logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Kevätkauden 2013 jäsenmaksun aika on tullut!

Euro cashJos et vielä ole maksanut kevätkauden jäsenmaksua 1-6/2013, niin laitapa heti maksuun. Hinta on sama kuin ennenkin 80€ (kansalainen) /50€ (opiskelija).

Lisäohjeita täältä

Etkö ole vielä jäsen???

Mitä ihmettä sä koomailet? Eikö äiti rintaruokkinut vai etkö muuten vain ymmärrä boltterilla ampuvan örkin kauneutta?  Nyt alkaa olemaan viimeiset hetket liittyä jäseneksi. Alkaa olla niin suosittu tämä meidän iltapäiväkerho, että saatetaan muuttaa klubi suljetuksi. Sitten poltellaan sikareita ja nauretaan tavallisille pelaajille ja heidän surkeille pikku-ukoilleen.

Liity mukaan!

 

Bookmark and Share

11 comments to Kevätkauden 2013 jäsenmaksun aika on tullut!

 • avatar Icchan

  Niin kai teillä muuten oli jo tiedossa, että Danske Banken ei enää salli viite kentässä muita kuin numeroita?
  On mahdollista, että käytäntö tulee muillekin pankeille.
  Eli maksuohjetta olis tarpeen päivittää.

 • avatar kalle

  Jäsenkortit menee viikonloppuna Multimegadigitalgiga painoon, joten saat kortin jos jäsenmaksusi näkyi 29.1. mennessä kerhon tilillä, tai olet täyttänyt Liittymislomakkeen : http://www.nopat.fi/liity-mukaan/liittymislomake/ Tai jos muuten vaan kuvittelen että olet jäsen.

  Jos jäät tästä junasta, niin teen joku toinen päivä lisää kortteja. Kortit tulee kertsin hyllylle, poimikaa sieltä omanne, toimitan ne luultavimmin ensi keskiviikkona.

 • avatar kalle

  Aika paljon puuttuu maksusuorituksia kantapeikoilta, joita kertsillä näkyy kuitenkin notkumassa harva se päivä, pistäkähän maksuun. Koskee myös niitä kolmea kerhon hallituksen jäsentä, joiden tilitapahtumia ei näy tilillä…

  Mikäli kaikki oletettavasti edelleen jäsenenä notkuvat suorittavat jäsenmaksunsa, päästään jäsenmäärässä yli viidenkymmenen, mikä on jo komea määrä.

 • avatar kalle

  Nopat & Taktiikassa on viimeisimmän tarkistuslaskennan mukaan jo pitkälle yli 50 -jäsentä, mikä on aika hulppea määrä. Aika paljon tuli loppuvuodesta uusia jäseniä, kun 2013 jäsenmaksulla pääsi 2012 joulukuun tiimiturnaukseen.

  Jäsenkortit ovat noudettavissa kertsiltä tänään yhden jälkeen. Nouda siis omasi ennen kuin käyt hakemassa uudet Kaaossoturit Fantsusta tai Pelikaupasta.

 • Pahoittelen myöhästelyä maksun kanssa, olin kolme viikkoa skutassa kouluttamassa varusmiehiä.

  Onko mahdollista vielä saada itselleen kerhon sponssaaman paidan? Muistaakseni pistin oman kokoni silloin viime vuonna kun kyseltiin mutten koskaan tullut hakemaan. Jäsenkorttikin tais mennä painoon, mutta enköhän mä pärjää jonkun aikaa!

  Hienoa että meitä on jo näin paljon, tää on hyvä konsepti ja hyvä porukka :)

 • avatar VonRichthofen

  Maksoin ja liityin kaiketi, tosin menin laittamaan sen tekstin Viesti kenttään, kun viite ei sitä huolinut, viekö paholainen rahani kun ryssin prosessin…

  • avatar kalle

   Joo, vie se. Koita maksaa uudelleen :) No ei vaiskaan, ei mitään ongelmaa. Jos olet maksanut omalta tililtäsi, niin tiedetään kuka on maksanut. Jos taas olet maksanut joltain muulta kuin omalta tililtä, niin jos et ole maininnut nimeäsi viestikentässä, niin paha on arvata kuka on jäseneksi liittynyt.

You must be logged in to post a comment.