logo

Kerhohuone on Malminkartanon juna-aseman vieressä. Asemalta katsottaessa Myyrmäenpuolella tunnelia ja näppärästi kaupan vieressä. Osoite on Pihkatie 6 Helsinki.

Nopat Facebook ja pelikeskustelu

Nopat ja Taktiikka Facebook
» Liity Nopat Facebookiin

Liity Nopat ja Taktiikka Pelien sopiminen -ryhmään
» Sovi peleistä, eri peleilla on alikeskusteluryhmiä

Huom. aktiivisin keskustelu on Facebookissa kuten peleistä sopiminen.

Ylläpito

Noppien ylläpitäjien kirjautumissivu Kirjaudu
Galleria

Crisis 2014 fiiliksiä

Kotiutuminen hoidettu ja toipuminen edennyt riittävän pitkälle että saa kuvat laitettua jakoon.

 

Hauska reissu kaikinpuolin ja Manner-Euroopan suurin alan tapahtuma tarjosi jopa liikaakin nähtävää yhdeksi päiväksi. Pari hallia oli ahdettu täyteen demopelejä ja kauppiaita. Pääasiallisesti historiallista tavaraa, mutta mukaan mahtui myös Scifiä ja fantasiaa. Menossa oli ehkä vähän shoppailutapahtuman henkeä sillä moni demopöydistä oli vain katselua varten ja pelaamista ei tapahtunut tai jos tapahtui niin vain demottajien kesken. Useamman päivän tapahtuma olisi enemmän omaan makuun sopiva, niin ehtisi rauhassa katsella kaikkea, mutta oli tämäkin vierailun arvoinen ja varmaan tulen käymään uudestaankin.
Järjestelyt tapahtumassa olivat loistavat ja homma sujui kuin rasvattu. Plussaa myös ruoka- ja juomapuolesta. Perushyvää grilliruokaa ja piirakoita tarjolla ja parilla eurolla sai useaa erilaista olutta virkistystä tarjoamaan. Ainoana ongelmana tuppasivat olemaan englantilaiset ja ranskalaiset kauppiaat. Kummallakaan osapuolella eivät kortit meinanneet toimia ja varsinkin britit käyttivät välillä aika härskejä vaihtokursseja punnan ja euron välillä. Foundryn 60 punnan ostokset tulivat n. 40e halvemmaksi kortilla punnissa maksaessa kuin euroilla olisi ollut käteisellä maksaessa…

Logistisesti Antwerp on hyvillä paikoilla ja Brysselistä pääsi perille 30 minuutissa. Bussilla olisi päässyt lähes viereen ja kaupunkipyörillä pääsi kulkemaan todella hyvin.

Lisäkuvia blogin kautta: http://engineered-gaming.blogspot.fi/2014/11/crisis-report.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share

6 comments to Crisis 2014 fiiliksiä

You must be logged in to post a comment.