Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Määrittelemäton

On jälleen jäsenmaksamisen aika !

maksaOn aika maksaa jäsenmaksu vuodelle 2014. Jatkuvasti kohoavista vuokrista huolimatta jäsenmaksu pysyy samana, paitsi että maksamalla koko vuoden kerralla saa vielä varallisuutta sivuun vaikkapa parin uuden pensselin hankintaan !

Opiskelijoille hinta on 50€ puoli vuotta, tai 90€ koko vuosi, jos maksu on maksettu 25.1.2014 mennessä.

Aikuisille, ei-opiskelijoille jäsenmaksu on 80€ puoli vuotta, tai 150€ koko vuosi, jos maksu on maksettu 25.1.2014 mennessä.

Maksuohjeet tuolla : http://www.nopat.fi/liity-mukaan/

Laitan myöskin meiliä kaikille, joille löytyy yhdistyksen rekisteristä jonkunlainen eemail osoite. Jos ei ala näkymään meiliä, laittakaa yhteystietonne vaikkapa tuonne : http://www.nopat.fi/liity-mukaan/liittymislomake/

Bookmark and Share

1 comment to On jälleen jäsenmaksamisen aika !

  • avatar kalle

    Vuoden 2014 jäsenkortteja on tarkoitus tehdä Talvisotaan mennessä, joten siellä paikalla olevat saavat korttinsa tapahtumassa. Loput toimitetaan kertsille. Jäsenkortti tehdään siis Talvisotaan niille, joiden suoritukset näkyvät kerhon tilillä ~reilua viikkoa ennen Talvisotaa ( joka on siis 1.2.2014 ja vuoden hienoin tapahtuma)

You must be logged in to post a comment.