logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Hallitus tiedottaa

3719875-capitol-seat-of-government-in-washington-dcHallitus piti kokouksensa 30.10.2013. Asialistalla päällimmäisenä ensi vuoden jäsenmaksu, Talvisota -turnauksen järjestäminen sekä kerhotilojen vuokraustilanne.

Ensimmäinen havainto oli, että menoja on selkeästi enemmän kuin tuloja, ja tilanteen korjaamiseksi on joko lisättävä tuloja tai vähennettävä menoja. Tulojen lisäys on mahdollista joko korottamalla jäsenmaksua, hankkimalla lisää jäseniä tai järjestämällä enemmän tapahtumia.  Menoja voidaan karsia vähentämällä vuokrattavia tiloja. Jäsenmäärä on pysynyt 2012 – 2013 varsin vakiintuneena, joten emme kuvittele suurta jäsenmäärän kasvua. Hintoja emme halua korottaa, koska se voisi aiheuttaa jäsenmäärän vähenemistä.

Niinpä päätimme luopua ns kolmannesta huoneesta. Teen siitä irtisanomisilmoituksen pikimmiten. Irtisanomisaika on muistaakseni kolme kuukautta, joten sen aikaa se on joka tapauksessa käytössä. Tämän jälkeenkin kerholla on 5 pelipöytää jatkuvasti, ja turnauksiin saa käytävät huomioiden 8 pelipöytää. Ja luultavasti se kolmas pelihuone jää vielä käyttöön, kun ei sinne luultavasti tunkua tule olemaan. Askarteluhuoneen järjestystä muuttamalla sinnekin olisi mahdollista saada kolme pelipöytää, jolloin turnaukseen saisi 9 pelipöytää.

Tämän lisäksi päätimme 2014 jäsenmaksusta seuraavasti :

Opiskelijoille hinta on 50€ puoli vuotta, tai 90€ koko vuosi, jos maksu on maksettu 25.1.2014 mennessä.

Aikuisille, ei-opiskelijoille jäsenmaksu on 80€ puoli vuotta, tai 150€ koko vuosi, jos maksu on maksettu 25.1.2014 mennessä.

Talvisodan osallistumishinnaksi asetimme 25€ + ruokailu 15€, eli 40€ ei -jäseniltä ja 15€ jäseniltä. Ruuat toimittaa reipas kerholainen Risto Tepponen Liesikiesillään.

Bookmark and Share

1 comment to Hallitus tiedottaa

  • avatar Teemu

    Oikeanlaisia linjauksia. Hyvä hallitus. Se “kolmas huone” on hyvä, koska siihen mahtuu erilailla asetettuja pöytiä, mutta tuskin sinne kukaan tulee, joten senkun tarpeen tullen raahaa sinne pelipöydät. Veikkaan myös, että jollain aikataululla tämäkin huippumoderni toimistotalo puretaan… ympäriltä talot ovat kadonneet. Joten pidetään korvat ja silmät auki uusien tilojen suhteen. Ja Pitskun / Fiwan porukan kanssa kannattaa kyllä laittaa siinä tilanteessa hynttyyt yhteen. Siellä on kuitenkin n. 15 jäsentä.

You must be logged in to post a comment.