Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Black powder

XX Ropecon – Noppakerho menestyi vuoden huipputapahtumassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFigupelaajien vuoden ykköstapahtuma on päättynyt ja Noppakerho oli bahvasti mukana organisoimassa toimintaa – demopelejä, turnauksia ja muuta aktiviteetteja.

Ja menestystä myös tuli! Tero S voitti Warmachine mestarien turnauksen. Mannosen “veljekset” ja Mika B sijoittuivat toisiksi Warhammer Fantasy Battle joukkueturnauksessa. Lisäksi rintamahuhu kertoo Tuomaksen sijoittuneen hyvin WH 40K turnauksessa.

Kulttuuripuolella Juha N vei maalauskilapilun avoimen luokan voiton GW:n Lanspeeder Stormilla.

Tämän lisäksi pelidemoja järjestettiin tyylillä ja taidolla Black Powder Napoleonic pelissä, Warmachine/Hordes pelissä ja Force on Force ja Ambush Zombie peleissä.

Lienee sanomattakin selvää, että kerhomme edustaa tämän valtakunnan kärkeä niin toiminnan kuin puitteidenkin osalta. Tästä on hyvä suunnistaa kohti uutta Ropecon kautta ja valmistella tulevan vuoden tapahtumaa!

Ropecon omasta näkökulmastani löytyy täältä: http://mentor888.blogspot.fi/2013/07/ropecon-xx-vuoden-tapahtuma-takana.html

Bookmark and Share

14 comments to XX Ropecon – Noppakerho menestyi vuoden huipputapahtumassa!

You must be logged in to post a comment.