logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Model Expo 26. – 28.04.2013

Hei,

Olemme toimittaneet ilmoittautumisen Model Expoon, ja tarkoitus on tuoda paikalle vastaava demopelispektaakkeli kuin oli viime vuonna Ropeconissa. Tarvitsemme innokkaita noppakerholaisia messupöydällemme esittelemään harrastusta.

Vahvistusta messujärjestäjiltä ei ole vielä tullut, mutta minulle tai tähän ketjuun voi alkaa ilmoittautua niin saadaan organisoitua päivystys. Osastollamme tullee olemaan kaksi pöytää, alustavasti Napoleon peli ja Ambush zombie.

Model Expo 2013 on  Pohjoismaiden suurimmat pienoismalli- ja harrastemessut  26. – 28.4.2013 Helsingin Messukeskuksessa. Avoinna pe 10-18, la-su 9-18, su 9-17  Hallissa 7.

 

Nakkivuorot ja demot:

pe: Päivystys: Mika Marko, Kalle. Demopelit: Kalle 28mm Ancient esittelyä.

la : Päivystys: Mika Antti Juha, Kalle. Demopelit: Juha & Mika FoF, Antti BP 15mm Napoleonics.

su: Päivystys: Mika Antti Juha, Kalle. Demopelit: Juha & Mika FoF, Antti BP 15mm Napoleonics.  

Lisää tarvitaan väkeä että saadaan järkevän mittaiset päivystysvuorot.

 

 

Bookmark and Share

21 comments to Model Expo 26. – 28.04.2013

 • avatar Antti Lahtela

  Oli puhetta että järkätään 15mm Napoleonic-peli tuonne. Voin tulla la-su akselilla hyvin paikalle, perjantaina en töistä kyllä ehdi ajoissa.

 • avatar kalle

  Mullakin on luultavasti mahdollisuus tulla päivystämään jossain välissä. Mahtuskohan tonne (ja kannattaisiko) vaikka perjantaiksi tai lauantaiksi demottelemaan Ancient Battlea jollain pienellä alueella Roomalaiset vastaan Keltit ? Jos sais siis kelttejä lainaan…

  • avatar Juha

   Mun Keltit saa lainaan, mutta perjantaina en pääse itse. La ja Su olen paikalla AZ palin merkeissä ja varmaan mun Napot on myös actionissa mukana, heh mun figut on ku Kiinan joukkue olympialaisissa – osallistuu kaikkiin lajeihin ;-)

   • avatar kalle

    OK, teenpä sitten valmiit selkeät laput semmoseen hyvin pienimuotoiseen Ancientin pelailuun, ja otan samalla jotain laatikoita ja kokoamattomia modeleita ja maaleja matkaan. Jos vaikka sais käännytystyötä tehtyä.

    Voisin koittaa ottaa perjantaita vapaaksi, niin pääsee tonne käkkimään, vaikka kävijämäärä on varmaan perjantaina aika vähissä.

   • avatar Antti Lahtela

    Juha, kyllä me voidaan Jaakon kanssa hoitaa Napojen figupuoli niin sun ei tartte koko arsenaalia tuoda mukana :) Pienimuotoinen 3 prikaatia per puoli varmaankin riittää esittelypeliksi.

 • avatar Mika

  Tokihan voidaan muitakin pelejä esitellä kun roudaa mukanaan. Aikoinaan kolmen päivän aikana vaihdeltiin näyttelyä sen mukaan ketä oli paikalla, esimerkiksi oma Merirosvosaareni oli esillä kun olin itse paikalla lauantaina.

  Mulla on perjantai lomaa, joten pääsen hyvin paikalle myös silloin.

  • avatar kalle

   Jeps, no katotaan väijyvuorot siinä lähempänä tapahtumaa. Pääasia että pöydillä on jotain mitä pääsee nopeesti ja lyhyeksi aikaa kattomaan ja kokeilemaan, kun model expossa ei kuitenkaan kukaan varmaan halua yhdelle standille jäädä jäkittämään kuin hetkeksi. Ja jaetaan kerhon esitteitä ja pidetään hyvää meininkiä päällä.

  • avatar Juha

   Riippuu millainen tila on käytössä? Olen varannut lauantain ja sunnuntain ja otetaan sinne sitten joustavasti demoa ja esiintymistä ständillä. Pyydän Ambush Alley gamesilta promomateriaalia ja muuten tukea, olenhan kohta “AA Point man”. Se viimevuoden Ropecon konsepti on toimiva.

 • avatar Marko

  Mä pystyisin kanssa perjantaina klo 10-18 olemaan paikalla. LA-SU löytyy varmasti muitakin halukkaita/kykeneviä.

 • avatar kalle

  Pyysin Pelikaupasta muutaman Warlord Gamesin starttiboksin näytille (ja vaikka kaupan piikkiin myytäväksi), jos vaikka joku innostuisi roomalaisten hankkimisesta, kun näkee mun uljaa legioonat. Voisin lainata Juhalta kelttejä, ja pistää semmosen pienen tyylikkään Ancienttipöydän ainakin perjantaiksi esille. Kattoo sitten muita päiviä sen mukaan miten on isäntiä paikalla.

 • avatar Mika

  Meille on pyydetty maksuton yhdistyspöytä, missä ei saa tehdä varainhankintaa tai myyntiä. Muistaakseni jos halutaan tehdä varainhankintaa pitää järjestäjäorganisaatiolle maksaa satanen.

  Pöytien koko on 250×100 cm, kaksi kpl. Tilaa jossain 4-6 neliön verran. Odotellaan järjestäjien vahvistusta.

  Joo, perjantai on ollut hiljaisempi.

 • avatar Juha

  Minulla on nyt Expo demokonsepti valmis, ja kuten mainittu valmistudun demoamaan AA gamesin Ambush Zombie ja Force on Force pelejä noin 2×2 jalkaa kokoisella näppärällä pelipöydällä. Molemmissa demoissa on leffoista tuttuja elementtejä.

 • avatar Mika

  Mainiota!

  Minun pitäisi saada ensi maanantaina 15.4 vahvistus tilapyyntöömme ja onko meille tilaa yksi vai kaksi pöytää.

  • avatar Juha

   Good, mun tosin pitää vielä rakentaa pelipohja/pöytä, mutta kyllä se tulee…

  • avatar kalle

   Mikäs Mika toi pöytätilanne on ? Jos on yksi pöytä, niin tulen vaan hengailemaan ja tuuraamaan paikalle perjantaina, jos on kaksi pöytää ( ei tartte siis missään nimessä olla täysikokoisia pelipöytiä ), niin voisin perjantaille ottaa 28mm antiikkiukkoja, maastoa ja demotella. Ja nipun sääntökirjoja ja pakkauksia etc.

   Onkos Mika sulla perjantaiksi kerhon esitteitä ja mainoksia ?

 • avatar Juha

  Expo on viikon viikon päästä, nyt on hyvä hieman koordinoida toimintaa siellä. Nakit on jo jaettu, katso varsinainen juttu. Olen itse paikalla la – su ja demoan silloin Force on Force peliä aivan uudella “pelipöydällä”, jos on kokoa 2×2 jalkaa, joten se vienee toisesta näyttelypöydästämme valtaosan tai osan. Ajoitan pelit alkamaan aina tasatunnein, kuten Ropeconissa. Minulla on viime kesältä Noppakerhon esitteitä jonkin verran ja otan myös AA gamesin matskut mukaan, näyttävyyttä lisäämään. ketkä muut nyt demopelaavat siellä?

 • avatar Antti Lahtela

  Minä otan Napoleonin sodat 15mm skaalassa vastuulleni, ajattelin pienimuotoista skenua ja tarpeeksi pientä pöytää että peli alkaa niin sanotusti heti kunnolla. Eli en tarvitse isoa tilaa.

  • avatar Juha

   OK, tässä alustava nakki- ja demolistaus:
   pe: Päivystys: Mika Marko, Kalle. Demopelit: Kalle 28mm Ancient esittelyä.

   la : Päivystys: Mika Antti Juha, Kalle. Demopelit: Juha & Mika FoF, Antti BP 15mm Napoleonics.

   su: Päivystys: Mika Antti Juha, Kalle. Demopelit: Juha & Mika FoF, Antti BP 15mm Napoleonics.

   Huomatkaa, että sunnuntaina emme saa lähteä ennen klo 18.00 eli purkaa osastoamme :-)

You must be logged in to post a comment.