logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Noppakerhon uudet hyllyt

Jussin johdolla pystytettiin uudet hyllyt ja lopuksi siivoiltiin tavarat paikoilleen. Kiitos kaikille avusta!

Olisi mukava jos maastot laitetaan käytön jälkeen samoille paikoille niin pysyy paremmin pelitila järjestyksessä ja maastojen löytäminen helpompaa.

Lue lisää

 

Bookmark and Share

7 comments to Noppakerhon uudet hyllyt

 • avatar Sampo

  Miten olisi jos hyllyihin/laatikoihin laitettaisiin joku indikaattori mitä siihen menee? Helpottaisi asioiden palauttamista.
  Edit: Ja tietty hienoa hommaa hyllyjen suhteen.

 • avatar jaakko

  Jussille iso käsi käytännön toiminnasta hyllyjen kanssa! On ne hienot ja tilaakin (ainakin toistaiseksi) on. Noita hyllyjen merkitsemisiä vois tosiaan jossain vaiheessa harkita, kun taas löytyy joltakulta intoa toteuttaa =)

  Oleellista tässä uudessa järjestyksessä on, että yritetään pitää se ikkunalauta tyhjänä pitkäaikaissäilytyskamalta. Siihen voi sitten pelatessa laskea tavaroita tms.

 • avatar Teemu

  Tykkään!

  Mulla ois tossa kehyksiin laitettuna kolme isoa Lotr-leffojen julistetta. Oon joutunut jotona ottamaan ne pois seinältä kun lapset valtaavat elintilaa. Voisin väliaikaissijoittaan ne kertsin seinille. Onko nyt kaikki seinät täynnä hyllyjä vai mahtuuko somisteet?

 • avatar jaakko

  Niin ja lisäyksenä vielä ne pöydät on nyt tarkoituksella poikittain, koska näin pelaamaan mahtuu paljon paremmin. Jätettiin yksi pöytä pitkittäin sinne kallorauniohyllyn viereen, kun joillakin taitaa olla joku fetissi pelata pienissä väleissä =)

 • avatar Antti Lahtela

  Tosiaan Jussille vielä kiitos kun organisoi hyllyjen hankinnan. Kertalleen vielä painotan itsekin, että pyritään pitämään ne ikkunalaudat tyhjänä maastosta yms. ja käytetään väliaikaisena tilana kamojen laskemista varten kun pelaa.

You must be logged in to post a comment.