sopiva koko isohkoihin turnauksiin. Turnauksia ja muista isompia  tapahtumia kannattaakin kertsillä jatkossakin mahdollisimman paljon järkätä, että saadaan pidettyä tulopuolikin kunnossa. Olen mm Orc:ia ja Royal Familyä koittanut houkutella käyttämään tilojamme turnauksiinsa ja tapahtumiinsa jatkossa, normaaleilla pääsymaksukustannuksilla.

Samalla kannustan muitakin olemaan aktiivinen syksyn tapahtuman järjestämisrintamalla.

(kuvan kalustus ei liity mitenkään tähän juttuun, vaan on siinä harhauttamis- ja hämmennysmielessä)

 

 

Bookmark and Share

You must be logged in to post a comment.