Kirjaudu portaaliin.

Poikkeusjärjestelyt

Kerhohuone

Kerhohuone on avoinna seuraavasti:
MA: 17.30 ->
KE, TO: 17.00 ->
LA, SU: 12.00 ->

Isäntä on avaamassa ovia yleensä n. 2 tuntia aloitusajasta, ota tämä huomioon kun saavut paikalle. Pelata voi pidempäänkin. Soita isännälle että pääset alaovesta sisään. Kerhohuoneen isäntien yhteystiedot

Kategoriat (Jutut)

Juttuarkisto

Kerhohuoneen tapahtumia

Heist -Training Day

Poliisiopisto ensimmäinen taktinen harjoituspäivä on ohi, ja kokelaat ovat saaneet tulikasteensa.

Alku oli helppoa, mutta loppua kohti hymy hyytyi, kun taisteluautomaatit ottivat taktisen voiton Noppa Cityn uusista lainvartijoista.

Sinivuokot rankalla radalla, dramaattiset kuvat Courrierista.

 

 

 

 

cot-banner

Bookmark and Share

4 comments to Heist -Training Day

 • Kiitos taas testausavusta.

  Mietin seuraavia pikku muutoksia varsinaisiin sääntöihin:

  1) lisätään kaikkiin toimintoihin (pl. move) “step” -optio, eli toiminnon yhteydessä voisi siirtyä yhden alustanmitan ennen tai jälkeen.

  2) ampuminen automaattisesti keskittää tähtäyksen kohteeseen (ei enää valinnainen). Näin olisi helpompi lähettää “syötti” purkamaan puolustuksen vahteja.

 • avatar Sami K.

  Step ampumiseen tarkoittaa, että varsinkin sisätiloissa ampuessa pääsee ampumisen jälkeen kulman taakse piiloon. Koska systeemissä on sekä reaktioölaukaus että “overwatch” jos tähtää, toiminee.

  Syötti on hyvä idea.

 • Piiloon meneminen ei ole aina välttämättä niin fiksua, mutta jossain hitaassa perääntymisessä se voi toimia (ja on ihan realistista): Pamautat asemista ensimmäistä esiin tulevaa kohdetta ja vetäydyt seuraavaan asemaan ennen kuin vastapuoli pääsee kunnolla ampumaan.

  Jos tavoite oli pitää linja, menetit juuri aloitteen…

You must be logged in to post a comment.