logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Black powder

Noppakerho vahvalla otteella Ropeconissa!

ropecon ikoniRopecon tulee taas 26.-28.7! Perinteen mukaan Noppakerho on vahvasti mukana tapahtumassa erilaisten figupelitapahtumien järjestäjänä.

Noppakerho tarjoaa Ropeconin osallistujille modernia skirmishiä Force on Force ja Ambush Zombie pelien muodossa, tässä operaattoreina häärivät Juha ja Mika, yhdessä War Headin Teemun ja Ericin kanssa.

Tarjolla on myös figupelaaminsen kuninkuuslajia – klassista Napoleonic -aikakauden taistelua Espanjan niemimaalla, sääntöinä Black Powder. Tässä organisaattoreina ovat Jaakko Ja Antti.

Turnauspuolella Noppakerho organisoi yhdessä ORCin kanssa Warhammer Fantasy Battle turnauksen. Turnausmestareina Mannosen Kalle ja Ville sekä Mika B. Myös Warmachine/Hordes turnauksen taustamiehinä näyttää olevan Noppakerholta tuttuja nimiä! Ja loput ilmeisesti sitten osallistuvat noihin turnauksiin, joten miletei koko Noppakerho on Dipolissa tuona viikoloppuna!

Siis olemme mukana kattavasti figuskenessä, let’s put up a good show boys !

Bookmark and Share

18 comments to Noppakerho vahvalla otteella Ropeconissa!

You must be logged in to post a comment.