logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Ötökkäoperaatio Suuri Menestys!

Irwin kannusti Universumin Sotilaat voittoon! Rentun ruusun sulosävelten tahtiin ihmiskunnan urheat puolustajat kävivät poistamaan siirtokuntaa vaanivaa ötökkäuhkaa. Luutnantti Herzogin urheat uroot kävivät tuholaistorjuntaan kuin Napoleon Venäjän valloitukseen, viirit liehuen ja hymnit soiden.

Nopean etenemisen jälkeen osasto saavutti pesäkolon helposti ja ryhtyi asentamaan tuholaistorjuntapanoksia, mikä sujui suunnitelmien mukaan. Taivasmarsalkan tiedotteen mukaan eloonjääneitä ei juurikaan ollut. “Lähes kaikki tuhottiin. Operaatio oli loistava kokemus!”

Emme tavoittaneet Luutnantti Herzogia haastatteluun. Sotilasmestari Thrakakis suostui kommentoimaan vain: “**tuix meni. Ja voitte siteerata mua.”

Tiedusteluosaston edustaja kertoo, että operaation onnistumisen kivijalka oli tarkka satelliittitiedustelu. “Kuvista näimme selvästi bikinikauden alkaneen Buggavillen maauimalassa, eikä ötököistä ollut juurikaan havaintoa. Laitteemme on tarkasti kalibroitu havaitsemaan kaikki kuusijalkaiset.”

Ötököiden edustajaksi ilmoittautunut salaperäinen Mr. Brain B. Bug lähetti toimitukseen viestin: “Kiitämme ateriasta, erityisesti Hot’n’Tasty Chickenlegs oli kovasti mieleemme. Lähettäisittekö myös jälkiruokaa?”

cot-banner

Bookmark and Share

9 comments to Ötökkäoperaatio Suuri Menestys!

 • avatar Juha

  Siis tämän jutun otsikkokuvan!

 • Palautin kuvan.

  Miten sait bannerin dorkat automaattimarginaalit korjattua? Tämän helvetinkoneen sielunelämä ei ole mulla täysin auennut…

  • avatar Juha

   En tiedä miten tässä portaalihässäkässä se tehdään? Itse pudotin kuvan iphotoon ja rajailin raamit pois siellä ja samalla skaalsin kuvan kevyemmäksi (pienemmäksi). En edes ymmärrä mitä tein silloin väärin, kun hukkasin kuvan? En ole itsekään oikein sujut tämän härpättimen kanssa. Elien opin tekemään jatkuvan kalenterivarauksen määräajalle ;-)

   • Mea culpa, siinähän oikeasti oli dorkat raamit. Syytän Microsoftia kaikesta.

    Korjasin lähteeseen, tosin WordPress ei näemmä ainakaan kovin aktiivisesti tue dynaamista mediaa. Noh, tuleepahan ainakin tuleviin postauksiin sitten oikein.

 • avatar Sami K.

  Onko jälkiruokapeli nyt keskiviikkona? En tiedä, tapahtuuko silloin mitään, mitään ei ainakaan tapahtumakalenterissa ole koko kuukautena.

  • avatar Juha

   Ei ole, ötökät palannevat kuvioihin syksymmällä? Heinäkuun ajan eksentrikot lomailevat ja organisoitua toimintaa ei ole. Nyt jokainen on oman aktiivisuuden varassa ;)

 • avatar Sami K.

  No siinä tapauksessa, olen valmis pelaamaan esim. FoFia, Black Powderia, Hail Caesaria tai Sagaa, jos jotakuta kiinnostaa.

 • avatar Juha

  Ilmoittakaa hyvissä ajoin, jos pelaatte, niin tulen kyllä avaamaan ovet.

 • avatar Sami K.

  Ei näköjään tullut spontaania innostusta kenellekään moiseen.

You must be logged in to post a comment.