logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Ötökät Liiskaksi: Suuri Kesäoffensiivi

Mistä näitä ötököitä oikein tulee?

Maanviljelijöiden valitettua jatkuvasti myllätyistä kukkapenkeistä ja muista ötökkätuhoista Buggavillen pormestari Verhoeven on lopulta päättänyt pistää stopin ötököiden aiheuttamille tuhoille.

Töihin on värvätty Universumin Sotilaat vahvistuksineen. Luutnantti Herzog vakuuttaa operaation sujuvan yhtä mallikkaasti kuin muutkin tähänastiset.

“Tukimme niiden kolot nyt lopullisesti”, luutnantti kommentoi Universumin Sotilaiden uutta taktiikkaa. “Nyt tulee semmoinen jytky, että ötököistä ei tarvitse huolehtia ennen vaaleja.”

Huhuihin ötököiden lisääntyneestä aktiivisuudesta hän suhtautuu huolettomasti: “Tiedustelutietojemme mukaan ne eivät ole mitenkään voineet ehtiä hautomaan uusia ötökkätyyppejä. Kyseessä on sama pesä pelkkiä soturiötököitä, joka siis nyt poistetaan lopullisesti näiltä main.”

Järeää tuholaistorjuntakalustoa

Universumin Sotilaat ovat kuitenkin ottaneet käyttöön raskaamman kaluston varmistaaksen tehtävän onnistumisen. Kanahaukka -kävelijät edustavat Liittovaltion uusinta tuholaistorjantateknologiaa. Niiden varustukseen kuuluu mm. stereofoninen kasettisoitin ja Universumin Sotilaiden Tukiyhdistys on lahjoittanut jokaiselle valitulle pilotille oman kopion Irwinin Kootut Hitit Osa 3 -kokoelmasta.

Ötököiden edustaja ei vastannut haastattelupyyntöihin.

Operaatio Raid alkaa keskiviikkona 26.6. klo 17.30.

Haluatko tietää lisää?

Wirallisesti Hywäksytty!

 

 

Bookmark and Share

10 comments to Ötökät Liiskaksi: Suuri Kesäoffensiivi

 • avatar Juha

  Tähän osallistun.

 • avatar Antti Lahtela

  olen myös tulossa paikalle, tarvitaanko nostoväeksi IG-figuja tällä kertaa?

  • Kiitos tarjouksesta, mutta Universumin Sotilaat hoitavat tämän keikan. Kevyt jalkaväki voi päästä seuraavalla kerralla jälkiruo… siis hoitamaan jälkisiivouksen.

   Peliin toki pääsee mukaan.

 • avatar Juha

  Hairless monkeys were ripped to pieces and eaten!

 • avatar Sami K.

  Juu. Mielestäni muuten noihin koloihin ja tunneleihin pitäisi pystyä heittämään kranuja ja siten tappaa / hätistää siellä tunneloivia otuksia, sillä tavalla voisi estää hieman tuota vastustamatonta ötökkähyökkäystä.

  Tunnetusti kranu+kolo = huono lopputulos vastaanottajan kannalta.

  • Koloja, ja kaikkia muitakin rakenteita pelissä voi ampua ja hajottaa.

   Jopa tunneloivia blippejä voi ampua.

   Jälkeä ei vaan oikein perusrynkyllä synny, mutta jos taskussa pullottaa atomiraketti niin tarina on toinen…

   Tässä skenaariossa oli erikoisehtona pesäkolon tuhoaminen kasapanoksella, mikä oli hieman turhan rankka vaatimus. Olisi pitänyt antaa teidän heittää sitä 6″ (sääntöjen mukaan).

   Oli kuitenkin hyvä nähdä, miten peli kulkee kun vuori joutuu välillä tulemaan Muhammedin luo. Jatkuvaksi retrogreidaamiseksi degeneroituvat pelit eivät ole mun suosikkilistalla, vaikka joskus ne ovatkin realistisia.

   • avatar Juha

    Joskus tehtävät vain ovat vaativia ja silti ne on suoritettava, tai kuoltava suorittaessa – soldiers lot. Vankan kahden pelin kokemuksella, paras tähän astisista. Nyt ötököillä oli jotain muutakin tekemistä, kuin olla maalitauluna. Kuopan reunalla on vaarallista :-)

    • avatar Sami K.

     Juu, tosiaan, jos uudestaan pelaamme, niin luulen, että jos blippejä voi härnätä lähikantaman aseilla kuten käskurnaateilla, UGL:n tuotteilla, flamerilla ja ehkä rajallisesti singolla (tai ei), niin hyvä tulee.

 • avatar Juha

  Mikko, virittelin tuota CoT logoa ja onnistuin hukkaamaan jutun otsikkokuvan, palautatko sen, sorry :-(, nyt logossa ei ole isoj raameja ja kokeilin myös antiikki teemaa – sopii hyvin kuvan teemaan ;-), mitäs sanot?

You must be logged in to post a comment.