Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Yhdistys tiedottaa

Tuuletin kerholla

Kerholla on nyt isossa pelihuoneessa tuuletin hyllyn päällä.

Käyttöohjeet: tuulettimessa on kolme kierrosnopeutta, napit 1-3 ja valkoinen nappi joka pysäyttää roottorit. Napit ovat tuulettimen takaosan päälle.

Älä työnnä sormiasi väliin. Lue lisää..

Bookmark and Share

4 comments to Tuuletin kerholla

 • avatar jaakko

  Tuli muuten todella tarpeeseen viikonloppuna, tattis! Ero noihin kahteen huoneeseen ilman tuulettimia oli tosi iso ja etenkin askarteluhuone tuntui olevan täysi pätsi. Tollaset vois hyvin hankkia siis muihinkin huoneisiin.

 • avatar Tero Särkijärvi

  Joo tää pelasti ehdottomasti meidän viikonlopun. Lauantaina sisäilma oli todella kuumaa ja tunkkaista, paras tilanne oli tuossa isossa pelitilassa ja erityisesti tossa tuuletinpäädyssä. Ilman tätä suurin osa turnauspelaajista, eli isossa huoneessa pelaavat, olisivat joutuneet aika koetukselle!

  Kiitos Mika!

  (Ai siinä on jotain nappejakin, mä vedin sen johdon aina seinästä päivän päätteeksi kun halusin sen pois päältä) :)

 • avatar Mika

  Joo, hyvä näin :) On käyttöohjeen mukaan suositeltaa että ottaa johdon irti yöksi. Tai kun laite on pidempään käytämättä. Käyn katsoon onko noita vielä Clas Ohlsonilla, niin ostan toisen kanttiinin rahoista. Tulee bonuksena hyvää treeniä kantaa noita bussissa ja kiikuttaa kerholle jokunen satametriä. Nääh, autot on veltoille.

 • avatar Mika

  Nyt on kerholla kaksi isoa tuuletinta. Kenties myöhemmin kolmas, jos syötte oikein paljon sulkaata ja juotte virviotusjuomaa urakalla. Kerho kiittää Warmachine/Hordes turnaajia, viikonlopun kahvikassan tuotot riittivät näppärästi kahteen isoon tuulettimeen. Käsitelkää hellästi, vaikka laitteilla onkin 2 vuoden takuu.

You must be logged in to post a comment.