logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Historialliset sotapelit

Maailman ääriin asti!

Kantajat ottivat jalat alleen

Aarrejahdin huipennus lähestyy. Seikkailijamme ovat onnistuneet harhauttamaan Italian rannikkovartiostoa, navigoimaan läpi maailman merien, tarpomaan halki tiettömien erämaiden ja ennen kaikkea selviämään kello viiden teestä vuohenmaidon turvin!

Mutta ahkera uurastus on palkittu, kun edessä siintää legendaarinen Sea of Trees. Paikan maineesta pelästyneet kantajat ovat paenneet yön aikana, mutta se ei urhojamme hetkauta. Poppamiehen mutinat perimätiedon anastajista on jätettävä omaan arvoonsa, eihän tässä mitään kansanrunoutta olla keräämässä vaan jättiläisrubiineja.

Tarina jatkuu keskiviikkona 21.8. klo 17.30 Kuninkaallisella Arpakuutiokerholla, Hänen Majesteettinsa Lauttamiesten Saarella, Arvoisan Serkkumme Wilhelmin Housujen Tie 5.

Paikalla kaikki tarpeellinen, mutta voit myös tuoda oman 250 pisteen joukkiosi. Sääntöinä In Her Majesty’s Name.

cot-banner

Bookmark and Share

18 comments to Maailman ääriin asti!

 • avatar Nysse

  Herrasmiehet tulevat tutustumaan tähän outoon savusumuttomaan ja katuvalottomaan viidakkoon. Jos tällä kertaa myös muut olisivat oppineet käytöstapoja. Eihän kukaan nyt kaukaa ammu vaan konfliktit hoidetaan kaksintaistelulla kuten kunnon herrasmiehen arvolle sopii

 • avatar Marko

  Jos toimertuisi huomenna paikalle, niin pääsisikö kokeilemaan omalla 250p egyptiläislistalla, vai onko teillä peli vain nimenomaan kampanjapelaajille?

 • avatar Marko

  Mulla on vain muutama genereinen afrikkalais-arabi-viritelmä. Ja tietty muumioita.

  Ootko tulossa pelaamaan tämän? (Eli onnistuisiko kyyti?)

 • Lierihatut innostuivat jokilaivan taxfreestä ja karaokesta sen verran, että miltei varmana pidetty välienselvittely kiinalaisten pesulatyöntekijöiden kanssa jäi väliin.
  Joukkio on kuitenkin seilannut vanavedessä tyhjistä kaljatölkeistä ja purutupakasta tehdyllä lautalla, ja rantautuu 1730 paikkeilla tänään.

 • Kiitos jälleen kaikille pelaajille runsaasta osanotosta ja mielenkiintoisista hetkistä.

  Mutta mitä tapahtui auringon laskiessa? Se selviää ensi viikon huikeassa finaalissa…

 • FOX Newsin raportti kierroksen 2 tapahtumista battalionHQssa. Kolmosesta en ottanut kuvia ku jäi pädi autoon. Eikä siitä muutenkaan jälkipolville mitään kerrottavaa jäänytkään. Toivottavasti Englantilaiset ei ole allergisia dynamiitille, sitä voi olla tarjolla ensi viikolla..

 • Dumppasin kuvat saitille, kirjoittelen jotain pientä vähän myöhemmin.

  P.S. Sea of Trees on muuten ihan oikea paikka.

 • Todella hieno ja mielenkiintoisen näköinen pöytä! Tuollaisia niiden pitää olla, teeman mukaisia! Harmi, että en päässyt mestoille!

 • Blögissa pientä juttua.

 • avatar Marko

  Oli kyllä vimpan päälle erinomaisen hieno setti Mikolta!Suurkiitokset!

  Tietty myös vähän vaatimattomammat kiitokset pelikavereille, paitsi ex-liittolaisen Samulin herrasmieskerholle, jolle kostetaan ensi kerralla. Ala-Egyptin verenhimoisimman faaraon Ramasis XO:n kirous on langetettu. :-)

  PS. Toimisikohan figujen aktivoinnit paremmin isolla pelaajamäärällä paremmin, jos aloitteen voittaja saisi aloittaa ja sen jälkeen vuorot vain menisivät kylmästi myötäpäivään pöydän ympäri.

You must be logged in to post a comment.