logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Ötökät kuriin: Sadonkorjuujuhla pelastettu!

Maasta sinä olet tullut…

Jälleen kerran Universumin Sotilaat ovat pelastaneet päivän! Luutnantti Neyn joukkue oli matkalla Buggavillen sadonkorjuujuhlien paraatiin joutuessaan ötököiden yllättämäksi. Kolmannen hyökkäystorjuntaväistökomppanian (lempinimeltään l’Baguette) urheat uroot eivät jääneet hämilleen vaan suorittivat nerokkaan strategisen vetäytymisen kohti läheistä bistroa.

Taktinen uudelleenjärjestely meneillään.

Jälleen jäi ulkoavaruuden monijalkainen nuolemaan lonkeroitaan ihmisten ylivallan edessä! Buggavillen pormestari Verhoeven vakuuttaa, että aikataulussa pysytään ja sadonkorjuujuhlan huipennus on luvassa keskiviikkona 26.6. klo 17.30 alkaen.

Samaan aikaan talousuutisissa: Plasman ja happojen vienti muukalaisalueille kasvanut räjähdysmäisesti!

Haluatko tietää lisää?Wirallisesti Hywäksytty!

Bookmark and Share

4 comments to Ötökät kuriin: Sadonkorjuujuhla pelastettu!

 • avatar Antti Lahtela

  Kiva peli oli, vaikka ehkä vähän liian helpolla pääsivät noi universumin sotilaat ;) Pääsin kummiskin ulkoiluttamaan pitkästä aikaa noitakin figuja, joten jatkossa ollaan mukana pitämässä huolen ettei sadonkorjuu-juhla vaarannu :)

 • Ötököiden vahvistukset sai eilen tujauksen maalia naamaan, niin juhannuksen jälkeen nähdään ehkä jo hieman monipuolisempia strategioita…

  Voitaisiin myös pelata joku siirtokuntakapina tms. skenu, niin näkee vähän miten tämä toimii kun kaikilla on pyssyjä.

  Imuroin Mongoosen sivuilta niiden koko Signs & Portents -arkiston. Pitää käydä niitä minikampanjoita vähän ajatuksella läpi.

  • avatar Juha

   Ai, että ötököille annetaan pyssyt? vai onko joku jengi ötököiden puolella? Olisko mahdollista, että otan omia figuja mukaan tähän kähinään, vaihtoehtona joko Capitol heavy infantry tai Elysian Drop troops? Elysialaisilla olis myös päheetä lentokalustoa ja raskata lavettiaseistusta, toisaalta voin myös leikkiä ötököillä…

   • Eiköhän ne ihmiset osaa riidellä ihan keskenäänkin… esim. MI vastaan kapinoivat paikalliset. Joku juttu verotuksesta ja edustuksesta…

    Pyhät on välissä, niin en uskalla luvata ötökkätehtaan tuotannosta mitään. Varmat vaihtoehdot on siis zulurynnäkön toisinto tai kädellisten keskinäiset kähinät.

You must be logged in to post a comment.