Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Black powder

Keskiviikon uudet isännät ja eksentriset pelit

maceTapsan vahtivuoro keskivikkoilloissa siirtyy nyt eksentristen pelien harrastajakaksikolle Juhalle ja Mikolle. Samalla keskiviikon teema muuttuu lautapeleistä, ei-niin-yleisiin miniatyyripeleihin, eli kyseessä tulevat olemaan figupelit, joissa eivät turnaukset pyöri.

Kevään aikana Juha ja Mikko ovat kerholla ja pelaavat, ja tarvittaessa demoavat erilaisia – yleensä skirmish skaalan – kiinnostavia pelejä, joihin pääsee myös halutessaan osallistumaan ja tutustumaan. Ohjelmassa mm. Force on Force, Saga, Black Powder, Musket & Tomahawk ja Blitzgrieg Commander. Monta kertaa paikalla on säännöt osaava isäntä ja figut, joten paikalle tuleminen riittää. Kannattaa katsella kalenteri ja seurailla näitä sivuja.

Jos havaitsee kiinnostavan pelin ja haluaa vaikka kokeilla tai osallistua peliin, niin sovi asia kerhoisäntien kanssa!

Yhteytiedot: Juha Nieminen, 050 301 6924 ja Mikko Kurki-Suonio 050 370 7269, päivystämme vuoroon ja joskus olemme molemmat kerholla.

Kannattaa avartaa figupelimaailmaa, siellä on muitakin pelejä kuin GW:n pelit!

Keskviikkoina kerholle voi tulla myös pelaamaan muita pelejä, kuten ennenkin yleensä pöytiä on runsaasti vapaana.

Bookmark and Share

7 comments to Keskiviikon uudet isännät ja eksentriset pelit

You must be logged in to post a comment.