logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Lotr / Wotr-kampanjan huikea “lopputaistelu” + palkintojenjako

Alta löydät raportin vuoden massiivisimmasta War of the Ring -pelistä.

Tässä ylhäällä vielä editoutuna tunnelmat palkintojen jaosta. Kampanjan voittajiksi selviytyi lopussa hurjan kaulan repäisseet Mordor & Isengard eli itse pahuuden akseli

*****

Saavatko Mordorin ja Easterling / Haradrim -joukot vallattua Minas Tirithin vai onnistuuko Gondorin, Rohanin ja Haltioiden joukkojen torjua hyökkäys, ja jopa tunkeutua Tuomiovuorelle sormusta tuhoamaan?

WP_000884

PALKINTOJENJAKO

Palkinnot

Palkinnot

Kukas se voittikaan?

Kukas se voittikaan?

Turpaansa saaneen lohdutuspalkinto by Fantasiapelit

Turpaansa saaneen lohdutuspalkinto by Fantasiapelit

Voittajien on helppo hymyillä

Voittajien on helppo hymyillä

Täällä voittajien kommentit videolla (video on salainen):

http://youtu.be/EsCutbD43Qk

 

Ja tässä vielä loppupisteet:

 

LOPULLISET KAMPANJAPISTEET

Pisteet oli tarkoitus julkistaa keskiviikkona 19.6. vasta kerholla, mutta en pääsekkään itse paikalle ja Jaakko laittoi jo Mordorin pisteet jakeluun, joten laitetaan nyt sitten muidenkin pisteet tähän alle järjestyksessä näkyville.

Kampanja ratkesi tosiaan vasta viimeisellä kierroksella ja viimeisessä pelissä Minas Tirithista ja sormuksesta. Mordor ratkaisi kampanjan vetäisemällä viimeisellä kierroksella järkyttävät 87 pistettä. Huh huh.

Eli onnittelut voitosta Mordorille eli Jaakolle ja Iikulle!!!

(”…kampanjan lopussa lasketaan puolueen hyväksi täydet normaalit pisteet ”vain” seitsemästä parhaasta taistelusta. Jokaisesta muusta pelatusta taistelusta saa pisteitä yhdestä kolmeen (V3/T2/H1). Näitä minipisteitä ei modifioida.”) Tämä on otettu alla huomioon.

1. Mordor/Isengard 185p

M/I:lla oli yhtensä 10 peliä

2. Misty Montains 134p

MM:lla oli yhteensä 8 peliä

3. Elves 121p

Haltioilla oli yhtensä 9 peliä

4. Gondor/Rohan 96p

G/R:lla oli yhteensä 7 peliä,

5. Harad/Isengard 93p

H/E:lla oli yhteensä 5 peliä

***************************

Peli on siis osa koko kevään jatkuneelle kampanjalle. Viimeisen kierroksen tilanne nähtävissä täällä: http://www.nopat.fi/2013/fantasia-ja-scifi-pelit/wotrlotrhobbit-kampanjan-5-ja-viimeinen-kierros-paivitetty-16-5-2013/ 

 

Skenaario ja erikoissäännöt

Pelikoko: 4000 / 4400 p. War of the Ring -peli

Peli tapahtuu MT:n muurien alla Pelennor Fieldsillä. Pelikenttä on 8×6′ pöytä, jossa deployment tapahtuu normaalien Shieldwall-skenun sääntöjen mukaan (12″ sisään 8′ reunasta). Hyviksillä on toisessa deploymentnurkassan pieni pala MT:n muureja. Jaetaan muuri 2-3 “terrain featureen”, joihin mahtuu sen verran porukkaa kuin niihin mahtuu. (MT:n muurienosien Defence Bonus on +4.) Pahikset saavat antaa vastaavasti 2-3:lle formaatiolle sisäiset muurinmurtajat (ignoroivat Defence Bonuksen). Rohanin armeija (n. 1/3 hyviksistä) sen sijaan tulevat laudalle reinforcementteina (sääntiksen sivu 81) tokalla vuorolla eri sivulta (6′ pitkältä reunalta), kuin mitä MT:n muuri koskettaa.

Pelissä taistellaan Pelennor Fieldsin hallinnasta ja Minas Tirithiin murtautumisesta (ja tietty sormuksesta ja jopa sen tuhoamisesta).

Laitetaan 5 objektiivimarkeria (hallinta “The High Groundin” mukaan, sääntiksen sivu 77) pelikentälle niin, että 1 on keskellä ja 3 ovat n. 30″ keskipisteestä kohti pelilautojen kulmia. Viidettä objektiivia ei laiteta vaan sen lasketaan olevan hyviksillä, jos pelin lopussa MT:n muureilla ei ole pahiksia ja pahisten hallussa, jos yksikin komppania on MT:n muureilla tai niiden yli.

Pelissä on oltava mukana sormus ja se on oltava pelin alussa jollain Gondorin (ei Rohanin) Epic Herolla. Sormuksen voi antaa toiselle samassa formaatiossa olevalle Epic Herolle tai 1″ päässä sormuksenkantajan formaatiosta olevalle toisen formaation Epic Herolle liikkeeessä. Sormus ei voi kuitenkaan liikkua vuoron aikana kuitenkaan kuin vain yhden saman puolueen Epic Heron mukana. Antamista ei lasketa vielä sormuksen liikkeeksi. (Eli ei pelata nyt Blood Bowlia.) Sormuksen kantajan voi aina haastaa ilman mahtia dueliin ja duelin voittaja saa sormuksen.

Hyvikset voivat pelin kuluessa myös yrittää tuhota sormuksen. Jos formaatio, jossa on sormus liikkuu ulos pahisten deploymentpäädystä, niin tämä formaatio pääseee läpi pahisten linjoista ja siirretään Tuomiovuorelle eli toiselle 4×6′ pöydälle, jonka toisessa kapeassa päädyssä odottaa Sauron. Tämä on täysin erillinen minipeli. Jos hyvisformaatio pääsee kosketuksiin vuoren kanssa ja ei ole taistelussa tuolloin Sauronin kanssa, niin sormus lasketaan tuhotuksi. Vain 1 hyvisformaatio voi yrittää läpiumurtoa. Jos pahikset saavat Pelennorilla sormuksen ja siirtävät formaation ulos omasta deploymentpäädystään, niin sormus on pahisten.

Jos sormus tuhotaan, sen tuhonneiksi lasketaan Gondor/Rohan ja haltiat. Jos sormus päätyy pahiksille, niin sen lasketaan olevan sekä Mordor/Isengardin ja Harad/Easterlingien hallussa. Siis täydet kampanjapisteet kaikille.

* Sormuksen kantajalle “Touched By Destiny”
* Sormuksen antaminen toiselle Epic-herolle vaatii onnistuneen courage-testin
– jos sormusta on käyttänyt (TBD), tulee testiin -1
* Sormusaaveiden komppanioilla on BANE-sääntö sormuksen kantajan komppaniaa vastaan

Pelin kesto:

* Sovittiin, että peli kestää 5 vuoroa ja 5. vuoron lopussa heitetään D6: 4+ ja peli jatkuu vielä kierroksen.
* Sormusta kantavan formaation siirtyminen pahisten kentän laidan yli aloittaa toisen pelin Sauronia vastaan. Tämän pelin kestoa ei ole määritelty.

Peliraporttia

Deployment:

* Haltiat ja Gondorin joukot asettuvat Minas Tirithiin ja sen edustalle. Rohan on vielä reservissä.

* Mordor liittolaisineen levittäytyy koko kentän leveydelle.

Mordorin ja liittolaisten vasen sivusta ja Osgiliathin tukikohta

Mordorin ja liittolaisten vasen sivusta ja Osgiliathin tukikohta

Gondorin ja Haltioiden deployment

Gondorin ja Haltioiden deployment

Mordorin ja liittolaisten oikea sivusta

Mordorin ja liittolaisten oikea sivusta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ENSIMMÄINEN KIERROS

Molemmat joukot etenevät, pahikset liitelevät kauhun siivin hurjaa vauhtia eteenpäin ja Minas Tirithin edustalla puhkeaa jo ensimmäinen kahakka kun Gondorin jalkaväki venyy hyökkäykseen valtavaa örkkilaumaa vastaan. Vastapalloksi lähellä ryllivä Mumakil ryntää örkeistä välittämättä (yli 10 örkkiä kuolee sen jalkoihin) Gondorin kimppuun. Kahden taistelukierroksen (heroic fight) jälkeen 8 komppaniaa örkkejä on tuhottu, mutta Gondorinkin yksikkö on vakavasti huventunut. Mordorin Bolth throwerit tekevät ampumisessa pahaa jälkeä. Haltiat onnistuvat vain haavoittamaan toista Mumakilia. Vuoron lopussa Rohanin joukot rynnistävät kentälle läntiseltä laudanreunalta.

Mumakil ryntää taisteluun örkeistä välittämättä

Mumakil ryntää taisteluun örkeistä välittämättä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rohanin joukot asemissa 2. vuoron liikkeen jälkeen. menestys vai itsemurha?

Rohanin joukot asemissa 2. vuoron liikkeen jälkeen. menestys vai itsemurha?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOINEN KIERROS

Nähtiin paljon dramaattisia käänteitä, haaste-otteluita ja yllättäviä lopputuloksia. Rohanin joukot ovat aika liemessä Easterlingien Pike-horden ja lähestyvän mumakilin kanssa. Theoden joutui jo uhrautumaan pelastaakseen yksikkönsä ja Gandalfin hengen. Eomer kavereineen pieksi kylkeen charganneet Morgul knihtit. Mumakil juoksi Gondorin poikia littanaksi, mutta kaatui hetkeä myöhemmin haltioiden nuolisateeseen – vaikka Legolas ei osunutkaan sitä silmään. Tilanne on mielenkiintoinen. Objektiivit ovat about tasan, mutta mikään ei ole vielä ratkennut. Tässä kuvia 2. kierroksen lopusta.

 

Tilanne hyvisten oikealla laidalla

Tilanne hyvisten oikealla laidalla

Tilanne hyvisten vasemmallalaidalla / koko kenttä

Tilanne hyvisten vasemmallalaidalla / koko kenttä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOLMAS KIERROS

Kolmannella kierroksella jatkettiin uutena päivänä ja hyvisten puolen komentajiin liittyi myös Kalle, joka vaikutti tyytyväiseltä tilanteeseen toistaiseksi.

Kierroksesta muodostui varsin ratkaiseva koko pelin kannalta. Alkuun easterlingeiltä edelliskierroksella pataan ottanut rohanilaiskyksikkö Gandalfin johdolla epäonnistui courage-testissä ja jäi paikoilleen aivan pahisten armeijan eteen. Gil-galadin johtamat haltiat kävivät iskuun easterlingejä vastaan ja lopulta eeppisessä taistelussa Khamul pelasti Gothmogin haltian iskuilta ja vastapalloon haltioita kaatui kuin heinää Easterling-herojen pistäessä parastaan. Lopulta Gandalfin kohtaloksi kävivät pari örkkien warg rideria, jotka kävivät pistämässä tämän yksikkönsä mukana poskeensa.

Aragorn ja Boromir yrittivät toisaalla hyökätä formaationsa kera örkkien kimppuun, mutta chargematka jäi lyhyeksi ja hyvisten sankarit jäivät ilman taistelua. Vielä kirsikkana kakun päälle rohanilaiset yrittivät hyökätä raunioihin, jossa örkkitrackerit pitivät majaansa ja ammusekelivat rohanilaisia, mutta yksittäinen tracker piti pintansa haasteessa ja trackerit eivät joutuneet edes vetäytymään raunioista. Oikeastaan ainoa hyvisten onnistuminen vuorolla oli toisen Mumakilin surmaaminen haltioiden nuoliryöpyllä, kun vielä gondorin ratsuväki joutui ottamaan örkkien rynnäkön vastaan ja katosi pöydältä.

NELJÄS KIERROS

Alakynteen joutuneet rohanilaiset päättivät vetäytyä ja suuntasivat turvaamaan objektiivia lähellä hyvisten pöydänreunaa samalla harventaen trackereita raunioista.

Edellisellä kierroksella voitokkaat easterlingit iskivät Wings of Terrorin avulla kiinni gondorin eliittiritareihin Dol Amrothista. Rohanilaisratsuväki iski vastapalloon, mutta koko yksikkö luhistui haasteen myötä pääsemättä edes lyömään kertaakaan. Dol Amrothin ritarit kokivat myös surullisen kohtalon.

Aragorn ja Boromir puolestaan jyräsivät nyt täyttä häkää päälle päästäkseen todistamaan kykynsä taistelussa. Edes Mordorin Sormusaaveiden taikuus ei heitä pystynyt pysäyttämään ja lopulta örkit päättivät hyökätä saman tien itse päälle. Boromir yritti hoidella vastaan asettuneen Sormusaaveen haasteessa, mutta tämä onnistui kuin onnistuikin välttämään iskut ja jäi yhä pystyyn. Aragorn tappoi örkkejä kasapäin, mutta näitä parveili kasapäin gondorilaisten sivustoilla. Örkit vastasivat lyömällä jopa vielä kovempaa, joten gondorilaiset jäivät tappiolle pääsemättä etenemään.

VIIDES KIERROS

Hyviksillä oli nyt vaikea tilanne. Sekä keskiobjektiivi että molemmat pahisten kenttäpuoliskolla olevat objektiivit näyttivät menetetyiltä ja sitä myötä koko taistelu. Aragornilla oli kuitenkin Sormus yhä hallussaan ja se tuhoamalla kaikki saattaisi kääntyä hyvisten voitoksi.

Näin Aragorn julisti Epic Journeyn kahden jäljelläolevan komppaniansa kera ja mukaan liittyi myös Legolas. Epic Journey johdatti Aragornin joukkoineen aivan pöydänreunaan kiinni. Jos peli jatkuisi vielä kuudennen kierroksen, ehtisi tämä viimeinen retkikunta pois pöydältä kohti Mordoria ja Tuomiovuorta.

Viholliset olivat kuitenkin toista mieltä. Jäljelläoleva Mumakil, joka viimein sai liikkua kaiken taikuuden loputtua, kääntyi ympäri ja ampui nuolikuuron ihmisten päälle. Kaikki kynnellekykenevät Sormusaaveet siirtyivät Easterlingien jalkajousiyksikköön, joka liikkui lähietäisyydelle gondorilaisista. Täyslaidallinen taikuutta ja lopulta Aragorn makasi komppaniansa mukana kuolleena maassa ja Sormus oli vapaata riistaa!

Jäljelläolevat ihmiset keksivät vielä ovelan suunnitelman, sillä pahisten omaa objektiivia vartioikin vain yksi ainoa örkkijousimiesyksikkö metsässä. Boromir ja Legolas rynnivät parin miehensä kera kohti metsää ja mikäli he olisivat olleet voittoisia, olisivat hyvät voineet sittenkin kaapata taistelun voiton itselleen. Sormusaaveiden taikuus oli kuitenkin heikentänyt hyviksiä sen verran pahasti, että Boromir ja Legolas saivat surmansa yksikkönsä mukana metsässä.

Sekä Sormus että kolme objektiivia viidestä olivat nyt niin vahvasti pahisten hallussa, että peli päätettiin lopettaa tässä vaiheessa, vaikka kuudes kierros olisikin tullut. Sauronin varjo nousi siis Keski-Maan ylle.

 

Alla kuvia pelin toiselta päivältä.

Bookmark and Share

43 comments to Lotr / Wotr-kampanjan huikea “lopputaistelu” + palkintojenjako

 • avatar Icchan

  Kuva vähän turhan iso, rikkoo etusivun täysin.

 • avatar Teemu

  Riippuu näytön koosta ;-)

  Fiksaillaan

 • avatar Ville

  Hyvin näkyy meikäläisen ukotkin siellä pyörittävän niljakakkaita hevostelijoita vastaan, asiaa.

 • avatar jaakko

  Jep easterlingien piket on meidän eliittiyksikkö! Toistaseksi on unohtunut, että yksikössä on kans shamaani, joka vois taikoa, mut onneksi Khamul on vähän kompensoinut. Yksikkö ottanut katapulttitulituksesta sun muusta luokkaa 15 hittiä ja kuten kuvasta näkyy, raatoja on tähän mennessä 4 =)

  • avatar Teemu

   Näin! Khamul on kyllä painonsa arvoinen kultaa. Piru mieheksi. Ai niin, ei se ookaan mies.

   Tänään jatkuu! Olkaa paikalla viimeistään 17:30.

   • avatar jaakko

    Lisätään eilisen highlighteihin vielä Theoden vs Gothmog. Theoden huutaa Epic Chargen ja Gothmog kopioi. Pahikset pääsevät rynnäköimään ja Theoden pelastaa omansa Epic Sacrificella. Sen kopiointi ei sitten enää jostain syystä kiinnostanut =)

 • avatar Mika

  Pienensin kuvien kokoa etusivujen jutuissa. Moni käyttää tablettia ja kännyä juttujen lukemiseen, niin olis kiva jos kuvan laittaa artikkeliin hieman kutistettuna muuten rabletin ruudulla on vaan puoliksi näkyvä kuva.

  Tämä on helppoa, kun kuva on jutussa sen päällä olevasta ikonista avautuu valintalaatikko missä voi valita kuvan kooksi vaikka 60% alkuperäisestä. Toista sama jos kuva edelleen liian iso. Tätä varten ei tarvita kuvankäsittelyohjelmia tai muita kommervenkkejä, pari klikkausta niin kuva ohenee. :)

  Mutta mahtavaa että juttuja syntyy!

 • avatar kalle

  Toivottavasti ei hyvisten momenttumi katoa siihen, että tulen huomenna pelaamaan :) Nappulat näyttää ainakin pärjänneen apuohjaajien hoitamina hienosti.

 • avatar Teemu

  Peli saatiin eilen illalla loppuun, surulliseen ja murheelliseen loppuun. Pahikset veivät kentän kolmella objektiivilla viidestä. Karmeinta lienee se, että Aragirnin ja Legolasin viime hetken uhkapeli sormuksen tuhoamiseksi päättyi sormuksen menettämiseen. Voih! Jossittelu ja spekulointi jatkukoon.

  • avatar Juha

   Paha sai siis jälleen palkkansa :-D

   • avatar jaakko

    KYLLÄ!

    Nöyryyttäväksi asian tekee, että pahikset itse asiassa pärjäsivät haasteissakin hyviksiä paremmin ja yksikään pahisten Epic Hero ei lopulta kuollut taistelussa. Nopilla saattoi olla osuutta asiaan =)

    Pelin suhteellinen lyhyys (oisi voinut loppua jo 5 kiekalla) teki lopusta kuitenkin ihan jännittävän, kun pahiksilla kuitenkin oli vahvasti hallussa vain kaksi objektiivia. Kolmaskin toki olisi ollut, mutta lähdettiin Sormuksen perään All in, joka tarjosi Legolasille ja viidelle Minas Tirithin soturille vielä teoreettisen mahiksen voittaa peli valtaamalla kolmas objektiivi. 24 örkkijousimiestä metsässä pitivät kuitenkin pintansa ja kuudetta kierrosta ei tarvinnut enää pelata.

 • avatar kalle

  Syytän epäonnistunutta chargeani kolmoskierroksella. Heitin kolmosen, kun nelonen olisi riittänyt. Sitten rerollasin kakkosen. Olis siihen ekaan pitänyt pistää yksi mahti mukaan, ja olisin ollut Boromirilla ja Aragornilla myllyttämässä örkkejä. Mutta liian isolla riskillä halusin säästää mahtia. Tolla onnistumisella oltaisiin oltu astetta paremmin pelissä, en sano että olisi voittoon välttämättä riittänyt.

 • avatar Teemu

  isoin pettymys oli GilGaladin ja haltioiden suoritus.
  Virhe oli ylipäätään hyökätä kyseiseen sankarirysään, joilla autopass terror testeihin ja se helvetin Khamul.

  KOkonaisiudessa haltiat suoritti kampanjassa hienosti ja napit on Rohanilla pelin hienoimmat. Nyt taitaa kuitenkin olla aika vetää sormusaaveen kaapu päälle seuraavaa kampanjaa varten – ensi vuonna? Tai siis riippuu tietty komppitoimikunnan linjauksista ;-) – minäkö power pelaaja?
  Jaakko, jaksaisitko organisoida tmk:n terassitapaamisen?

  Sitä ennen voidaan listailla jakeskustella komppeja täällä foorumilla…

  Eilen illalla Jaakon kanssa mietittiin, että duellit vois tapahtua varsinaisten iskujen jälkeen… Esim. Nyt pelissä kaksi kertaa kävi niin, että selkään / kylkeen chargannut ratsuväki ei ehtinyt tehdä mitään, kun kuolivat jo duelleissa. Samoin köpelösti kävi Morgul knihteille. Mikä on vähän pönttöä…

 • avatar Teemu

  Skenaario oli kuitenkin hyvä, meillä vaan meni kierroksella 3 kaikki päin helvettiä.

  • avatar kalle

   Neloskierroksella. Kolmonen meni ihan hyvin.

   • avatar jaakko

    Kyl se kolmonen oli, jossa Gil Galad ja kumppanit otti pataan easterlingeiltä, Aragorn&Boromir ei päässy perille, disordered-Galdalf jäi lopulta wargien syömäksi ja bonarina random trackeri päihitti Rohan-heron haasteessa. Niin ja menihän ne Gondorin ritaritkin nurin pellolla.

    Ei sillä, että neloskiekalla hirveemmin suurempaa menestystä ois tullu…

 • avatar kalle

  Markolle ja Teemulle iso käsi kampanjan järkkäämisestä.

  Seuraavaan mahdolliseen kampanjaan toivoisin :

  – Simppeli kampanjataso. Ei tartte mun takia olla mitään.
  – Peleihin jotkut skenaariot

  Vaikka vaan sovitut pelipäivät, ja sillon pelaa ne jotka paikalla on.

  • avatar Sami K.

   Juu, ja unohdetaan pisteet kampanjasta, kartta päivittyy ja tilanne muuttuu GM:n tulkinnan mukaan.
   Pelataan tarinan ja kartan tavoitteiden mukaan fiilistellen.

   • avatar kalle

    Tää ois hieno homma munkin mielestä. En tartte mitään pisteitä ja palkintoja, mutta kartalla voisi tapahtua jotain roolipelimäistä hauskaa gm:n mielen ja pelien mukaan.

    Ja jotain pientä, ei-rikkinäistä kehittymistä yksiköille…

    • avatar Sami K.

     Samaa mieltä olemme. Kiitokset tosiaan Teemulle ja erityisesti Markolle jaksamisesta katkeraan loppuun asti.
     Oli kyllä osaltani niin epäonninen kampanja, kun olla ja voi, mutta joskus näinkin päin. Keski-Maa on täysin menetetty.

 • avatar Teemu

  Ymmärtääkseni joitakin pelejä on vielä pelaamatta.

  Itse diggasin tosi paljon karttameiningistä ja faktio-kohtalaista tavoitteista. Tällainen kartta-juttu mielestäni parempi kuin “vallataan heksoja” -kartta.

  Tiimit myös hyvä, niin ei tarvitse pelata montaa kertaa samaa vastustajaa vastaan. Yhteiset pelipäivät hyvä, nytkin yritettiin, mutta ei toiminut.

 • avatar Sami K.

  Minulla ei ainakaan enää ole pelejä tiedossa. Eli ainakin viiteen viimeisen hetken peruutukseen ja kahteen Markolle hävittyyn peliin tämä kampanja osaltani jäi.

  Mitä sääntöpuukotuksiin tulee, aina on Hail Caesar ;)
  Vakavasti puhuen voisi kyllä olla mukava testata sitäkin näillä WOTR-figuilla.

 • avatar kalle

  Mulla olis muuten pokaali WOTR kampanjan voittajalle. Siis yksi pysti. Tilasin sen ennenkuin selvis, että kampanja onkin pareittain pelattava… Kelles annetaan, vaan pistänkö vaan omaan hyllyyni :) Voin mä sen kierrättää joksikin toiseksikin palkinnoksi.

  • avatar Teemu

   Markon pistelaskun tulosta odotellessa… vaikka Mordorillehan se voitto meni. 40 p. vikalla kiekalla (pelin voitto + sormus).

   Mullakin on yksi palkinto kampanjaan liittyen.

 • avatar jaakko

  Jos me toi voitetaan, niin pystin voi mun puolesta luovuttaa Iikulle (tai jos ei kelpaa, niin laittaa kiertoon).

  Heitätkö Teemu kuvat tohon raporttiin vikoilta kiekoilta jossain välissä? Mä voin tarvittaessa kirjottaa nopeat kuvaukset tokan päivän tapahtumista, jos et ite halua/ehi.

  • avatar kalle

   Ookoo, tuon kertsille joku päivä, sieltä sen voi poimia. Se on semmonen ukkelipatsas.

  • avatar Teemu

   Yritin eilen aamulla kiireessä, prosessi kaatui. Uusi yritys tänä iltana.

   Marko – tarviitko apua pisteiden laskennassa? Voin laskea haltioiden pisteet (en huijaa).

   Jokainen tiimi voisi esittää tänne laskelman omista pisteistään. Jos tulee epäselvyyttä, niin GM voi sitten esittää virallisen pistelaskun…

 • avatar Teemu

  Loppupelin kuvat lisätty galleriana.

  Ehdotan, että pidämme palkintojen jaon ja kampanjan arvioinnin ensi viikon keskiviikkona kertsillä.

  Ketkä pääsis paikalle?

 • avatar Teemu

  Yo! Kampanjan pelaajat! Palkintojen jako kertsillä keskiviikkon 19.6. klo. 17:30!

  • avatar Teemu

   Ohjelmassa:

   1. Turnauksen pisteiden julkaisu
   2. Voittajien / muuten ansioituneiden palkitseminen
   3. Positiivinen keskustelu kampanjan toimivuudesta ja kehitysehdotuksista
   4. Terveiset WOTR-komppitmk:lle eli kootaan komppi / kehitysehdotukset (näitä voi heitellä myös nopat.fi -foorumilla

   Extrabonus: voi tutustua kertsillä pelattavaan Gladiator Wars -peliin.

   Ilmoita tulostasi reply all -toiminnolla tai tänne:

   http://www.nopat.fi/2013/tapahtumat/lotr-wotr-kampanjan-huikea-lopputaistelu-kaynnissa-kertsilla/

   ILMOITA SAMALLA OMA NÄKEMYKSESI TIIMINNE PISTEISTÄ JA KUMPI TIIMISTÄ VOITTI ENEMMÄN PELEJÄ. KIITOS.

   Kiitos kaikille kampanjasta, onnea voittajille ja toivottavasti näemme keskiviikkona!

   • avatar kalle

    tuun, ja tuon palkinnonkin.

    Positiivinen palaute :
    – hieno ja fluffikas kampanja, todella hienosti sisäistetty lähdemateriaali.
    – ensi kerralla voisi itse peleihin olla jotkut skenaariot, kun ne oikeastaan puuttuu tosta pelistä, nyt keksittiin vähän tapauskohtaisesti jotain skenaarion tapaisia, ja se kuitenkin vaikuttaisi aika paljon listan muodostukseen.

 • avatar Teemu

  Haltiat ovat toimittaneet pistelaskunsa GM:lle. Huomatkaa, että peleistä pisteet lasketaan seuraavasti

  * 7 parasta peliä täysillä pisteillä
  * Muista ylimääräisistä peleistä seuraavasti: Voitto 3 tasis 2 tappio 1

  Haltiat pelasivat yhteensä 9 peliä, joista 4 voitettiin. Alku näytti lupaavammalta. Harmi oli, että Sami sai koko kampanjan aikana pelattua vain 2!!!! peliä ja nekin molemmat GM:ää vastaan. Itse pelasin 7 peliä.

 • avatar Teemu

  Tähän mennessä ilmoittautuneet:

  Teemu
  Marko
  Kalle
  Sami
  Jaakko

  Tulkaahan muutkin, tehdään seuraavista kampanjoista ja peleistä vielä parempia!

  Jos 17:30 tuntuu tiukalta, niin voidaan hoitaa nämä asiat kuudeltakin.

 • avatar jaakko

  Mulle se aika on kriittinen toistepäin tai siis saatan joutua lähtemään jo kuudelta.

 • avatar Marko

  En pääsekkään tulemaan palkintojenjakoon. “Piilotin” kuitenkin laskemani kampanjapisteet kerhon saitille. :-) Onnea voittajille ja kiitokset osallistujille!

 • avatar Oskari Holm

  En taida päästä paikalle. Kolme peliä sain pelattua joista yhden voitin, mutta mä en oikeastaan tiedä miten niistä lasketaan pisteet ja Kallen peleistä en ihan ole myöskään perillä. Muuten tuli (kai, nää ei välttämättä ole täysin oikein, mutta Markolta varmaan löytyy oikeat) pisteitä Soruksen löytämisestä (10), Isengardin tuhoamisesta kerran (4), Umbarin tuhoamisesta (2), Osgiliath taisi olla pari kertaa meidän hallussa (4), ja me ei oiken välitetty meidäin pääkaupungeista (-4?).

  Itellä oli lopulta kiireisempi kevät kun alunperin ajattelin, ja en ehtinyt missään vaiheessa oikein kunnolla paneutua kampanjaan, joten vähäinen pelaaminen (ja muu osallistuminen) menee kyllä omaan piikkiin.

  • avatar Teemu

   Kampanjan säännöissä yllättäen kerrottu miten peleistä saa pisteet ;-)

   Tappio 5
   Tasis 10
   Voitto 15

   + kierroksen numero.
   + 2 jos tappaa vihollisen nimetyn komentajan.

 • avatar kalle

  Kersti Juvakin myöntää, että Sormusten Herran Haltiat ovat virhe, ja kaikki Teemun tonttuja vastaan pelanneet ovat varmaan samaa mieltä : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013080117318283_uu.shtml

 • avatar Teemu

  Lisätty palkintojenjako -kuvat ja linkki youtube-videoon, jossa voittajat paljastavat menestyksensä salaisuuden.

  War of the Ring / Lotr / Hobbit -pelit palannevat ohjelmistoon seuraavan Hobitti-leffan julkaisun myötä (Joulukuu 2013)

  Kiitti ja kuitti.

You must be logged in to post a comment.