logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Tapahtumien järkkääminen kertsillä

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeillä on nykyään todella hyvät tilat, pöydät ja maastot käytössä, joten tapahtumien järjestäminen on enemmän kuin helppoa.  Suosittelenkin muitakin aktivoitumaan järjestämään juttuja. Aika paljonhan meillä on aktiivisia järkkäreitä jo nyt, mutta lisää mahtuu. Etenkin 40k -tapahtumille olisi enemmänkin tilausta.

Itse järjestän jatkossakin pääasiassa Faba, Ancient Battle ja Hail Caesar juttuja joka toinen viikonloppu, pääasiassa sunnuntaisin. Tilaa jää siis todella paljon.

Ettei mene ihan anarkiaksi, ottakaa muhun yhteyttä, kun olette järjestämässä jotain tapahtumaa, joka vie suurimman osan kerhon kapasiteetista, eli enemmän kuin neljä pöytää, niin katson ettei mene asiat päällekkäin. kalle piste mannonen ät gmail piste com. Pistän tapahtuman myös kerhon kalenteriin, ja voin mainostaa facebookissa.

Esim maaliskuun osalta 23-24.3 on kokonaan tyhjä, 30.3 ja 10.3 on kokonaan tyhjiä, ja 3.10 ja 31.3 taitaa olla ainoat täysin täynnä olevat päivät. Tilaa tapahtumille siis on.

Autan mielelläni uusia järkkäreitä käytännön järjestelyjen suhteen, kuten ovien aukaiseminen, turnaussofta (oma läppäri pitää kyllä olla), jne. Mutta ei noiden päivän turnausten järkkääminen mitään rakettitiedettä ole. Tilasin juuri vähän lisää avaimia, ja jaetaan ne innokkaimmille järkkäreille ensisijaisesti. Mutta tässä välissäkin avaimia saa kiertoon, ja pääsen aika hyvin tarvittaessa avaamaan. Ja Mika V asuu siinä vieressä.

Jos haluaa tehdä tapahtumasta postauksen tänne, niin Tapiolta kannattaa pyytää editori -oikeudet kerhon saitille.

Tilojen suhteen on aina syytä muistaa, että meillä on varsinaisesti vuokrattuna vähemmän tilaa kuin mitä parhaillaan on käytössä, joten joskus voi tulla se päivä jolloin ne ylimääräiset tilat ei olekaan käytettävissä.

Muistutan nyt vielä, että kaikki kerhon toiminta on ns vapaaehtoistyötä, josta ei saa palkkaa, eikä aina kiitoksiakaan, mutta parhaimmillaan hyvän mielen ja paremman maailman. Hommaan voi suhtautua vaikka ‘nuorisotyönä’, jota voi verrata MLL:n toimintaan, partiolauman vetoon tai operaatio saappaaseen. Ja pääsee pelaamaan :)

Bookmark and Share

16 comments to Tapahtumien järkkääminen kertsillä

 • avatar Antti Lahtela

  Hieno ja tervetullut kirjoitus!

  Tuohon voisin vielä lisätä, että aina on hyvä myös tarkistaa Tapahtumakalenterista mitä kerhon tiloihin on jo sovittu etukäteen. Etenkin jos aikoo sunnuntaiaamusta tulla pelailemaan, niin on kohteliasta että mahdolliselle turnaukselle tai isommalle pelille on tarpeeksi tilaa.

 • avatar jaakko

  Tapahtumakalenteriin voisi aina merkata myös mikä on kunkin tapahtuman tilantarve. Kerhollehan menee tätä nykyä ymmärtääkseni 9 pelipöytää, jos käyttää näitä ylimääräisiä tiloja myös.

  Ja asiasta kukkaruukkuun ehkä hallitus voisi miettiä, josko kaikki kolme tilaa menisi kerhon budjettiin. Ettei sitten jonain kauniina päivänä jäädä tosiaan nuolemaan näppejä, vaikka tarvetta olisi.

  • avatar kalle

   11 pöytää on ennätys toistaiseksi, mutta siellä alkaa jo happi loppua tolla määrällä.

   Tilakysymys otetaan esille. Talon omistaja on vaihtunut juuri, mistä voi tulla monenlaista seuraamusta, esim vuokran tasoon.

   Epicciin esim laitoin ‘event descriptioniin’ pöytien määrän ja järkkärin nimen, mutta se data ei näköjään näykään tuolla kalenterin kuukausinäkymässä, ainoastaan seuraavan viikon tapahtumissa. Joten pöytien määrä pitää laittaa tapahtuman otsikkoon, että siitä on hyötyä.

 • avatar jaakko

  Ei kaikista paras uutinen toi talon omistajan muutos. Siellä saattaa hyvin olla suunnitelmissa sama mikä naapuritontille… No onneksi kaava ei nykyisellään salli asuinrakentamista, joten ei tässä ihmeempiä varmaan ihan heti oo tapahtumassa.

  Niin ja näkyyhän tossa kalenterissa toi kuvaus, kun vaan vie hiiren osoittimen tapahtuman päälle. Kyllä sen verta nyt pystyy toimimaan, jos suunnittelee jotain päällekäistä tapahtumaa =)

  • avatar kalle

   ‘Tulevia tapahtumia’ -listauksessa näkyy kuvaus, mutta kuukausinäkymässä (otsikon Kalenteri -alla) ei näy. Jos on siis suunnittelemassa tapahtumaa pidemmälle kuin viikon päähän, niin sitten se kuvaus ei vaan näy.

   • avatar jaakko

    Mä oon jotenkin onnistunut ignooraamaan ton koko kalenterin tossa vasemmalla =) Ite kattelen tapahtumakalenteria tosta yläpalkista. Sen linkin vois laittaa suoraan ton vasemman kalenterin tilalle.

 • avatar Mikko Kivistö

  Mites on maasto tilanne? Voiko kerholla olevia maastoja käyttää turnauksen järjestämiseen?
  Jos voi niin itse voisin järjestää jotain faba tai muuta turnausta.

 • avatar Icchan

  Oliko joku kerholla onnistunut nappaamaan sen GW:n uuden 40K lentsikkasääntiksen? On loppunu sopivasti nettikaupasta ja on vieläpä online exclusive.
  Yritän päättää mitä lentureita ottaisin armeijaani.

 • avatar kalle

  HUOMIO : Nyt on avaimet siihen isoon pelitilaan, muttei pieneen.

  ELI : Ä L K Ä Ä L U K I T K O sitä vanhaa pientä pelitilaa.

  Pitää kohta varmaan siirtää sieltä ylipäänsä kamat pois.

 • avatar kalle

  Päätettiin hallituksen vuokra- ja toimitilakomitean toimeksipanevassa palaverissa vuokrata se entinen huone (316 luultavasti) siinä askarteluhuoneen vieressä 1.6.2013 alkaen. Papereita ei ole vielä allekirjoitettu, mutta noin alustavasti näytettäisiin päästävän sopimukseen.

  Tarkoittaa sitä, että tässä välissä, ennen 1.6.2013 ei kannata mitään arvokasta säilöä siinä tilassa. Vuokranantajahan on kehottanut poistamaan vuokraamattomista ja tyhjistä tiloista romut 2.4. mennessä. Voi olla, ettei siihen tilaan tässä välissä mitään toimintaa tule, muttei siitä tietenkään ihan varma voi olla. Mutta ainakaan mitään arvokkaita figuja tai korvaamattomia maastonkappaleita ei kannata siellä pitää.

  Eli, koitetaan siirrellä huoneessa 316 mahdollisesti olevia roinia noihin meidän varsinaisesti vuokraamiin tiloihin. Laitellaan sitten taas paikat kuntoon 1.6. jälkeen.

 • avatar kalle

  Pienenä päivityksenä, niin ei tartte kenenkään elää epätietoisuudessa : Vuokrapaperit on kunnossa, ja 1.6. alkaen on kaikki tilat kerholla virallisesti vuokrattu, eli huoneet 316, 317, 319-320. Tällä hetkellä emme maksa vuokraa huoneesta 316, joten sieltä on ylimääräiset tavarat siirretty pois, ettei kukaan vahingossakaan heivaa niitä tässä välissä pois. Tila on ainakin toistaiseksi ollut lukitsematta, joten sitä voi hyvin käyttää turnauksissa, tai muutenkin pelaamiseen, kunhan poistaa pelien jälkeen kamat sieltä.

You must be logged in to post a comment.