logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Kerhohuoneen tapahtumia

Zombicide Prison Outbreak demopeliä Lauantaina 4.1

zombicide-prison-outbreakJoulupukki toi meikäläiselle tämän tällä hetkellä kuuminta hottia olevan lautapelin, ja ilmeni, että sen demoilulle olisi halua kerholaisten keskuudessa. Itse on tullut pari peliä pelattua, ja mukavalta beer ‘n pretzels -tyyppiseltä peliltähän tuo vaikuttaa.

Kyseessä on Co-op lautapeli jossa 1-6 eloonjäänyttä kamppailevat niljakkaita epäkuolleita vastaan suorittaen erilaisia sankarillisia skenaarioita. Pelimekaniikka hoitaa zombieiden liikuttelun, joten mitään dungeon masteria ei ole, vaan kaikki pelaajat toimivat yhteisen edun puolesta. Jokainen hahmo on hieman erilainen, ja varusteita löytyy moottorisahasta katkaistuihin haulikoihin.

Lisätietoa ja säännöt: http://guillotinegames.com/en/prison-outbreak (Noita sääntöjä ei tarvi opetella etukäteen, ne ovat helpot porukalle joka figupelejä pelaa).

Pelataan tässä sessiossa tutoriaali ja ensimmäinen skenaario. Mitään suunnitelmaa ei ole jatkaa pelaamista tämän kerran jälkeen, ei sekään mahdotonta ole, mutta nyt siis pääsee kokeilemaan ilman sen kummempaa verivalaa jatkamisesta.

Ilmoittautuminen tähän threadiin, yksikin kiinnostunut siis riittää.

Tällä hetkellä mukana:

1. Artisokka-Mikko

2. Nysse

3. Mika

4. Sami K

5.

6.

 

Bookmark and Share

11 comments to Zombicide Prison Outbreak demopeliä Lauantaina 4.1

 • avatar Nysse

  Mä voisin ainakin olla kiinnostunut

 • Toimiiko tämä paremmin kuin orkkis?

  Nimim. pelasin kerran ja siihen jäi

 • Tuskin toi ihmeesti erilainen on perusmekaniikaltaan, uusia karttoja, survivoreita ja zombietyyppejä käsittääkseni.

  En siis ole pelannu sitä season 1 peliä.

  • Ok.

   Mun ongelma saattoi olla se, että yritin pelata perheen kanssa. Ei-pelaajille se on aivan liian monimutkainen ja vaikea: orkkiksessa ei ole helppoa introskenua, jolla peliä voisi opetella ja se iskee näpeille heti ja lujaa, kun teet yhdenkin virheen. Siinä on sitten motivaatio heti ojassa, koska peli on kuitenkin työläs aloittaa ja toisaalta lopullinen häviäminen voi kestää pitkäänkin.

   Saatoin toki lukea jonkun säännön väärinkin…

   Täsmennetään vielä: Säännöt sinällään eivät ole kovin vaikeat, mutta jos et osaa muodostaa optimaalista strategiaa kuolet hyvin nopeasti — tämä on se mihin ei-pelaaja kompastuu.

 • Jäkikäteen luin, että survivoreita pitäsi olla vähintään se 4 (ilmeisesti), että jotkut tehtävät ovat yleensäottaen pelattavia, kyllä tossakin kolmella pelaajalla sille ensimäiselle tehtävälle hävittiin. Ei vaan ole tarpeeksi tappovoimaa, ja kokemuspisteet kasautuvat liikaa.

  Oon samaa mieltä siitä strategiasta, tämä muistuttaa niiltä osin Descenttiä, eli ei ole aikaa fiilistellä zombietappamisella vaikka se olisi kuinka kivaa :)

 • Perskule, oli jääny aika pois, aletaan 1200

 • avatar Nysse

  Kiitti peleistä! Menee kyllä heittämällä omien lautapelisuosikkien kärkitaistoihin. Saa nähdä millaista hajoilua sitten vaikeammissa skenaarioissa olisi :D

 • Tykkään kyllä ite kanssa. Mukavan haastava, muttei mahoton.
  Pidetään ohjelmassa jatkossakin tätä kun kerran kaikille kelpasi.

You must be logged in to post a comment.