logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Black powder

XX Ropecon – Noppakerho menestyi vuoden huipputapahtumassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFigupelaajien vuoden ykköstapahtuma on päättynyt ja Noppakerho oli bahvasti mukana organisoimassa toimintaa – demopelejä, turnauksia ja muuta aktiviteetteja.

Ja menestystä myös tuli! Tero S voitti Warmachine mestarien turnauksen. Mannosen “veljekset” ja Mika B sijoittuivat toisiksi Warhammer Fantasy Battle joukkueturnauksessa. Lisäksi rintamahuhu kertoo Tuomaksen sijoittuneen hyvin WH 40K turnauksessa.

Kulttuuripuolella Juha N vei maalauskilapilun avoimen luokan voiton GW:n Lanspeeder Stormilla.

Tämän lisäksi pelidemoja järjestettiin tyylillä ja taidolla Black Powder Napoleonic pelissä, Warmachine/Hordes pelissä ja Force on Force ja Ambush Zombie peleissä.

Lienee sanomattakin selvää, että kerhomme edustaa tämän valtakunnan kärkeä niin toiminnan kuin puitteidenkin osalta. Tästä on hyvä suunnistaa kohti uutta Ropecon kautta ja valmistella tulevan vuoden tapahtumaa!

Ropecon omasta näkökulmastani löytyy täältä: http://mentor888.blogspot.fi/2013/07/ropecon-xx-vuoden-tapahtuma-takana.html

Bookmark and Share

14 comments to XX Ropecon – Noppakerho menestyi vuoden huipputapahtumassa!

You must be logged in to post a comment.