logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Fantasia- ja Scifi-pelit

Warhammer Pelipäivä Lauantaina 9.11.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei ollut ihmeemmin kiinnostusta turnaukseen tälle päivälle, joten pidetään hyvin casual Warhammer Pelipäivää Lauantaina ! Voit tulla pelaamaan Border Patrollia 1200 pinnalla, 2400 ETC kompeilla, 3000 peliä tai mitä vaan. Kannattaa kuitenkin kuulutella jos on tulossa.

Aleksiksen Border Patrol skenaarioita voi pelata, printtaan noi mukaan  : BP

Border Patrol säännöt : Säännöt

Ihan yhtä hyvin voi tosiaan napata isommankin armeijan mukaan ja tulla pelailemaan.

Tähdätään kertsille kymmeneksi, niin kerkeää halutessaan pelailemaan vaikka parikin peliä.

BTW : Jos joku ehti maksaa osallistumismaksun tai safkamaksun, niin laittakaa tilinumero mulle meiliin kalle piste mannonen ät gmail piste com, niin palautan. Tai sitten voi tulla tohon pelipäivään, ja on pitsa valmiiksi maksettuna, how nice is that ?

 

Bookmark and Share

43 comments to Warhammer Pelipäivä Lauantaina 9.11.

 • avatar Gusse

  mä voisin tulla mukaan molemmille päiville. Onko toi hinta jäsenille siis pelkät safkat per päivä?

 • avatar Teemu

  Ja taas on Kalle unohtanut kysyä hallitukselta luvan pelata isäinpäivänä! ;-)

  Pitäishän noita delffejä päästä ulkoiluttamaan, mutta ei toi viikonloppu passaa… Voisko joku järjestää vuoteen lisää viikonloppuja?

  • avatar kalle

   Ai semmonen on tänäkin vuonna ? Meillä on isänpäivä joka sunnuntai, joten ei haittaa pelaamisia. Toi on siitä näppärä turnee, et voit tulla pelaamaan vaikka vaan löördaagix.

 • Hep, mä tulen tohon 9.11 päivään.

 • Eikäkö sekotin, ei tää ookkaan se untuvikkojen turnaus. En tuukkaan, osallistumismaksun voi pitää sitä seuraavaa varten.

 • avatar Mikko

  Kyllä vain. Mukana ollaan ja haaste hyväksytty :)
  Kyllä sä joskus tipahdat :D

 • avatar Gusse

  toi sopii mulleki paremmin ni ei mee koko viikonloppu. Mä tuon bp listan ja 2.4 etc listan.

 • avatar Mikko Kivistö

  Mäkin voisin tulla muutaman pelin BPtä tulla pelaamaan.

 • avatar sami h

  Mä otan kanssa borderjengiä messiin.

 • avatar kalle

  Jos Triumph & Treachery -kirja on tuolloin jo saatavilla, niin siitähän voisi ottaa savut irti ja kokeilla mistä on kysymys.

 • avatar kalle

  Jees, mullon ny Treachery -kirja hankittuna, joten nappaan sen völjyyn kertsille. Voin pistää jotain osviittaa tänne siitä. Voin kyllä ottaa sen lisäksi ennen tai jälkeen ihan normimatsinkin.

  • avatar kalle

   Samilla oli kiinnostusta Treacheryyn, joten jos vähintään kolmas pelaaja on innostunut, niin pelataan T&T matsi. Voidaan ottaa vaikka eka normimatsit ja sitten Treacheryä perään. Tai toisinpäin.

   Mitä Treacherystä tarttee tietää :
   – voitaisiin ottaa liittolaiset mukaan, jolloin siis 20% pinnoista voi pistää liittolaisiin. Liittolaiset on eri kirjasta, ja mukana pitää olla yksi sankari. Ei kait ollu muita rajoituksia. Mercenaryllä on yksi huonompi LD, ja mercenaryn voi koittaa lahjoa victorypoint tokeneilla hiljaiseksi kierroksen ajaksi. Jos mercenary rallyttaa, niin nopanheitolla sen kontrolli voi siirtyä toiselle pelaajalle. Jos Mercenary pinnoja jää yli, niin ne on käyttökelpoista valuuttaa. Vois kuitenkin käyttää oikeasti enimmät pinnat niihin liittolaisiin kuitenkin…
   – Jos tehtäis vaikka T&T:tä varten 2k + 400 pinnan armeijat ?
   – Muuta oleellista Treacherystä : pelaajia voi olla 3 – 6, ja mukana on kolme ihan käyttökelpoista skenaariota. Moninpeli tuo mun mielestä automaattisen kompin, eli kaikkein veemäisin armeija luultavasti pyyhkästään ekana kentältä pois, siksi ei tohon välttämättä mitään muita kompeja tarvita. Paitsi ehkä “jotain rajaa” -sääntö. Eli tuokaa suunnilleen mitä lystäätte, niin otetaan systeemistä tuntumaa.

 • avatar kalle

  Triumph & Treacheryyn : 2000 pinnaa normiarmeijaa + 400 pinnaa Mercenary companyja.

  Voi ottaa yhden tai useamman Mercenary companyn. Yksi company on yhdestä armeijakirjasta otettuja yksikköjä, sekä näiden komentaja, sankareita voi useampikin (niin kuin yksiköitäkin), mutta korkein LD on näiden mercien kapteeni. Merc yksiköt voi käyttää kapteeninsa ld:tä 6” sisällä. Mercenary yksikkö on Suspicious Ally pääarmeijalle, riippumatta roduista.

  Saa ottaa useammasta armeijakirjasta Merc yksiköitä.

  Merc yksiköillä on -1 LD.

 • Autoni ja parkkihallin betonipilarin riemukas, joskin turhan läheinen tutustuminen on aiheuttanut trasportatiivisia haasteita huomiselle.
  Jos kaivokselan peltikorjaamo ei tänään (PE) ilmoita että kärry on noudettavissa, niin en tule.

 • avatar kalle

  T & T osoittautui parhaaksi Faba Supplementiksi ever ! Tai Storm of Magic on kanssa huippua, mutta tää on ehkä vielä huipumpi. Eli uudestaan !

  • avatar sami h

   Juu, T&T on kyllä hintansa väärti, tätä lisää. Parasta fabaa aikoihin!

  • avatar Sami K.

   Pelasitteko siis onnistuneen moninpelin, joka toimi niin kuin on suunniteltu, eikä tullut tavanomaista tylsää gang-uppia?

   • avatar kalle

    Joo, oli kyllä hauskaa. Jos pelaa enemmän kuin kolmella pelaajalla, pitää varmaan tiputtaa vähän pelikokoa. Nyt pelattiin 2000+400 koolla, ja neljällä pelaisin ehkä 1500+300.

   • avatar sami h

    Korteissa on melkolailla tehokkaita juttuja, jotka vaikeuttaa gänkkäämistä. Esim. pakottavat vaihtamaan valitsemsi vihollisen toiseksi. Ja kulloinkin heikoiten pisteitä omaava saa kolme korttia vuorossa, parhaan saadessa yhden.

  • avatar Teemu

   Mahtihauskaa oli vaikka mun söpöt Hydrat tapettiin jo lähtökuoppiin.

You must be logged in to post a comment.