logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Määrittelemäton

Sunnuntai-isännyys

En enää ehdi toimia isäntänä sunnuntaisin. Kallehan tätä roolia on aktiivisemmin hoitanut erinäisten tapahtumien merkeissä, mutta löytyykö hänelle nyt uutta wingmania?

Bookmark and Share

13 comments to Sunnuntai-isännyys

 • avatar kalle

  Eikös Tommi ole noita 40k sunnuntaita jo pyöritellytkin ? Eli mulla on tarkoitus about joka toinen sunnuntai pitää jotain pelitapahtumaa, ja Tommi voisi isännöidä joka toinen sunnuntai 40k -pelipäivää. Ja välillä siellä voisi esim Sami/Joonas/Mika tms tuurata faban tai 40k:n teemalla ? Jaakko voit varmaan Tommille luovuttaa avaimen ja kulkukortin ?

 • avatar Icchan

  Voisin ainakin kokeeksi ottaa sen joka toisen sunnuntain ja katsoo miten aikataulut lähtee rullaamaan. Sunnuntaisin kuitenkin itsellänikin silloin tällöin jotan häppeninkiä, pitää vain toivoa, että ei osu just isännöintipäivälle.

 • avatar Icchan

  Ens sunnuntaina onkin näköjään jotain 40k apoccia, vissiin jotain suljetun piirin juttuja kun ei siitä ole juttua missään.
  Jos sinne ei mahdu muuten vaan pelaamaan 40k:ta tai edes osallistumaan apocciin, niin tulisin sitten maanantaina seuraavan kerran paikalle.

  • avatar kalle

   Kuvittelisin että tuo vie korkeintaan sen ison huoneen. Sen päälle on vielä kaksi huonetta ja käytävä, joten mahtunee. Itse en ole osallistumassa.

  • avatar Juha

   Se Apo vie ison pelihuoneen, mutta tilaa on pieni pelihuone ja projektihuone ja käytävä, kuten Kalle sanoi. Paikalla on Tuomas, jolla voi kilauttaa alhaalta.

 • avatar Icchan

  Kuka on sunnuntaina avaamassa ovia jos olisin sinne tulossa?

You must be logged in to post a comment.