logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Syksyn 2013 Fabasessiot

SONY DSC

Ekaa hahmotelmaa syksylle 2013 Warhammer Fantasy -ohjelmasta. Ihan ei kristallipallo ole loppuvuoteen asti kristallinkirkas, joten säätöä voi tulla, ja voi olla jotain päällekkäisiä tapahtumia joita väistetään. Mutta noin periaatetasolla tämmöstä olisi tulossa. Järjestys voi vielä hyvinkin säätyä…

.

.

Viikko Viikolla pelataan Sunnuntai Sunnuntain ohjelmaluonnos
33 Faba kampanja 1.kierros 18.8.2013 Fabaan jotain herrasmiespörröilyä ei-niin-turnaushenkisille
35 Faba kampanja 1.kierros 1.9.2013 ETC turnaus, 2 päiväinen
37 Faba kampanja 2.kierros 15.9.2013 Pelataan fabaa muualla, ei ohjelmaa – MUT 40k:ta on !
39 Faba kampanja 3.kierros 29.9.2013 ETC turnaus, 2 päiväinen
41 Faba kampanja 3.kierros 13.10.2013 Fabakampanjan Finaali
43 27.10.2013 Turku Fanatic – ei ohjelmaa
45 10.11.2013 Kevyesti kompattu kaksipäiväinen fabaturnaus ?
47 24.11.2013 Aloittelijaystävällinen Border Patrol turnaus
49 8.12.2013 Jotain fabailua

.

Nämä on siis fabasessioita, joita itse ajattelin järjestellä. Muitakin kertsille mahtuu. Lisäksi 40K -turnausten osalta Tommi & Tumppi planailevat (?) toimintaa.

Kevään ohjelmasta poiketen ajattelin järkätä parit kaksipäiväiset tapahtumat, nekin mieluiten kertsillä, sinne kun saa nyt kymmenen pöytää hyvin pystyyn.

Lisäksi ainakin kampanjan aikana pidetään vaikka keskiviikkoisin fabapelipäivää, jossa voi käydä kampanjapelejä pelaamassa. Pelejä voi käydä pelaamassa totta kai minä tahansa muunakin päivänä.

Lisäksi kiinnostaisi kokeilla järjestää aloittelijaystävällisiä tapahtumia pienemmällä pelikoolla, siis vaikkapa 1200 pinnaa ja border patrol kompit, josko vaikka saataisiin uusia pelaajia houkuteltua mukaan.

Turku Fanatic osuu nyt sellaseen viikonloppuun, että pääsen lähtemään turkkuseen, joten silloin on paikka vapaa muille pelimuodoille kertsillä.

Bookmark and Share

11 comments to Syksyn 2013 Fabasessiot

 • avatar kalle

  Jos jollain on halua järjestää fabaturnauksia noina aikoina, mitä tohon listaan laittelin, niin luovutan järjestelyvuoroa toki mielelläni :)

 • avatar kalle

  Jätin kerholle pari shakkikelloa isoimpaan pelihuoneeseen hyllylle. Niitä saa vapaasti käyttää masiinaan, fabaan tai mihin tahansa peliin. Kunhan ei riko :)

 • avatar Aleksis Meaney

  Miten ois pariturnaus tuolle 10.11.? Tiimit 2 x 1200 Border Patrol comp?

  • avatar kalle

   Joonaksella oli haluja tossa järjestellä jotain, onkos se pläni edelleen voimassa ?

   Jos ei, niin pidetään vaikka pariturnaus, taikka sitten tonne marraskuun seuraavaan slotiin. Muinakin kuin tuossa listattuina päivinä voi tapahtumia järkätä, noi on vaan mulle sopivia, eli muina aikoina joutuu joku muu hoitamaan homman. Onkos Aleksis sulla muuten halua järkkäillä turnaus ? Tarkoittaa siis lähinnä sääntöpaketin tekoa ja ilmoittautumisia yms. Voin toki hoitaa pistelaskut, paritukset ja käytännön järjestelyjä tarvittavissa määrin (siis noina tuossa taulukossa listattuina päivinä).

   • avatar sami h

    Meinasin kirjoittaa skavenit whinetyksen, mutta älysin että ehkä toi armor saven rajaus max +2 saveen jeesaa riittävästi :)

   • avatar Aleksis Meaney

    Vois olla halua. Tuollainen työjako voiskin onnistua. Voin tehdä sääntöpaketit ja hoitaa ilmoittautumiset ja tehdä pelipöydät. Yhden päivän Border Patrol turnaus vois olla hauska. Neljä peliä (riittääkö 2h per peli?). Voisin rustata jotain kokeellista turnauspakettia ja tsekata aikatauluni.

 • Peukkua n00b sessioille, vielä pitää saada pelejä alle että uskaltaa syvään päähän.

 • avatar kalle

  Aleksis : Mitä jos mainostettaisiin ja tehtäisiin tosta 10.11 aloittelijaystävällinen Border Patrol -turnaus ? Mikäs sitten olisi erityisen aloittelijaystävällistä siinä… Ainakin se, että otettaisiin vähän pidemmät peliajat, eli pelattaisiinkin vain kolme Border Patrol -peliä, silloin kerkeää hyvin pelata ja selailla enemmän sääntistä. Lisäksi voitaisiin pistelaskussa antaa vaikka vähän hyvitystä top 100 -listan ulkopuolisille (ranking), ja lisäksi voitaisiin sallia maalaamattomat figut, ja jättää ylipäänsä maalauspisteytys pois. Lisäksi eka kierroksen peleissä parituksessa vähemmän pelanneet keskenään ?

  Oisko passeli ? Joonaksesta ei ole mitään kuulunut, mutta jos kuuluu, niin hän oli järkkäämässä pariturnausta 10.11, eli silloinhan ton BP:n voisi vetää joko 9.11 tai sitten 23. tai 24.11.

  Tosta voisin vaikka viedä fantsuun ja pelikauppaan jotain mainosta ?

 • avatar jaakko

  Onko kertsillä tilaa tulevana viikonloppuna? Kalenterissa lukee, et molempina päivinä kaikki tilat valtaa jokin mystinen fabaturnaus. Erilaisista lähteistä voi päätellä, että paikalla on ehkä jotain toimintaa kuitenkin vain toisena päivistä (joskin sekin vaihtelee kumpana). Onko kaikki pöydät käytössä turnauksen aikana?

  • avatar kalle

   Joo, vähän vanhaa tietoa jääny kalenteriin. Päivitän.

   Lauantaina pelataan, ja käytössä on näillä näkymin neljä tai viisi pöytää. Koska pelataan pariturnausta, niin fyysistä tilaa menee enemmän. Mutta tilaa jää vielä kyllä. Pari päytää saa varmaan pystyyn muuhunkin toimintaan, ja sunnuntai on kokonaan vapaa.

  • avatar Teemu

   Mun ymmärrys on, että lauantaina on tiimiturna (olen osallistumassa). Sunnuntaina ei kai mitään.

You must be logged in to post a comment.