Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Black powder

Noppakerho vahvalla otteella Ropeconissa!

ropecon ikoniRopecon tulee taas 26.-28.7! Perinteen mukaan Noppakerho on vahvasti mukana tapahtumassa erilaisten figupelitapahtumien järjestäjänä.

Noppakerho tarjoaa Ropeconin osallistujille modernia skirmishiä Force on Force ja Ambush Zombie pelien muodossa, tässä operaattoreina häärivät Juha ja Mika, yhdessä War Headin Teemun ja Ericin kanssa.

Tarjolla on myös figupelaaminsen kuninkuuslajia – klassista Napoleonic -aikakauden taistelua Espanjan niemimaalla, sääntöinä Black Powder. Tässä organisaattoreina ovat Jaakko Ja Antti.

Turnauspuolella Noppakerho organisoi yhdessä ORCin kanssa Warhammer Fantasy Battle turnauksen. Turnausmestareina Mannosen Kalle ja Ville sekä Mika B. Myös Warmachine/Hordes turnauksen taustamiehinä näyttää olevan Noppakerholta tuttuja nimiä! Ja loput ilmeisesti sitten osallistuvat noihin turnauksiin, joten miletei koko Noppakerho on Dipolissa tuona viikoloppuna!

Siis olemme mukana kattavasti figuskenessä, let’s put up a good show boys !

Bookmark and Share

18 comments to Noppakerho vahvalla otteella Ropeconissa!

You must be logged in to post a comment.