logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Keskiviikolle uusi isäntä?

fp2529-star-wars-empire-needs-you-posterHei!

Käytkö aktiivisesti kerholla? Haluatko alkaa kerhohuoneen isännäksi keskiviikkopäiville? Olen nyt kolmisen vuotta käynyt availemassa ovia, ja voisin pitää hieman taukoa.

Tuomas Hänninen on toinen isäntä, joten hänen kanssa voi varmasti sopia vuoroista, jos ei halua joka keskiviikko käydä availemassa ovia.

 

 

Bookmark and Share

15 comments to Keskiviikolle uusi isäntä?

 • avatar Juha

  Hep, olen usein siellä FoF pelejä junailemassa, joten jos onnistutaan Tuomaksen kanssa sopimaa jonkinlainen päivystyskuvio, niin voin ottaa vastuulleni. Olen siis ehdolla…

  • avatar Juha

   Itselleni vastaten ja idean heittäen, mehän voimme myös sopia Mikko K-S:n kanssa jonkinlaisen “Vaihtoehtoisten miniatyyripelien -keskiviikon” lautapelikeskiviikon sijaan, eli silloin on ohjelmassa jotain muuta kuin GW -pelejä, eli otettais peli-illalle teema, joka vastaa jo tapahtumia, silloin keskiviikkona olisi Force on Force, Cold War Commader, Musket & Tomahawk jne. ja sitten vain sopisimme avaimen heittelystä puolin ja toisin.

   • avatar kalle

    Hieno idea, lukitaan tämä !

   • Sopii mulle. Olinkin ajatellut formalisoida “Outojen pelien keskiviikon”.

    Pitäisi varmaan opetella kirjoittamaan tällä värkkillä artikkeleita niin saisi paremmin niitä mainostettua…

    P.S. Pelattiin eilen Samin ja Billin kanssa SAGAa. Systeemi alkaa upota kaaliin ja sehän on ihan kiva. Mun jousimiehet oli Walesin rosvoporukkaa vastaan varsin tehokkaita (viimeksi niitä pelattiin väärin, btw).

    • avatar sami h

     Eikä varmasti ainoa sääntö mikä meni väärin viime kerralla. Mikäs siinä viimeksi meni vipuun?

    • avatar Juha

     Joo, kannattaa opetella tää meidän portaalihäsmäkkä noin kerhoisännyyden velvoittamana, ei se vaikee ole, vähän kankea toisilta toiminnoiltaan, mutta ajaa asiansa. Silloin saisivat muut miniatyripelitkin ansaitsemaansa näkyvyyttä ja Noppakerho ei olisi ihan kokonaan GW -kerho ;-) ei sillä, että GW:ssä mitään pahaa olisi.

 • Selvä, näin tehdään. Luovutan virallisesti Keskiviikon isännyyden Outojen Pelien Isännille. Avaimet onkin jo luovutettu.

  • avatar Juha

   OK, pidetään Mikon kanssa aivoriihi ja sovitaan jokinlainen päivityskäytäntö. Parempi olisi Eksentristen pelien keskiviikko, silloin meillä olisi ihan oma kesätapahtumakin Tampereen suunnalla ;-)

 • avatar Mika

  Loistavaa! Hähää Oudot pelit valtaa kerhoa päivä kerrallaan, jo ma ja ke hallussa.

 • avatar Teemu

  Ja oudommaksi menee: ostin fantasiapelien alesta 7€:lla Gladiator Wars – nimisen pelin säännöt. Satun omistamaan ison läjän gladiaattori-figuja nääs. Ulkoasua ja taitto aika karmee, mutta katotaan saisko siitä modattua kokeiltavan pelin. Tässä kun on Spartacusta Netflixistä katellut, niin oishan se kiva kokeilla.

  Jahka saan tolkkua säännöistä, niin kannan korteni kekoon outojen pelien keskiviikkoon. Ja Saga vaikutti 1,5h kokemuksella makeelta. Harmi etteivät saa sitä FP:eihin myyntiin. Jos joku innostuu tilaamaan sen sääntöjä, niin voisin lähteä kimppatilaukseen.

  • Mulla on se ehkä “kuuluisin” gladiaattoripeli, Flagshipin Habet, Hoc Habet ja kourallinen gladiaattoreita maaleissa.

   Se on vähän sellainen “warband-kampanja” -tyylinen peli, mutta ehkä se toimisi yksittäisissäkin peleissä.

   P.S. TV5:n piti sitten sotkea Spartacuksen lähetysajat niin että nauhoitukset meni vituralleen. Oli pakko tilata DVD-boksi…

 • avatar Juha

  Mikko laitatko mulle mailia tähän (juha.nieminen@cgi.com) osoitteeseeen, niin saadaan tämä eksentristen pelien keskiviikon päivystykset sovittua

You must be logged in to post a comment.