logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Messu- ja matkaraportit

Tänä viikonloppuna Suuri Snadi – Noppakerho paikalla!

suurisnadi_juliste

Tänä viikonloppuna Vantaan Energia Areenalla järjestetään jännittävä Suuri Snadi -tapahtuma. Neljä pienoismalli- ja miniatyyritapahtumaa lyövät hynttyyt yhteen. Koe samalla lipulla Nukke- ja Nallemarkkinat, Old Toy Swap, Valtakunnalliset XXXI Pienoisrautatiepäivät sekä Miniasuntomessut -nukkekoti- ja pienoismaailmanäyttely! Tarkemmin SuuriSnadi

Roadshowmme on jälleen keikalla, ja Noppakerhon delegaatiti vievät minatyyripelaamisharrastuksen ilosanomaa nukkekotiväelle. Näe Merisovosaari ja Tuomion Temppelin labyrintti!

Kyseessä on neljän eri pienoismalli- ja harrastenäyttelyn yhteisesiintyminen, joten pienillä miehillä pelaavat isot pojat ovat ihan oikeassa paikassa.

Noppakerhon kenttädemo-operaattorit Juha, Mika ja Antti ovat menossa viettämään laatuaikaa ja markkinoimaan Noppakerhoa Vantaalle, ja moisista hommista kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan!

Messuväelle on esittelyssä pienen tauon jälkeen Mika legendaarinen Merirosvosaari ja Mikon Tuomion temppelin labyrintti.

 

Bookmark and Share

11 comments to Tänä viikonloppuna Suuri Snadi – Noppakerho paikalla!

 • avatar kalle

  Eiks toi ole vähän extremeä, lähteä Vantaalle asti ?
  Ei vaiskaan, mutsi ja faija asuu tossa ihan nurkilla, vois tulla vähintäänkin niiden kanssa tonne päiväkävelylle.

 • avatar Mika

  Pitäähän sitä kerran kesässä matkustaa. Mitä teit lomalla? Kävin Vantaalla.

 • No onhan se jännää, nähdä maailmaa!

 • Tuli vähän äkkiä, mutta katotaan mitä ehtisi väsäämään…

  • Täällä ei demopelauteta mitään, tai näin oli ajatus. Pönötetään vaan hienojen lelujen kenssa ja ollaan ystävällisiä nukkekotimessulaisille, joten näyttävät maastot ja upeasti maalatut figut ovat ensisijalla.

   Ajattelin toiseksi pikkudisplayksi, Espanjaan sijoittuvaa kirkkoa, jonka ympärillä olis 25-28mm Brittejä asemissa, mutta jos sulla on jokin hyvä juttu, niin by all means, tuo se!

 • avatar Teemu

  Noppakerhoa ei näkynyt osallistujien listalla…

 • Viimeinen kuulutus messuosastohenkilöstölle! Tässä vaiheessa Noppakerhon kenttätiimin kuuluvat Juha ja Mika. Haluaako joku muu vielä mukaan pienoisrautatie- ja nukkekotimessuille TÖIHIN eli esittelemään Noppakerhoa? Ilmoitan perjantaina osallistujat, jotka pääsevät VIP passilla sisään, muut saavat maksaa, mutta se edellyttää standinakkia tasajakoperiaatteella.

You must be logged in to post a comment.