logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Yhdistys tiedottaa

Muistutus!: Syksyn 2013 Jäsenmaksun aika tullut on !

stewiepayup-300x272Jos et vielä ole maksanut Syksyn 2013 jäsenmaksua 7-12/2013, niin laitapa heti maksuun. Hinta on sama kuin ennenkin 80€ (kansalainen) /50€ (opiskelija).

Lisäohjeita täältä

Etkö ole vielä jäsen???

Mitä ihmettä sä koomailet? Eikö äiti rintaruokkinut vai etkö muuten vain ymmärrä boltterilla ampuvan örkin kauneutta?  Nyt alkaa olemaan viimeiset hetket liittyä jäseneksi. Alkaa olla niin suosittu tämä meidän iltapäiväkerho, että saatetaan muuttaa klubi suljetuksi. Sitten poltellaan sikareita ja nauretaan tavallisille pelaajille ja heidän surkeille pikku-ukoilleen.

Liity mukaan!

Bookmark and Share

40 comments to Muistutus!: Syksyn 2013 Jäsenmaksun aika tullut on !

 • avatar Antti Häkli

  Saaks varusmies jonku tosi hyvän tarjouksen, vapaat viikonloput pikku-ukkoiluun on hieman kortilla kaiken muun jälkeen kun viikolla ei enään kerkeä :P

  • avatar kalle

   Vai vielä varusmieshintakin pitäis olla :) Ei siinä, varusmiehellä taitaa olla raha ja aika tiukalla, joten mikäpäs ettei. Harkitaan.

 • Varusmiesten päiväraha on sen verran olematon että suosittelisin antamaan poikeuksellisesti reilun alennuksen. Missä mies palvelee?

 • avatar Jamo

  Saako jostain sitten jonkun klubikortin? Fantasiapelien alelle olisi ollut tänäänkin käyttöä :)

 • avatar jaakko

  Fantsun alesta puheenollen ois aika jees, jos se koskisi myös ainakin lautapelejä. Meneehän ne kirkkaasti kerhon toiminnan alle. Voisko johtoporras yrittää neuvotella asiasta?

 • Ilmoitusluontoinen asia:

  Sain tässä seuraavan vuoden läpiviennin ja näyttää pahasti siltä etten vietä kuin muutaman viikonlopun pääkaupunkiseudulla seuraavan 10kk ajan, eli pelit jää tyylin tasolla 1 tai 2 seuraavan vuoden aikana = en pääse kerholla käymään.

  Tästä syystä pahoittelen, mutta joudun jättämään jäsenmaksun väliin tällä kertaa.

  Tämä myös tarkoittaa sitä, etten pääse avaamaan ovia ollenkaan, joten luovuttaisin avaimet halukkaalle lauantai/vast isännälle? Ottakaa yhteyttä!

  Toivottavasti kukaan ei pahoita mieltänsä pahasti. Game on! :)

  • avatar Sami K.

   Voisin olla kiinnostunut.

   • avatar kalle

    Hienoa Sami ! Onkos Kuljukka kuitenkin jatkamassa päivystystä lauantaisin, ja toimiiko lauantaisin Flames pelit edelleen ? Eli tarvittaisko kuitenkin lauantaille Fleimssi isäntää ?

    Joka tapauksessa voidaan Samille hoitaa avain ja lätkä, kun Sami siellä kertsillä tuntuu aina luuhaavan… Mikäs Samin päivystysaika olis, lauantai mieluiten vaiko joku muu ?

    Oisko kellään lahjottaa kertsille vanhaa mobiiliaan, niin saataisiin ulos lapulle semmonen päivystysnumero, johon kuka vaan sisällä oleva voi vastata ? Voin hommata siihen luuriin sitten jonkun prepaid -liittymän tms.

    • avatar Icchan

     Prepaid liittymät voidaan sulkea jos niissä ei puolessa vuodessa synny laskutettavaa vähintään viidellä eurolla. Hyvä idea kylläkin, meiltä vois töistä ehkä irrota vähän vanhempia nokialaisia.

     • Joo, koettu on. Parempi ehkä ottaa halpa normiliittymä, sulkea siitä kaikki ylimääräiset palvelut ja laittaa saldolimitti.

      Mä maksan varapuhelimen liittymästä jotain 2-3 euroa kuussa. Halvemmallakin olisi päässyt, mutta otin siihen varoiksi datan sillä sopimukseton data maksaa ihan hiivatusti ja nykyluureista ei koskaan tiedä mitä yhteyksiä ne ottelee…

      Mulla on sinänsä himassa useampikin vanha ja toimiva puhelin, jotka ei enää lapsille kelpaa.

      • avatar kalle

       oisko laturia kanssa ?

      • Joo, mulla on kans varapuhelimessa sellainen liittymä, josta maksan muutaman euron kuussa. Kokeilin myös aikanaan prepaidia, mutta oli liian hankala.

       • avatar kalle

        Prepaidissa on kuitenkin se hyvä puoli, ettei tartte maksella puhelinlaskuja. Mua ei ainakaan erityisemmin inspiroi ajatus kerhon puhelimen kuukausimaksujen makselusta. Mieluummin ostan kerralla kympin prepaidin, ja jos se joskus lakkaa toimimasta, niin ostan uuden. Ei sillä, en ole ikinä hommannut minkään maailman liittymiä, mulla on ollut aina firman luurit…

        • Ai onko sun lapsillakin työsuhdeluurit, vai etkö vielä päästänyt niitä digimaailmaan?

         Prepaidia vaihtamalla vaihtuu samalla numero… tai pitää muistaa laittaa sinne 6kk välein lisää rahaa vaikkei olisi soitellut mitään.

         Operaattoreilla on myös pottumainen tapa muutella sopimusehtoja jälkikäteen. Sieltä tulee vain viesti “liittymääsi ei enää tueta” ja se on poks.

         Suoraan sanottuna mua vähän ihmetyttää nämä ahneuden markkinat. Jos mä ostan postista ikimerkin, niin sillä voi lähettää kirjeitä maailman tappiin asti. Mähän olen maksanut palvelusta etukäteen, ja korkovoitto vielä jää myyjän hyväksi. Mutta prepaidin “rahat vanhenee” mystisesti aika ajoin. Vähän niinkuin jos ei joisi kossuaan tarpeeksi nopeasti niin Alkon setä tulisi keräämään vajaakäytöllä olleet pullot takaisin.

         • Totta, mutta operaattoreilla vain näyttää olevan oikeus siihen?

          Mutta se on sanottava, etä jos viinaa säilyttää kauan pullossa, siihen tulee paha lasin maku, joten kyllä ne on käytettäv nopeasati hankinnan jälkeen ;-)

          • Menee jo pahasti aiheen viereen mutta:

           Nykyään joka hiivatin sopimuksessa on sellainen “voimme muuttaa mitä tahansa milloin tahansa” pykälä.

           Wanhoina hywinä aikoina noita ei laitettu, ja viimeisen 10-15 vuoden aikana kaikki isot toimijat ovat pyrkineet tappamaan vanhat sopparit ja pakkosyöttämään uudet ehdot asiakkaille.

           Kaipa pian joku MBA-konsulentti myy postille idean “parasta ennen” -päiväyksestä ikimerkkeihin…

         • avatar kalle

          Rouva on hoitanut ipanoiden luurit, mä en tiedä niistä mitään :)

    • avatar Sami K.

     Hmm, sunnuntaille näkyy olevan Flames merkitty, onko se kuitenkin vakiintunut lauantaiksi?
     Olen kyllä WW2-peleistä kiinnostunut, tosin juurikin vähemmän lista- ja turnausmallista, ja enemmän historiallisista kokoonpanoista ja taisteluista.
     Tarkoituksena onkin löytää / modata itselleni parhaiten sopivat säännöt eri skaaloille. Seuraavana on vahvistetun joukkuetason Chain of Command kokeilussa. Ajatuksena oli myös kokeilla yhdistää Black Powder(/HC / P&S)-pelimoottorin ja Blitzkrieg Commanderin parhaat puolet komppania- tai pataljoonatasolle (Flamesin miniatyyrikonventioilla).

     Joka tapauksessa, jos olemassaolevista pelipäivistä puhutaan, niin ehkä tuo lauantai tai sunnuntai toimivat parhaiten. Toki uudenkin päivän voi perustaa (TI tai TO), jos sille keksitään joku teema, jolle on kiinnostusta. Esimerkiksi lautapelit tyyliin Descent, Britannia, Doom, Small World jne.
     Tapiolassa varmaan keskitytään vielä raskaampaan heksasotaan.

  • avatar Mika

   Kiitos Aito, avain on löytänyt tiensä Samille.

 • Lauantaisin ei ole ollut niinkään Flames Pelailua, se on pyörinyt ilman pelipäivää tähän asti.
  Lauantaisin on yleensä joku tapahtuma, joten normisti ei päivystystä tarvi muuten ku kertomaan paikalla olevan isännän numero. Toisaalta se on sellanen päivä että usein tulee oltua reissussa tmv. joten joku jakaja ko. päivälle olisi hyvä.

  Kyselin justiin, ja meiltä ei vanhoja kännyjä löytyny.

 • Jätän avaimen ja lätkän kerholle Mikan “työpöydälle”, pistän ne kirjekuoreen jotta ei huku muun “työmaan” alle. Ne on noudettavissa tänä perjantaina klo 16 jälkeen.

 • avatar Leo

  Taitais olla sinänsä ihan kelvollinen känny tässä vieressä juuri käyttämättömänä, kuka ottaa vastaan?

  • avatar kalle

   Jätä sinne kertsille askartelupöydälle, ja laita joku lappu. Jos kerkeät ennen lauantaita, niin poimin sen siitä. Jos ei, niin poimin sitten joku toinen päivä. Meneekö siihen luuriin millanen SIM -kortti, semmonen perinteinen vaiko näitä uusia microsimmejä tms ?

   • avatar Leo

    Normisimiltä näyttää. En varmaan lauantaiksi kerkiä, mutta jätän kun käyn seuraavaksi. Tarvitaan sitten pienipäinen laturi myös!

 • avatar Sami K.

  Oho, tuollaiselle olikin juuri tilaus. Mutta nopeat syövät hitaiden kännykät vai miten se meni?

 • avatar Mika

  Velkalista on löytynyt, joten mahdolliset kahvikassan velat voi maksaa ensi tilassa.

  Mutta päivä ihmetys oli että miksi kerholle ostetut Warmachine pelitehtävien läpinäkyvät templaatit oli heitetty roskiin? Alustassa on vielä kuviopainettuna tekstiä. Kannattaa kysyä jos tiedä onko jokin tarpeen kuin viskaa menemään. Tai siten joku on ottanut kunnolla turpiin masiinassa että kamat lentää :)

  • avatar jaakko

   Kiitti Mika aluemarkkerien pelastamisesta!

   Pakko ihmetellä mitä jollakulla oikein liikkuu päässä, kun noita heittelee roskikseen? On siellä kertsillä vaikka mitä roskaa käytännössä joka torstai oottelemassa, joten pitäis löytyä ihan oikeeta siivottavaa.

 • avatar kalle

  Nyt on kertsille luuri (Mikon vanha) ja liittymä olemassa. Tuon sen lauantaina kertsille ja laitan alas numeron. Pidetään se luuri isossa pelitilassa, ja latauksessa. Liittymä on prepaid. Käytetään luuria vaan vastaamiseen, ja hätätilassa vaikkapa lyhyeen pitsatilaukseen, prepaid on halvin mitä rahalla saa.

 • avatar kalle

  Hei, onko joku siirtänyt jonnekin vitriiniin laittamaani Ropecon 2013 40k paras armeija -pystiä ? Tilasin en Teemu Valveelle ja toin vitriiniin, mutta sitäpä ei nyt sitten ollutkaan lauantaina paikallaan kun Teemukin sattumalta oli paikalla. Jos joku on siirtänyt sen johonkin eri paikkaan, niin olisi kiva tietää missä se on.

 • avatar Antti Lahtela

  Jotain pystejä oli toisen vitriin takana olevien Flames nappien vieressä (lähempänä askarteluhuonetta oleva vitriini). Lisäksi ikkunalaudalla olevien noppien/markerien seassa on lojunut jotain mitalin tapaisia. Ahkerana kerhon siivoojana muistan paikat hyvin, mutta en kyseiseen pystiin ole kyllä kajonnut :)

 • avatar jaakko

  Nyt kun kerholla on tuo kerhopuhelin, johon soittamalla pääsee sisään, niin siirsin kerhon ovilätkän isoon pelihuoneeseen roikkumaan kerhopuhelimen viereen. Näin kätevästi kuka vaan voi vastata ja voi käydä päästämässä väkeä sisään.

  • avatar kalle

   Hianoo. Muistakaa rohkeasti vastata puhelimeen jos se soi. Huomasin fabaturnauksessa, että luuri oli niin uusi asia, ettei ihmiset oikein uskaltaneet siihen tarttua vielä. Pitäs vissiin laittaa siihen iso lappu viereen, missä lukee “Kerhopuhelin, vastaa”.

 • avatar Sampo

  Tulin tervehtineeksi taloudellista todellisuutta. Mahdollisuudet investoida harrastuksiin ovat loppuneet. Kerho kuuluu tähän. Palataan asiaan sitten kun ajat muuttuvat.

 • avatar kalle

  Laminoin uusien jäsenten jäsenkortteja eilen kertsillä. Ja unohdin leikata ne irti… Mutta löytyvät kertsin toimistohuoneen perähyllyltä. Leikatkaa sieltä omanne.

You must be logged in to post a comment.