logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Blood Bowl

War Head Winterception Summer 2014 -liiga starttaa pääkaupunkiseudulla 1.6.!

War Headin ja yhteistyöaktiivien Blood Bowl -rähinäliiga Winterception käynnistää uuden Summer 2014-liigan kesäkuussa 2014! Virallinen liigastartti järjestetään Pasilassa sijaitsevassa Poromagian myymälässä osana War Head Fight Club -peli-iltaa ja pelaajilla on mahdollisuus saapua pelaamaan liigapelejä aina tiistaisin. Lisäksi toisena virallisena pelipaikkana toimii peliliike Oh My Gamen figupeli-illat torstaisin Vantaan kauppakeskus Myyrmannissa. Pelata saa tietty myös muina päivinä ja missä vain lokaatiossa.

LIIGAN SÄÄNNÖT Liigan viralliset säännöt löytyvät osoitteesta http://winterception.fi/forum/viewtopic.php?f=2&t=11&sid=8c4151cccb4ac06092757b809c75ba24

LIIGAAN LIITTYMINEN Liigaan voi liittyä kesäkuun ensimmäiseen päivään saakka tai niin pitkään, kunnes riittävä määrä pelaajia on kasassa. Liigaan otetaan ensimmäiset 16 pelaajaa. Liigan osallistumismaksu on 10 euroa, jolla katetaan lopputurnauksen virvokkeet sekä tietenkin mahtava ja ainutlaatuinen Winterception Blood Bowl Champion -palkinto!

Tarkemmat tiedot löytyvät Valmentajan Ohjepaketti -thredista: http://winterception.fi/forum/viewtopic.php?f=2&t=12&sid=6d8bf7c00d24cc8472b54400ed9a4f11

LIIGAN ETENEMINEN Pelitahti on kaksi peliä kuukaudessa tai neljä peliä kahdessa kuukaudessa. Liigaan toivotaan osallistuvan sellaisten pelaajien, jotka pystyvät sitoutumaan tällaiseen pelimäärään. Winterception Summer 2014 -liiga huipentuu loppuvuodesta suureen ja massiiviseen turnaukseen, jossa selvitetään lopullisesti liigan kovin kukko ja koutsi.

VIESTINTÄ Joukkueista ja peleistä pidetään kirjaa verkkossa pyörivän OBBLM-liigamanagerin avulla (http://winterception.fi/obblm). Liigaa koskeva keskustelu käydään liigan omalla foorumilla osoitteessa http://winterception.fi/forum

MUUTA Otteluohjelmiin ja käytännön kuvioihin saatetaan tehdä vielä muutoksia lopullisen osallistujämäärä selvittyä. Mikäli pelaajat haluavat, voivat myös järjestäjät hoitaa peliparitukset. Kickoffmiitistä tiedotetaan tarkemmin sitten, kun lopullinen pelaajamäärä alkaa olla paremmin selvillä.

Liigan viralliset peli-illat seuraavasti:

*Poromagian War Head Fight Club tiistaisin Helsingin Pasilassa kello 16:00 alkaen
*Oh My Gamen peli-ilta torstaisin Vantaan Myyrmannissa kello 16:00 alkaen

Bookmark and Share

2 comments to War Head Winterception Summer 2014 -liiga starttaa pääkaupunkiseudulla 1.6.!

  • avatar jaakko

    Tähän liigaan Noppakerholaisilla (ja kaikilla muilla mainoksen huomaavilla) on mahdollista päästä mukaan. Jos missasit kerhon liigan startin tai kaipaat lisäpelejä, niin ilmoittaudu!

  • avatar Valtteri

    Liigan kickoff-päiväksi on nyt varmistunut lauantai 14.6. klo 13.00, paikkana Oh My Game Myyrmannissa. Tähän asti voi liigaan ilmoittautua ja jos ei halua ilmoittautua, niin voi tulla paikalle vaikka katselemaan kun nurmikentällä veri lentää!

You must be logged in to post a comment.